معافیت مالیاتی مشارکت خیرین در پروژه‌های عمرانی در مرکزی
معافیت مالیاتی مشارکت خیرین در پروژه‌های عمرانی در مرکزی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی گفت: چنانچه خیرین حداقل ۵۰ درصد هزینه‌های یک پروژه را تأمین کنند، پروژه مذکور مشمول معافیت مالیاتی خواهد شد و می‌تواند بدون نیاز به تامین کامل اعتبارات دولتی به مرحله اجرا درآید.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نوربخش عسگری ظهر امروز در  اولین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان مرکزی با اشاره به اهمیت مشارکت خیرین در اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای استان اظهار داشت: زمینه‌های قانونی برای بهره‌گیری از این ظرفیت ارزشمند فراهم شده است که با ایجاد سازوکارهای جدید، این امکان فراهم شده تا خیرین بتوانند در اجرای پروژه‌های عمرانی، احداث، توسعه، تجهیز و حتی خرید ماشین‌آلات مورد نیاز دستگاه‌های اجرایی مشارکت کنند و در مقابل، از معافیت‌های مالیاتی برخوردار شوند.

وی تصریح کرد: این آیین‌نامه جزئیاتی درباره نحوه اجرای مستقیم و غیرمستقیم پروژه‌ها با کمک خیرین دارد که در جلسه‌ای با حضور دستگاه‌های اجرایی و سازمان امور مالیاتی بررسی و تبیین خواهد شد. همچنین ماده ۵ آیین‌نامه، دستگاه‌ها را موظف کرده اطلاعات پروژه‌های پیشنهادی را تهیه و به سازمان مدیریت ارائه دهند تا پس از ارزیابی، هماهنگی‌های لازم انجام شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی ادامه داد: در حال حاضر منتظر اعلام ساز و کار اجرایی از سوی نهادهای ذیربط هستیم و به محض دریافت آن، اقدامات عملیاتی آغاز خواهد شد. ضمن اینکه، بهره‌مندی از این مشوق‌ها، نیازمند تطبیق با قوانین مالیاتی موجود است که جزئیات بیشتر در نشست مشترک با متقاضیان و نهادهای اجرایی ارائه خواهد شد.

آغاز اجرای برنامه هفتم توسعه در دستور کار قرار دارد

وی با اشاره به آغاز فرآیند اجرایی برنامه هفتم توسعه در استان گفت: برنامه هفتم توسعه کشور ابلاغ شده و طبق ماده ۴۳۳، با توجه به هماهنگی‌های انجام‌شده با استانداری، صورت‌جلسه شورای برنامه‌ریزی به همراه برنامه زمان‌بندی برای اجرا، به دستگاه‌های اجرایی ارسال خواهد شد. برنامه‌ریزی‌ها انجام شده و اطلاعات به‌روز در اختیار داریم و ضروری است برنامه‌های بعدی هرچه زودتر اجرا شوند تا از زمان‌بندی عقب نمانیم که در این راستا، برنامه اجرایی در استان با هدف شروع دقیق و منظم برنامه هفتم توسعه تدوین شده است.

وی ادامه داد: دستگاه‌هایی که دارای برنامه عملیاتی بودند، مدارک خود را ارائه داده‌اند و برای سایر دستگاه‌ها نیز هفته گذشته جلسه‌ای برگزار شد که در این جلسه، معاونان و کارشناسان دستگاه‌ها حضور یافتند و فرآیند کارشناسی برنامه‌ها انجام شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان مرکزی تصریح کرد: مقرر شده است که دستگاه‌های اجرایی برنامه‌های خود را تا پیش از ۱۵ اردیبهشت ماه نهایی و ارائه کنند و برنامه‌ریزی شهرستان‌ها نیز باید به شکل منسجم انجام شود و تمامی فرمانداران، این موضوع را در اولویت کاری خود قرار دهند.

انتهای پیام/۷۱۱/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]