به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، سامان سپهوند، ظهر امروز، در مراسم پاسداشت رزمنده و جانباز مصطفی آشنافر و رونمایی از کتاب یار آشنا، گفت: ادبیات مقاومت یا پایداری یکی از گونههای شناختهشده ادبی در دنیاست.
وی اضافه کرد: در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نیز ادبیات مقاومت نقش مهمی در ثبت و بازتاب آن مجاهدتها ایفا کرده و هنرمندان و نویسندگان بسیاری در این عرصه به فعالیت پرداختهاند.
رئیس حوزه هنری لرستان ادامه داد: در ایران بعد از پیروزی انقلاب برخی تمایلی نداشتند که ارزشها و فداکاریها در قالب هنر بازتاب پیدا کند و در مقابل بهسمت گرایشات غربی در هنر روی آوردند.
سپهوند تأکید کرد: اگر حمایتهای مستمر رهبر معظم انقلاب از ادبیات پایداری نبود، شاید گونه مهم ادبیات پایداری در ایران شکل نمیگرفت و امروز در این جایگاه قرار نمیگرفتیم.
وی گفت: ادبیات مقاومت کارکرد دارد و مهمترین کارکرد آن اتصال مجاهدتها و مقاومتها به آرمانهایی است که برای آن عدهای شهید شدند و سلامت و جان خود را فدا کردند
رئیس حوزه هنری لرستان تأکید کرد: پشت هر خاطرهای که ثبت میشود، خانوادههایی هستند که داغدار شدهاند، پدر و فرزند از دست دادهاند و این خاطرات، ستونهایی برای استواری انقلاب بهشمار میآیند.
سپهوند اضافه کرد: یکی از رزمندگان شاخص و جانبازان بزرگ استان حاج مصطفی آشناست که از گذشته تا امروز همواره نام او در محافل و کتابهای مرتبط با دفاع مقدس شنیده شدهاست.
وی بیان کرد: در تمامی آثار که تاکنون مطالعه کردهایم، نام و خاطرات مصطفی آشنا حضوری پررنگ داشته و امروز این فرصت فراهم شد تا بخشی از آن در قالب یک کتاب ماندگار منتشر شود.
رئیس حوزه هنری لرستان ادامه داد: خاطرات هستند که راه را روشن میکنند، آینده را میسازند و به مردم نشان میدهند که چه مسیری طی شده و چه خونهایی ریخته شده تا امروز به اینجا برسیم
سپهوند اضافه کرد: امیدواریم نسل امروز با خواندن این کتابها سختیها را بهتر درک کند و قدردان راهی باشد که شهدا و رزمندگان برای آن فداکاری کردند و جانشان را فدا دادند
وی افزود: امیدواریم همه ما در جایگاهی باشیم که بتوانیم وظیفه خود را به درستی انجام دهیم و در مسیر مقام معظم رهبری کوتاهی نکنیم و در خدمت مردم و آرمانهای شهدا باقی بمانیم.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews