مدیرکل استاندارد کردستان گفت: در سال گذشته ۱۴۵۹ بازرسی از واحدهای تولیدی استان صورت گرفته و منجر به صدور پروانه شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، «مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران» در سالهای ۱۳۵۳ تا ۱۳۷۱ زیرمجموعه وزارت صنایع قرار داشت و از سال ۱۳۷۱ با تصویب قانون اصلاح قوانین و مقررات مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در مجلس شورای اسلامی، این مؤسسه دارای شخصیت حقوقی مستقل شد.
طبق تصویبنامه یکصدوپنجاهودومین جلسه شورای عالی اداری در تاریخ ۱۳۹۰/۰۷/۲۴ مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، به منظور یکپارچه کردن نظام استاندارد ملی کشور در بخشهای صنعت، کشاورزی و خدمات و اجرای کامل قوانین و مقررات مربوط به استانداردسازی، ارزیابی، انطباق، نظام تأیید صلاحیت و اندازهشناسی به «سازمان ملی استاندارد ایران» تغییر نام داد و زیر نظر مستقیم ریاستجمهوری قرار گرفت.
همچنین طبق ماده یک قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد مصوب ۱۳۹۶/۰۷/۱۱، «مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران»، در راستای اجرای قوانین و به منظور روزآمدسازی، تقویت و توسعه نظام استاندارد در سطح کشور به نحوی که زمینه ارتقای مناسب کیفیت ملی و دستیابی به ارتقای پایدار تولید محصولات در کشور را فراهم کند، به «سازمان ملی استاندارد ایران» تغییر نام پیدا کرده است.
فعالیتهای سازمان ملی استاندارد در چهار محور استانداردسازی، اندازهشناسی، تأیید صلاحیت و ارزیابی انطباق انجام میشود. اینروزها با پیشرفت تکنولوژیها یکی از حوزههایی که در زندگی همه انسانها تأثیر دارد، بحث استاندارد و نظارتهایی است که صورت میگیرد که در همین زمینه در بازدید مدیرکل استاندارد کردستان از خبرگزاری تسنیم کردستان فرصتی شد تا این حوزه مورد بررسی قرار گیرد. مهدی سحری، با حضور در استودیوی خبرگزاری تسنیم درباره بازرسی و رسالت استاندارد در کردستان اظهار داشت: مطابق قانون یکی از وظایف ارزیابی انطباق است که در همین راستا از واحدهای تولیدی، آسانسورهای نصب شده، شهربازیها و … به منظور صدور پروانه استاندارد بازرسی صورت میگیرد. در سال گذشته ۱۴۵۹ بازرسی انجام شده و منجر به صدور پروانه واحدهای تولیدی در استان شده است.
وی بازرسی از آسانسورهای مخروبه را از برنامههای اولویتدار عنوان کرد و افزود: در سال گذشته ۸۰۵ تأییدیه ایمنی صادر و رفع نواقص صورت گرفته و منجر به صدور گواهینامه شده است. تا زمانیکه آسانسوری موفق به دریافت گواهینامه ایمنی نشود، آسانسور راهاندازی نخواهد شد.
مدیرکل استاندارد کردستان از فعالیت ۱۱۴ بازی در سطح استان خبر داد و عنوان کرد: این شهربازیها به صورت مداوم توسط شرکتهای بازرسی نظارت میشوند و هر شهربازی و تجهیزات گواهینامه ایمنی دریافت نکند، نمیتوانند فعالیت کنند.
وی بیان کرد: در بازدیدهای میدانی، اکثر تجهیزات شهربازیها گواهینامه ایمنی را دریافت کردهاند و برخی از شهربازیهای فاقد گواهینامه، فعالیتشان تعلیق و مجدد گواهینامه گرفتند.
سحری بازرسی از جایگاههای سوخت و سیانجی و بررسی وضعیت و تجهیزات ایمنی آنان را از دیگر وظایف اداره کل استاندارد عنوان کرد و گفت: این جایگاهها علاوه بر گوایهنامه ایمنی، مقدار سوخت بررسی میشود. در این زمینه ۵۲ جایگاه فعال استان، بازرسی ادواری انجام شده است.
ادامه این گفتوگو را به صورت ویدئویی ببینید:
.
انتهای پیام/۴۸۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews