استاندار مرکزی بر ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات استانی، تسریع در اجرای پروژههای نیمهتمام و استفاده حداکثری از ظرفیتهای ملی و بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: عدالت در توزیع اعتبارات و تکمیل پروژههای نیمهتمام اولویت استان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه وکیلی، استاندار مرکزی ظهر امروز در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به محدودیت منابع قابل برنامهریزی استان مرکزی گفت: تکمیل پروژههای نیمهتمام و بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای ملی و سرمایهگذاران بخش خصوصی مورد تاکید است.
وی افزود: بخش اندکی از اعتبارات استان، قابلیت برنامهریزی دارد و عمده منابع صرف طرحهای جاری، نگهداری و تجهیز میشود و اعتبارات حاصل از منابع نفت و گاز بیشتر به شهرهای خاص تعلق میگیرد و نقش تعیینکنندهای در ارتقای شاخصهای کلان استان ندارد، ضمن اینکه، تلاش شده تا سهم اعتبارات قابل مدیریت در استان بهصورت عادلانه در شهرستان ها توزیع شود.
زندیه وکیلی تصریح کرد: جذب اعتبارات ملی نیازمند تلاش بیشتر مدیران اجرایی است و هیچ محدودیتی برای پشتیبانی از دستگاههایی که در این مسیر فعال هستند، وجود ندارد و با توجه به تعامل مناسب نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، اگرچه نمایندگان نقش پیگیری امور ملی را بهخوبی ایفا میکنند، اما تحقق جذب منابع ملی در گرو ابتکار و جدیت مدیران است.
وی بیان کرد: اتکا به بودجههای تکراری و محدود استانی نمیتواند منجر به توسعه شود، بنابراین باید فراتر از چارچوبهای معمول حرکت کرد و در ارزیابی عملکرد مدیران نیز این موضوع ملاک قرار میگیرد و یکی از ابزارهای موثر در این زمینه، فروش اموال مازاد است که میتواند به اجرای پروژههای عمرانی کمک کند.
بازگرداندن اعتبارات از استان به خزانه کشور خط قرمز ماست
استاندار مرکزی با اشاره به اجرای طرح مولدسازی در استان مرکزی اظهار کرد: اعتبارات حاصل از مولد سازی، در ابتدا در همان شهرستان یا دستگاه اجرایی هزینه میشود و تنها در صورت عدم نیاز، به سایر مناطق استان اختصاص مییابد، ضمن اینکه، بازگرداندن اعتبارات از استان به خزانه کشور خط قرمز ماست و هیچ دلیلی قابل پذیرش برای از دست رفتن منابع تخصیصیافته نیست.
زندیه وکیلی افزود: فرمانداران هرچه سریعتر جلسات کمیتههای برنامهریزی شهرستانی را تشکیل دهند چراکه امسال اعتبارات استانی زودتر از روال معمول ابلاغ شده تا از فصل کاری بهرهبرداری بیشتری صورت گیرد.
وی تصریح کرد: تکمیل طرحهای نیمهتمام اولویت نخست استان مرکزی است و خرد شدن اعتبارات بین پروژههای متعدد، اثربخشی آنها را کاهش میدهد. بنابراین، ضرورت جلب مشارکت خیرین و سرمایهگذاران بخش خصوصی مورد تاکید است. ضمن اینکه، توسعه استان در گرو جذب منابع مکمل و اجرای طرحهای مشارکتی خواهد بود.
انتهای پیام/۷۱۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews