مراسم کلنگزنی پروژه پتروشیمی چهاربیشه در گچساران با حضور استاندار استان و غلامرضا تاجگردون نماینده مردم این شهر در مجلس شورای اسلامی، برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از دوگنبدان، مراسم کلنگزنی پروژه پتروشیمی چهاربیشه گچساران، واقع در جنوب غربی ایران عصر امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت با حضور یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد و غلامرضا تاجگردون، نماینده مردم این شهر در مجلس شورای اسلامی، برگزار شد.
استاندار کهگیلویه و بویراجمد در این مراسم با اشاره به پتانسیلهای اقتصادی استان، این پروژه را “تحولساز” برای منطقه خواند. او همچنین از تخصیص ۸۴ میلیون یورو اعتبار ارزی برای فازهای اول و دوم این پروژه خبر داد.
به گفته رحمانی، انتظار میرود این پتروشیمی در زمان ساخت حدود ۶۰۰ نفر و پس از تکمیل، ۳۰۰ فرصت شغلی ایجاد کند. وی تأکید کرد که این طرح با هدف ایجاد تحول در اقتصاد محلی، اشتغالزایی و تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی در جنوب غرب کشور طراحی شده است.
وی پیشبینی کرد که با بهرهبرداری از این پروژه، سالانه چندین میلیون تن محصولات پتروشیمی قابل صادرات تولید شود که علاوه بر ایجاد ارزش افزوده، نقش مهمی در ارزآوری برای کشور خواهد داشت. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که فناوری مورد استفاده در این صنعت، زمینهساز توسعه صنایع پاییندستی و ایجاد خوشههای صنعتی در منطقه شود.
رحمانی با اشاره به تولید ۲۵ درصد نفت و گاز کشور در این استان، خواستار توجه بیشتر به توسعه صنایع وابسته در منطقه شد. وی در عین حال به وضعیت نامناسب شاخصهای اقتصادی و دغدغه جوانان در زمینه اشتغال اشاره کرد و بر تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی با کمک مسئولان و بخش خصوصی تأکید کرد.
وی سرمایهگذاری را اولویت اصلی برای توسعه استان دانست و با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان “سرمایهگذاری برای تولید” توسط رهبر انقلاب، خواستار تلاش همگانی برای رفع موانع اقتصادی شد. وی از تعریف ۶۴ پروژه سرمایهگذاری در استان خبر داد که ۲۰ مورد آن در بخش صنعت است و با ۲۳ هزار میلیارد تومان اعتبار، امکان اشتغالزایی برای ۱۴ هزار نفر را فراهم میکند.
این خبر میافزاید؛ پروژه پتروشیمی چهاربیشه گچساران با هدف ایجاد تحول در اقتصاد محلی و اشتغالزایی در جنوب غربی ایران آغاز شده و با این حال، تحقق این اهداف نیازمند رفع موانع اقتصادی و تلاش همگانی برای جذب سرمایهگذاری است، این پروژه میتواند نقش مهمی در ارزآوری و توسعه صنایع پاییندستی در منطقه ایفا کند، اما موفقیت آن به عوامل مختلفی از جمله تخصیص به موقع اعتبارات، مدیریت صحیح و همکاری تمامی ذینفعان بستگی دارد.
انتهای پیام /
- نویسنده: تسنیم tasnimnews