شهید رئیسی نماد اعتماد به ظرفیت‌های داخلی بود
شهید رئیسی نماد اعتماد به ظرفیت‌های داخلی بود

امام‌جمعه کرج، گفت: شاخص‌های کلان اقتصادی در دوران ریاست جمهوری آیت‌الله رئیسی جهش پیدا کرد و می‌توان گفت که شهید رئیسی نماد اعتماد به ظرفیت‌های داخلی بود.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، آیت‌الله سید محمدمهدی حسینی همدانی امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر با اشاره به اینکه این روزها سال‌گشت شهادت خادم آستان قدس رضوی و شهید جمهور آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی است، گفت: سال گذشته این روزها برای ملت عزیز و مهربان ما بسیار سخت گذشت، کسی که در روز ولادت امام هشتم خدمت مقدس خود را آغاز کرد، در روز ولادت امام هشتم آسمانی شد.

وی با اشاره به اینکه شهید رئیسی آثار ماندگاری را از خود بر جای گذاشت، بیان کرد: بزرگترین میراث او نشان دادن مدیریت تراز انقلاب بود. مقام معظم رهبری در نوروز سال ۱۳۹۶ مطالباتی در خصوص مدیریت انقلابی داشتند و فرمودند که ما هر جا یک مدیریت انقلابی فعال پرتحرک داشتیم، کار پیش رفته است. اگر مدیریت در بخش‌های مختلف کشور متدین، انقلابی و کارآمد باشد، همه مشکلات کشور حل خواهد شد، ما مشکل غیرقابل‌حلی در کشور نداریم.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز عنوان کرد: ایشان‌ همچنین فرمودند که ما بن‌بست و راهی که نتوانیم حرکت کنیم و پیش برویم نداریم و می‌توانیم پیش برویم. این فرمایشات باید در میدان عمل تحقق پیدا می‌کرد. کسی که درستی بیانات و حق بودن این وعده‌ها را تحقق بخشید شهید رئیسی بود. همه دیدند که وقتی مدیریت انقلابی کار را در دست گیرد، نتیجه چه خواهد شد. در این روزها از خدمات ارائه شده توسط این شهید در مدت سه سال و اندی زیاد خواهند گفت.

حسینی همدانی افزود: البته امیدوارم اولاً بگویند و ثانیاً درست بگویند و درست هم نشر دهند. مقام معظم رهبری در پیام صادره در رابطه با او، ۲۲ ویژگی، صفت و خصوصیاتش را بیان کردند و به هر یک از آن‌ها پرداختند. آیت‌الله رئیسی همه خصلت‌های ملت ایران را در خود جمع کرده بود، لذا به‌تنهایی یک ملت و شهید جمهور شد. به تعبیر سید شهیدان اهل قلم، شهدا از دست نمی‌روند، بلکه به دست می‌آیند، شهدا سرمایه هستند، لذا برای ملت ما وی مایه برکت شد.

وی تصریح کرد: شهید رئیسی روحانی فاضل، بااخلاص، مجاهد، دارای سعه‌صدر و مؤمن بود که شعار وفاق نداد اما با همه تعامل و همدلی داشت و تلاشگر، خستگی‌ناپذیر و مشغول امیدآفرینی بود و ولایتمداری را در مقام عمل نشان داد. وی فقط شعار نداد و با همت، اخلاق مدار، متواضع، فروتن، ظلم‌ستیز، فسادستیز، مردم‌دار محور مقاومت، پر عاطفه و یتیم‌نواز، دلسوز به حال محرومان و نیازمندان، ساده‌زیست و اهل انس و توسل بود و ارادت عمیق و واقعی به قرآن و عترت داشت.

امام جمعه کرج عنوان کرد: آیت‌الله رئیسی ثابت کرد که قدرت و ریاست در فرهنگ اسلامی معنای دیگری دارد. اهل دنیا وقتی به پست و مسئولیتی می‌رسند، از عناوین خود استفاده کرده تا دنیای خود را آباد کنند، اما اسلام می‌گوید باید از مسئولیت برای خدمت به مردم استفاده کنیم. مقام معظم رهبری در تعریف قدرت فرمودند که قدرت در فرهنگ اسلامی یعنی خدمت به انسانیت و انسان‌ها و ارزش‌های بشری از موضع قوی نه از موضع ضعف.

حسینی همدانی اضافه کرد: در منطق اسلامی قدرت، عزت، آبرو، خوشنامی و امکانات فقط و فقط برای خدمت به مردم و حرکت دادن خود، جامعه و کشور در راه نظام مقدس اسلامی و رسیدن به آرمان‌های بلندی است که انسان‌ها نیازمند آن هستند؛ مسئول جمهوری اسلامی چنین شخصیتی است، نه کسی که به تفریحات میلیاردی بپردازد اما مسئولیت نپذیرد. کسی که مسئول می‌شود باید رویه زندگی او متفاوت شود. شهید رئیسی با روحیه خدمت و تبعیت از ولایت وارد میدان شد.

وی خاطرنشان کرد: او خدمات بزرگی را ارائه کرد و برای خدمتگزاری تعطیلی نداشت و از کار برای مردم خسته نمی‌شد، در طول هفته در تهران کار می‌کرد و دو روز آخر هفته در سفرهای استانی بود. در دوران او اقتصاد ایران به موفقیت‌های بزرگی رسید ولو عده‌ای بخواهند آن را کتمان، تحریف یا تکذیب کنند اما واقعیات همه ثبت شده‌اند. شاخص‌های کلان اقتصادی در آن دوران جهش پیدا کرد و می‌توان گفت که شهید رئیسی نماد اعتماد به ظرفیت‌های داخلی بود.

وی مطرح کرد: او به تعبیر رهبر معظم انقلاب، فردای کشور را فدای امروز نکرد و درعین‌حال که به ثبات اقتصادی امروز اهتمام داشت، بر روی اصلاحات بنیادین اقتصادی هم سرمایه‌گذاری کرد. عضویت ایران در شانگهای و بریکس، ورود ایران به‌عنوان نقش‌آفرین مهم به اوراسیا، ترمیم روابط با برخی کشورهای عربی و آفریقایی، دریافت بدهی قدیمی از انگلیس و شکست حصار تحریم نفت ایران بخشی از خدمات شهید رئیسی بود. شاید مردم از بسیاری از خدمات وی مطلع نباشند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز تصریح کرد: در دولت سیزدهم، ایران موفق شد فروش نفت خود را به سه میلیون بشکه برساند، او از مردم مقتدر و مظلوم غزه دفاع فعال کرد و عملیات وعده صادق در دوران ریاست جمهوری او انجام شد و هیمنه اسرائیل را شکست. گسترش روابط ایران و روسیه و توجه به همسایه گرایی و دیپلماسی منطقه‌ای هم در آن دوران صورت گرفت اما عده‌ای طعنه زدند و برخی افراد بی‌انصافی و خدمات او را کتمان می‌کنند. صلاح مردم برای او اولویت داشت.

حسینی همدانی با بیان اینکه آزردگی آیت‌الله رئیسی از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان مانع از تلاش شبانه‌روزی او برای پیشرفت و اصلاح امور نمی‌شد، عنوان کرد: همراهان شهید او نیز هر یک ویژگی‌های برجسته‌ای داشتند. مرحوم شهید آل هاشم نماینده حضرت آقا در آذربایجان شرقی و امام‌جمعه شهر تبریز، روحانی خدوم، ارزشمند، مردمی، دوست‌داشتنی، فعال، خاکی و اهل ارتباط با همه اقشار جامعه ویژگی‌های خاصی داشت.

وی با بیان اینکه شهید امیر عبداللهیان دیپلماسی کشور و روابط با جامعه جهانی را توسعه داد و در مسیر آرمان فلسطین فعال بود، اظهار کرد: اول خردادماه، آغاز محاصره اقتصادی ایران توسط آمریکای پلید است. از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ آمریکا در همه امور سیاسی و اقتصادی و … ایران نقش مستقیم و دخالت داشته که پس از پیروزی انقلاب دست او قطع شد و در تاریخ ۱۳ آبان لانه جاسوسی آمریکا به تصرف دانشجویان درآمد و بزرگ‌ترین لطمه را از ایران خورد.

امام‌ جمعه کرج ادامه داد: آمریکا در آن زمان حیثیت نداشته خود را بر باد رفته دید و لذا از همان زمان شروع به سنگ‌اندازی، توقیف دارایی‌ها، قطع رابطه، تحریم و محاصره اقتصادی علیه ایران کرد و تا به امروز هم ادامه دارد و هر سال هم تشدید شده است. اروپایی‌ها هم مقدار زیادی آمریکا را همراهی کردند اما مردم تحت تعلیم اسلام و رهنمودها و رهبری‌های امامین انقلاب سختی‌ها را تحمل کردند زیرا امام راحل به مردم یاد داد که محاصره اقتصادی هدیه برای کشور است.

حسینی همدانی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نیز تأکید کردند که در شرایط تحریم‌ها دو مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها و غلبه بر آن‌ها و رفع تحریم وجود دارد، تصریح کرد: ما مسیر رفع تحریم‌ها را یک‌بار امتحان و چند سال مذاکره کردیم اما به نتیجه نرسید. مسیر غلبه بر تحریم‌ها ممکن است در ابتدا سختی‌هایی داشته باشد اما خوش‌عاقبت است. در دهه ۹۰ برای مذاکرات فشار وارد کردند و علیرغم مذاکره، میانگین رشد اقتصادی هشت‌ ساله دولت تدبیر و امید حدود صفر درصد بود.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب از آن دوران به‌عنوان یک دهه عقب‌ماندگی یاد کردند، بیان کرد: دولت تدبیر و امید هم دولت عبرت شد و ریشه بسیاری از ناترازی‌هایی که امروز کشور با آن‌ها درگیری دارد، همان دهه است. با اینکه دولت‌ها معمولاً در سه چهار سال ابتدایی دوره ریاست جمهوری، درگیر چیدمان مدیران و دنبال کردن امور و غیره هستند، شهید رئیسی در همین سه سال تحول ایجاد کرد و رشد اقتصادی کشور در شرایط کرونا به بیش از چهار و نیم درصد رسید.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با تأکید بر اینکه مردم نباید تجربه‌های قبلی مذاکره و بدعهدی‌ها را فراموش کنند، خاطرنشان کرد: اما باز هم این موارد مورد بی‌توجهی واقع می‌شود و نگاه به بیرون در حال تقویت است، در صورتی‌ که ما خیری از این نگاه ندیدم. اخیراً باز هم در خصوص غنی‌سازی اورانیوم که جزو لاینفک منابع ملی ماست، صحبت می‌کنند؛ ما برای به دست آوردن این فناوری شهید داده و هزینه‌های بسیاری را صرف کرده‌ایم.

حسینی همدانی بیان کرد: وقتی غنی‌سازی در ایران پیشرفت کرده یعنی توطئه‌های دشمنان شکست‌خورده و امروز غنی‌سازی نماد هویت، غرور و افتخار ملی و خط قرمز ماست. در این مذاکرات تغییری نسبت به قبل در رفتار آمریکا مشاهده نمی‌شود، لذا حقوق مردم نباید در هیچ زمانی به تأخیر بیفتد. دوستان مذاکره‌کننده قطعاً به این مطالبه مردمی توجه دارند که در خصوص مسائل دفاعی و موشکی و امثال این‌ها مذاکره‌ای نمی‌شود و غنی‌سازی حق مسلم ملت ایران است.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با بیان اینکه هیچ تأسیسات غنی‌سازی در ایران نباید تعطیل شود، مطرح کرد: از ۴۱ بند برنامه اقدام تعریف شده ایران با گروه ویژه اقدام ملی به‌عنوان FATF ، ۳۹ بند آن توسط ایران در حال اجرا است و دو بند دیگر آن شامل دو کنوانسیون یا موافقت‌نامه پالرمو و CFT هنوز اجرایی نشده است. کنوانسیون پالرمو یعنی معاهده مبارزه با جرایم سازمان یافته فراملی و کنوانسیون CFT نیز یعنی معاهده مقابله با تأمین مالی تروریسم.

وی افزود: طبق این تعهد باید تعریف غربی‌ها را از تروریسم و کسانی که کمک مالی به آن‌ها می‌کنند، بپذیریم و نام و اطلاعات کامل تجاری و اقتصادی کسانی که با آن‌ها رابطه اقتصادی داریم را بیان کنیم. از طرفی آن‌ها تعریف می‌کنند که چه کسی تروریست است. در حقیقت باید مسیر خطرناکی را طی کنیم تا آن‌ها بتوانند با عناوینی مانند تأمین مالی تروریسم راه را بر ما ببندند. آیا پذیرش کنوانسیون‌های مذکور در حالی‌ که تحت تحریم آمریکا هستیم کمکی به اقتصاد کشور می‌کند؟

امام‌ جمعه کرج ادامه داد: پاسخ این سؤال آن‌هم در شرایطی که در حال رجزخوانی و لاف‌زنی هستند، خیر است زیرا مشکل اصلی تحریم‌ها، تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه کشور است که در صورت داشتن مبادلات تجاری و اقتصادی با ایران مطرح می‌شود. البته پیام مردم ایران به زیاده‌گویی‌های آمریکا شعاری است که جمعه هر هفته سر می‌دهیم. حدود ۸۰ سال پیش در تاریخ ۲۶ اردیبهشت‌ماه سرزمین فلسطین توسط رژیم صهیونیستی به بهانه هلوکاست اشغال شد.

حسینی همدانی عنوان کرد: امروز رژیم صهیونیستی با حمله به چادرها و سوزاندن زنان و کودکان فلسطینی هلوکاست واقعی را به راه انداخته و کسی هم جلوی او را نمی‌گیرد، البته یمن او و اربابش را مستأصل کرده و ما هم در حد توان خود در این جمعه او را لعن می‌کنیم. در خصوص پالرمو آقایان حتماً توجه داشته‌اید که وزیر وقت خزانه‌داری آمریکا در سال ۲۰۱۹ گفت که آمریکا از طریق FATF به دنبال کشف و مسدودسازی راه‌های دور زدن تحریم‌ها است.

وی با تأکید بر اینکه نباید وضعیت تولید، اشتغال و رشد اقتصادی معطل این مسائل بماند، اظهار کرد: مسیر شهید رئیسی قبلاً آزموده شده و نباید کنار گذاشته شود. اکنون امریکا دچار گرفتار بی‌برقی است و از ۵۰ ایالت، پنج ایالت آن یعنی حدود ۲۴ هزار مشترک در خاموشی مطلق به سر می‌برند، این در حالی است که ایران را متهم می‌کنند. هفته گذشته هم تأکید کردم که مسئولان متولی شفاف‌سازی و زمان قطعی برق را به مردم اعلام کنند.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با بیان اینکه باید دست کسانی که شیطنت و توطئه کرده و ناراحتی ایجاد و می‌خواهند مردم را عصبانی کنند را قطع کنیم و در صف دشمن قرار نگیریم، مطرح کرد: ۲۷ اردیبهشت، روز ملی ارتباطات و روابط عمومی است که امیدوارم روابط عمومی‌های دستگاه‌ها و مجموعه‌های دولتی و خصوصی، در راستای مأموریت‌های محوله به نحو احسن فعالیت کنند و در معرفی صحیح و واقعی دستگاه‌شان کوشا باشند. کار روابط عمومی با تبلیغات تفاوت فاحش دارد.

حسینی همدانی با اشاره به اینکه روابط عمومی مأمور تبلیغ دستگاه مربوطه نیست، بیان کرد: ۳۰ اردیبهشت روز ملی جمعیت است که هرچه در خصوص آن صحبت کنیم کم است. سالانه کمتر از یک میلیون فرزندآوری در کشور داریم و این بسیار خسارت‌بار بوده و خطر بزرگی است. زائرسرای استان البرز در مشهد مقدس حدود ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و حدود ۷۰ میلیارد تومان توسط شهرداری و خیرین برای آن تأمین مالی شده است و در حال اجرای نمای ساختمان هستند.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]