دولت شهید رئیسی حاشیه‌گریز، کارمحور و مردم‌مدار بود
دولت شهید رئیسی حاشیه‌گریز، کارمحور و مردم‌مدار بود

وزیر دولت سیزدهم با اشاره به ویژگی ها و شاخصه های حکمرانی از دید آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی گفت: ایشان پرورش یافته امامین انقلاب بودند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهرداد بذرپاش شامگاه سه‌شنبه در مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت رئیس جمهور شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهدای خدمت که در صحن جامع آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد؛ با اشاره به اینکه سال گذشته در چنین روزی شهید رئیسی از میان ما پر کشید، گفت: امروز که در خدمت مقام معظم رهبری بودیم، دیدم که ایشان مراسم کم سابقه ای را برای گرامیداشت شهادت آیت الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت برگزار کردند و در این مراسم تعابیری را در خصوص رئیس جمهور شهید به کار بردند که واقعا کم نظیر بود.

وی با اشاره به اینکه یکی از ویژگی های آیت الله رئیسی؛ حلم و صبوری ایشان بود، ابراز کرد: امروز رهبری عزیز اشاره فرمودند که ایشان در دل، در زبان و در عمل کم نظیر بودند. یک دل خاشع و ذاکر، زبان لین و با کمال متانت و ادب و عمل خستگی ناپذیر وشبانه روزی داشتند که ایشان را دوست داشتنی‌تر کرده بودند.

وزیر دولت آیت الله رئیسی با تاکید بر اینکه در این مسجد مقدس شهادت می دهم که لحظه ای عصبانیت ایشان را ندیدم، گفت: حتی یک بار اجازه ندادند که در هیئت دولت و در جلسات، حاشیه بر متن غلبه پیدا کند و می‌گفتند نباید حاشیه بر ما مستولی شود و بر کار ما خدشه وارد کند و نباید دقیقه ای را برای حل مشکلات مردم از دست داد.

بذرپاش افزود: اعتقاد داشتند که این مسئولیت ها تریبونی برای فهرست کردن مشکلات کشور نیست، اگر چنین باشد که دیگر نیاز به پذیرش مسئولیت نیست. آیت الله رئیسی نگاه حل مسئله داشت نه پاک کردن مسئله‌ها و به جنگ مسئله‌ها می‌رفت و از آنها نمی‌گذشت.

وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهور شهید بر این باور بود که دولت باید مسئله حل کن مردم باشد، بیان کرد: آیت الله رئیسی دولت را زمانی تحویل گرفت که مسکن نساختن برای مردم در آن افتخار بود و آمار ساخت مسکن به منفی ۷ و نیم درصد رسیده بود. روزانه ۷۰۰ نفر بر اثر کرونا از بین می رفتند و آمار بیکاری به شرایط بحرانی رسیده بود.

بذرپاش از افزایش ترانزیت بین‌المللی به‌عنوان یکی دیگر از دستاوردهای دوره ریاست جمهوری آیت‌الله رئیسی یاد کرد و گفت: در ابتدای دولت سیزدهم، ترانزیت کالا از خاک ایران زیر ده میلیون تُن بود، اما در سال ۱۴۰۲ این رقم به بیش از ۱۷٫۷ میلیون تن رسید؛ افزایشی که به گواه کارشناسان می‌تواند تحول بزرگی در اقتصاد ملی ایجاد کند.

وی افزود: تلاش برای تبدیل ایران از کشوری منفعل به بازیگری مؤثر و مبتکر در کریدورهای منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله اهداف راهبردی دولت شهید رئیسی بود و این مسیر موجب شد جایگاه ایران در حوزه تجارت و ترانزیت تقویت شود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اقدامات دولت در حوزه واگذاری زمین گفت: تنها در یک سال، بیش از ۴۰۰ هزار قطعه زمین به متقاضیان واگذار شد و این در حالی است که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا سال ۱۴۰۲، مجموعاً حدود ۸۰۰ هزار قطعه زمین در مناطق شهری به مردم واگذار شده بود و دولت سیزدهم در مدت کوتاهی، بالغ بر ۶۰۰ هزار قطعه زمین روستایی را آماده واگذاری کرد.

بذرپاش با اشاره به اینکه شهید رئیسی در دو سال و ۹ ماه که خدمت کرد یک کار غیرکارشناسی را در دولت شروع نکرد، گفت: مذاکرات منطقه ای و بین المللی ما همه نقشه حرکت و تمام تصمیمات یک نقشه قبلی داشت. یکی از سیاست های دولت شهید رئیسی سیاست ایجاد شهرها و شهرک‌هایی با خانه های ویلایی و تک طبقه بود. دولت شهید رئیسی زمین مورد نیاز را تامین و این حرکت بزرگ را شروع کرد و فقط در سال ۱۴۰۲ مقدمات تحویل ۶۵۰ هزار قطعه زمین به مردم آغاز شد که اگر زمان ادامه پیدا می کرد قطعا این ها به ثمر می رسید و مردم طعم شیرین آن را می چشیدند.

وی ادامه داد: آیت الله رئیسی امید زیادی به مردم و ظرفیت های کشور داشت و به کارگیری نسل جوان برای حل مشکلات باور داشت. وی از دوقطبی‌های سازنده که کشور را از پژمردگی به امید و از نشستن به برخاستن های فردی و جمعی سوق می‌داد استقبال می‌کرد.

وزیر دولت شهید رئیسی با تاکید بر اینکه آیت الله رئیسی پرورش یافته دستگاه امامین انقلاب بود، خاطرنشان کرد: در سال گذشته علاوه بر ایشان بزرگانی همچون سید حسن نصر الله و فرماندهان بزرگ مقاومت را از دست دادیم. امیرعبداللهیان، استاندار جوان وکارامد آذربایجان شرقی و آیت الله آل هاشم که یک رهبر اجتماعی بودند را از دست دادیم. ولی امیدواریم خدای متعال به بهترین نحو برای ملت بزرگ ایران و محور مقاومت جبران کند و خودش بهترین ها را برای ملت ما رقم بزند.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]