سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا گفت: پلیس امنیت اقتصادی فراجا در یکسال گذشته و به ویژه در نیمه دوم سال با رونق گرفتن مبادله تجاری طلا، سکه، شمش و سایر مسکوکات باارزش در فضای مجازی، اقدام به رصد و جلوگیری از هرگونه آسیب به داراییهای مردم کرده است. شهروندان در زمان خرید، از دارا بودن «نماد تجارت الکترونیک» مطمئن شوند و پس از اطمینان از داشتن این مجوز، بدون توجه به تبلیغات فیک فضای مجازی اقدام به مبادله کنند.
علیرضا جاوید عربشاهی مدیرکل دفتر برنامهریزی، پایش و مطالعات راهبردی مرکز تتا نیز در صفحه ایکس خود نوشت: «در بازار طلای آنلاین ایران، هر کاربر بهطور متوسط فقط ۱۵۰ میلیگرم خرید میکند. با این حال، ۸۶ درصد از فروش در دستان ۵ سکوی پیشرو است و ۹۶ درصد از کل فروش توسط ۲۰ کسبوکار بزرگ رقم میخورد. این دادهها نشاندهنده تمرکز بالای بازار و رقابت شدید میان بازیگران اصلی است.»
طبق آنچه او اعلام کرده بازار طلا در اختیار تعدادی محدود از پلتفرم است که روی آنها نیز نظارت دقیقی صورت میگیرد.
پیشتر رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا، سردار رحیمی نیز از مردم خواسته بود حتما زمان خرید طلا از سایتها و سکوهای برخط از داشتن اینماد توسط این شرکتها اطمینان حاصل کنند.
مومنی
تاریخ : 5 - فوریه - 2025از اینکه پلیس بر پلتفرمهای خرید و فروش طلا نظارت دارد، احساس امنیت بیشتری میکنیم. این نظارت باعث میشود که کلاهبرداری و تقلب در این بازار کاهش یابد.
کارشناس روابط عمومی
تاریخ : 5 - فوریه - 2025دقیقاً، نظارت پلیس به منظور حفظ امنیت و جلوگیری از تخلفات در بازار طلا انجام میشود. این امر به نفع همه خریداران و فروشندگان است.