یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 223628
  • 04 می 2025 - 10:35
  • 6 بازدید
  • ۰ دیدگاه

سختگیرانه‌تر شدن قوانین ارزهای دیجیتال در انگلستان

سختگیرانه‌تر شدن قوانین ارزهای دیجیتال در انگلستان
سختگیرانه‌تر شدن قوانین ارزهای دیجیتال در انگلستان

اکوایران: وزارت دارایی بریتانیا این هفته اعلام کرد که ارزهای دیجیتال را تحت مقررات اجباری قرار خواهد داد و صرافی‌ها، معامله‌گران و عرضه‌کنندگان همگی تابع قوانین موجود خواهند بود.

به گزارش اکوایران، مقامات بریتانیا روز جمعه (۱۲ اردیبهشت) اعلام کردند که استفاده از کارت‌های اعتباری برای خرید ارزهای دیجیتال و دسترسی به محصولات وام‌دهی رمزارزی توسط مصرف‌کنندگان محدود خواهد شد. این اقدام با هدف بهبود حمایت از مصرف‌کنندگان صورت می‌گیرد، چراکه برای نخستین‌بار دارایی‌های رمزارزی تحت مقررات قرار می‌گیرند.

به نوشته رویترز، وزارت دارایی بریتانیا این هفته اعلام کرد که ارزهای دیجیتال را تحت مقررات اجباری قرار خواهد داد و صرافی‌ها، معامله‌گران و عرضه‌کنندگان همگی تابع قوانین موجود خواهند بود.

ناظر امور مالی انگلستان (FCA) اعلام کرد که معاملات رمزارزها با استقبال گسترده‌ای مواجه شده‌اند و حدود ۷ میلیون نفر – معادل ۱۲ درصد از جمعیت بزرگسال – صاحب دارایی‌های رمزارزی هستند، اما این حوزه هنوز عمدتا فاقد مقررات است. این نهاد نظارتی تأکید کرد که مصرف‌کنندگان اگر در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند، باید آماده از دست دادن تمام سرمایه خود باشند.

دولت انگلستان با اعلام پیش‌نویس قوانین جدید برای تنظیم این بخش، گفت که قصد دارد بر عوامل مخرب تمرکز کند و در عین حال از نوآوری‌های قانونی در این صنعت نوپا حمایت نماید.

ناظر امور مالی این کشور در حال بررسی اعمال محدودیت‌هایی بر سرمایه‌گذاران خرد در استفاده از وجوه استقراضی برای رمزارزها است.

این نهاد در یک سند که به‌دنبال دریافت نظرات درباره پیشنهادهایش است، اعلام کرد: «ما در حال بررسی محدودیت‌های مختلفی هستیم، از جمله محدودیت استفاده از کارت‌های اعتباری برای خرید مستقیم دارایی‌های رمزارزی و استفاده از خط اعتباری ارائه‌شده توسط شرکت‌های پول الکترونیکی برای این منظور.»

مصرف‌کنندگان همچنان آزاد خواهند بود از پول قرض‌گرفته‌شده برای خرید استیبل‌کوین‌ها (ارزهای دیجیتالی که هدفشان حفظ ارزش ثابت نسبت به سایر دارایی‌ها مانند دلار آمریکا است) استفاده کنند، مشروط بر اینکه این استیبل‌کوین‌ها توسط شرکت‌های تحت نظارت FCA منتشر شده باشند. 

ناظر امور مالی اعلام کرد که ۱۴ درصد از سرمایه‌گذاران حوزه رمزارزها در سال گذشته میلادی از اعتبار برای خرید رمزارزها استفاده کرده‌اند، در حالیکه این رقم در سال ۲۰۲۲ تنها ۶ درصد بود. 

این نهاد نظارتی همچنین در حال بررسی اعمال محدودیت‌هایی بر وام‌دهی و وام‌گیری رمزارزها است، از جمله انجام بررسی‌های اعتباری و آزمون سنجش دانش و تجربه سرمایه‌گذاری مصرف‌کنندگان. 

وام‌دهی رمزارزها شامل قرض‌ دادن رمزارزهای مالک در ازای دریافت سود است، در حالیکه وام‌گیری رمزارزها به این معناست که مشتریان وام‌هایی به صورت رمزارز دریافت می‌کنند که بعدا با بهره بازپرداخت می‌شود.

قیمت بیت‌کوین و اتریوم تا ساعت ۲۱:۳۵ شنبه (۱۳ اردیبهشت) به‌وقت ایران

  • بیت‌کوین: ۹۶ هزار و ۱۵۱ دلار

  • اتریوم: ۱۸۲۴ دلار

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
04 مه 2025

بازار دلار و سکه در استرس

معامله‌گران می‌گویند این نوسانات به خاطر خبر به تعویق افتادن دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا است که پنجشنبه هفته قبل به بازار مخابره شد. امید معامله‌گران از دور سوم مذاکرات به بعد تا حدودی تعدیل شده است. آن‌ها می‌گویند خوشبینی در بازار کم‌رنگ شده و به گونه‌ای فضای ترس غالب شده است. در این […]

رابطه بورس  و دلار الاکلنگی شد 03 مه 2025

رابطه بورس و دلار الاکلنگی شد

اکوایران: اثرگذاری فضای انتظاری بر بازارها باعث شده است تا رابطه دلار و سهام الاکلنگی شود و بورس و دلار نوسان‌های خلاف جهت را ثبت کنند.

اعلام نرخ دلار حواله در بازار ارز تجاری 03 مه 2025

اعلام نرخ دلار حواله در بازار ارز تجاری

آخرین قیمت معاملات توافقی دلار حواله در بازار ارز تجاری ۶۹هزار و ۴۱ تومان و دلار اسکناس ۷۰ هزار و ۹۷۵ تومان ثبت شده است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.