سه شنبه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۴
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 45962
  • 29 نوامبر 2023 - 14:12
  • 270 بازدید
  • ۰ دیدگاه

الاکنگ قیمت دلار و اونس در بازار/ سیگنال پشت خط هرات به بازار ارز

الاکنگ قیمت دلار و اونس در بازار/ سیگنال پشت خط هرات به بازار ارز
الاکنگ قیمت دلار و اونس در بازار/ سیگنال پشت خط هرات به بازار ارز

آن چیزی که موجب شد در معاملات پشت خطی قیمت دلار در کانال ۴۹ هزار تومان بسته شود افزایش انس و نزدیک شدن به قله تاریخی بود. همیشه یک نگاه در بازار وجود دادرد که معتقد است بازارساز بین انس و دلار در نوسان‌های شارپی حرکت الاکلنگی ایجاد می‌کند.

قیمت دلار هرات در روز سه‌شنبه نیز معاملات رنجی را سپری کرد. قیمت دلار در ۵۰ هزار تومان شروع به کار کرد و در ساعاتی از معاملات این کانال را از دست داد اما دوامی نداشت و دوباره با افزایش در ۵۰ هزار و ۳۰ تومان بسته شد. قیمت دلار هرات در پشت خط دوباره بر مدار کاهش بود و در ۴۹ هزار و ۹۶۰ تومان به کار خود پایان داد. البته به گفته معامله‌گران قیمت دلار هرات در اتاق‌های معاملاتی در پشت خط سه‌شنبه در ۴۹ هزار و ۸۵۰ تومان معامله شده است.

قیمت درهم امارات در روز سه‌شنبه خط روندی نداشت و در ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان بازگشایی کرد و در همین عدد نیز بسته شد. با این قیمت درهم دلار حوالی ۵۰ هزار و ۶۰۰ تومان برآورد می‌شود. قیمت تتر در معاملات روزانه سه‌شنبه بین دو سطح ۵۰ هزار و ۷۰۰ تومان تا ۵۰ هزار و ۹۰۰ تومان نوسان داد و در معاملات شبانه حتی با کاهش تا ۵۰ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

اولین سیگنال کاهش را در روز سه‌شنبه قیمت سکه فردایی صادر کرد. قیمت سکه فردایی در معاملات سه‌شنبه حمایت مهم ۲۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان را از دست داد و به همین دلیل اکثر معامله‌گران تصور می‌کردند این اتفاق می‌تواند بازار دلار را نزولی و به کانال ۴۹ هزار تومان ببرد.

البته آن چیزی که موجب شد در معاملات پشت خطی قیمت دلار در کانال ۴۹ هزار تومان بسته شود افزایش اونس و نزدیک شدن به قله تاریخی بود. همیشه یک نگاه در بازار وجود دادرد که معتقد است بازارساز بین اونس و دلار در نوسان‌های شارپی حرکت الاکلنگی ایجاد می‌کند. اینطور که با افزایش اونس طلا، دلار را کاهش می‌دهد تا طلای آبشده متعادل شود. در واقع از نگاه این دسته بازی اصلی بازار در طلای آبشده است و با حباب به سایر بازارها نوسان می‌دهد. قیمت اونس طلا در معاملات شب سه‌شنبه با افزایش تا ۲۰۴۵ دلار بالا رفت و بر همین اساس معامله‌گران معتقد بودن که قیمت دلار کاهش پیدا می‌کند تا حباب متعادل شود.

به عقیده تحلیل‌گران فنی اگر قیمت دلار امروز حمایت ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان را از دست بدهد حمایت بعدی ۴۹ هزار و ۶۰۰ تومان است که در صورت رفتن قیمت به زیر این سطح قیمت دلار می‌تواند تا کف ۴۹ هزار تومان پایین برود. 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
حباب طلا و سکه چاق شد 01 جولای 2025

حباب طلا و سکه چاق شد

بازار ارز قلاب نوسان طلا و سکه شد؛ سکه پیشتاز در نوسان روز دوشنبه بود؛ حباب طلا و سکه چاق شدند؛ ۲ عامل نوسان بازار ارز چه بود و معامله‌گران چه می‌گویند؟

سیگنال مثبت حقوقی‌ها به سرمایه‌گذاران خرد/ دوئل قیمت‌ها در سایه تقاضا در بازار 01 جولای 2025

سیگنال مثبت حقوقی‌ها به سرمایه‌گذاران خرد/ دوئل قیمت‌ها در سایه تقاضا در بازار

اکوایران: در معاملات روز نهم تیرماه بازار سهام میزان ورود پول حقوقی به سهام رشد محسوسی داشته و رکورد زده است که به عنوان یک سیگنال مثبت حمایتی در بازار تلقی شود.

رشد طلای جهانی با تضعیف شاخص دلار 01 جولای 2025

رشد طلای جهانی با تضعیف شاخص دلار

اکوایران: قیمت لحظه‌ای طلا تا ساعت ۲۰:۲۹ به‌وقت ایران با رشد ۰٫۶ درصدی در سطح ۳۲۹۶ دلار در هر اونس قرار گرفت. قراردادهای آتی طلای آمریکا نیز ۰٫۴ درصد رشد داشت و به ۳۲۹۹ دلار در هر اونس رسید.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.