پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 8586
  • 23 جولای 2023 - 20:25
  • 252 بازدید
  • ۰ دیدگاه

شواهد استفاده از رمزارز توسط داعش در حال افزایش است

شواهد استفاده از رمزارز توسط داعش در حال افزایش است
شواهد استفاده از رمزارز توسط داعش در حال افزایش است

اکوایران: یک پلتفرم اطلاعاتی بلاک چین (TRM Labs) فاش کرد که تتر در شبکه ترون (Tron) انتخاب اصلی برای تراکنش‌های بین وابستگان داعش در سراسر آسیا است.

به گزارش اکوایران، یک پلتفرم اطلاعاتی بلاک چین (TRM Labs) اخیراً گزارشی را منتشر کرده است که در آن استفاده روزافزون از ارزهای دیجیتال توسط وابستگان دولت اسلامی عراق و سوریه (داعش) در سراسر آسیا برجسته شده است. این امر،  ارتباط زنجیره‌ای قابل توجهی را بین این گروه‌ها و کمپین‌های جمع‌آوری کمک‌های مالی حامی داعش در سوریه نمایان می‌کند.

این گزارش نشان می‌دهد که «شواهد زنجیره‌ای» از دوازده ماه گذشته وجود دارد که نشان می‌دهد شبکه‌های طرفدار داعش در تاجیکستان، اندونزی و افغانستان از ارز دیجیتال برای کمک به تسهیل عملیات استفاده کرده‌اند.

طبق گزارش TRM، اکثر تراکنش‌های مرتبط با موارد مربوط با استفاده از Tether بوده‌اند.

در ۲۱ ژوئیه، کوین‌تلگراف، مصاحبه‌ای از «تارا آنیسون»، رئیس سابق مشاوره فنی ارزهای دیجیتال Elliptic را پوشش داد. او تأکید کرد که Tron و Tether دارایی‌های محبوبی برای استفاده غیرقانونی هستند. او اشاره کرد که مجرمان از بیت کوین فراری‌اند.

آنیسون توضیح داد که صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) دارای نقدینگی عمیق و «حجم واقعاً خوب» هستند، که پولشویی را «فوق العاده آسان» می‌کند.

تعداد قابل توجهی از افرادی که از صرافی‌های مستقر در اندونزی برای ارسال وجوه به آدرس‌های مرتبط با کمپین‌های حامی داعش در سوریه استفاده می‌کنند نیز در این گزارش برجسته شده‌اند.

بیش از ۵۱۷۰۰۰ دلار در سال ۲۰۲۲ توسط افرادی که از یک صرافی مستقر در اندونزی استفاده می‌کردند به آدرس‌هایی که آزمایشگاه‌های TRM، شناسایی کرده بودند، ارسال شد.

TRM توضیح داد که کمپین‌های جمع‌آوری کمک‌های مالی ادعا می‌کنند که این بودجه برای حمایت و «کمک به آزادی خانواده‌های داعش که در اردوگاه‌های سوریه نگهداری می‌شوند»، استفاده می شود.

این گزارش به نمونه‌ای در تاجیکستان اشاره می‌کند که در آن از رمزارز برای جذب جنگجویان برای گروه وابسته به داعش در افغانستان استفاده شده است. یکی از کمپین‌های جمع‌آوری کمک‌های مالی، که بیش از یک سال عملیاتی بود، به آدرسی مرتبط بود که در سال ۲۰۲۲ تقریباً ۲ میلیون دلار تتر در ترون دریافت کرد.

از طریق ردیابی بلاک‌چین، آزمایشگاه های TRM جریان وجوه را شناسایی کردند و به صرافی مورد استفاده گروه برای نقد کردن وجوه خود اطلاع دادند. صرافی سپس به مقامات محلی هشدار داد و در نتیجه مقامات ترکیه در ۲۲ ژوئن یکی از اعضای ارشد داعش به نام «شامیل هوکوماتوف» را دستگیر کردند.

همچنین گزارش شد که یک واحد رسانه‌ای مرتبط با گروه وابسته به داعش در پاکستان در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ شروع به پذیرش کمک‌های مالی کرد.

این گزارش تاکید دارد که در حالی که بیت کوین زمانی «ارز انحصاری» برای تأمین مالی تروریسم بود، تا سال ۲۰۲۲، ترون برای ۹۲ درصد از تأمین مالی تروریسم استفاده شده است.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
دو نیمه متفاوت در بازار ارز و طلا/ آبان بازارها چگونه گذشت؟ 21 نوامبر 2024

دو نیمه متفاوت در بازار ارز و طلا/ آبان بازارها چگونه گذشت؟

اکوایران: بازار ارز و طلا امروز در دو نیمه متفاوت معامله شدند، نیمه اول را افزایشی شدند و با بروز گروسی افکت کاهشی شدند.

21 نوامبر 2024

بازار دلار تحت تاثیر گروسی‌افکت

انتشار جزییات پیش‌نویس قطعنامه ضد‌ایرانی تروئیکای اروپایی در نیمه معاملات، تب خرید را بالا برد و در ساعات پایانی گروسی افکت دلار را نزولی کرد. ▫️امروز سی‌ام آبان ماه دفتر معاملات دومین ماه پاییز بسته شد، علیرغم بازدهی مثبت دلار و طلا در این ماه، زیان سکه بازان در این ماه سنگین بود.جزئیات بازار ارز […]

موج‌سواری طلای جهانی بر سیگنال هسته‌ای پوتین 21 نوامبر 2024

موج‌سواری طلای جهانی بر سیگنال هسته‌ای پوتین

اکوایران: قیمت طلای جهانی طی امروز چهارشنبه نیز با رشد همراه شد. ادامه تشدید تنش‌‌ها در جنگ اوکراین باعث جذابیت طلا شده است‌.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.