قیمت این خودرو روزی یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران شد / جایگزین پژو پارس در بازار می تازد
قیمت این خودرو روزی یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران شد / جایگزین پژو پارس در بازار می تازد

اکو ایران : بررسی قیمت بازار خودرو در نیمه دوم سال گذشته از روند صعودی قیمت خودروهای پُرتقاضا حکایت می کند.

به گزارش اکو ایران، سورن پلاس در نیمه دوم ۱۴۰۲ رشد قیمتی حدود ۱۲۰ میلیون تومان را در کارنامه ثبت کرد. این محصول ایران خودرو در پایان اولین هفته از پاییز سال گذشته با قیمتی حول و حوش ۵۴۵ میلیون تومان از سوی فروشندگان به بازار عرضه شد. روند صعودی این خودرو ادامه داشت به گونه ای که در هفته منتهی به ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ خریداران برای در اختیار گرفتن سورن پلاس مبلغی نزدیک به ۶۶۵ میلیون تومان پرداخت کنند. رشد ۱۲۰ میلیون تومانی قیمت سورن پلاس به زبان درصد از رشدی ۲۲ درصدی خبر می دهد.

مطالعه قیمت سورن پلاس در بازه زمانی مهر تا اسفند سال گذشته نشان می دهد این محصول آبی های جاده مخصوص یک بازه زمانی طلایی را برای فروشندگان در کارنامه ثبت کرده است.

سورن پلاس در بازه زمانی ۲۵ آبان تا ۱۲ بهمن سال گذشته حدود ۱۰۰ میلیون تومان رشد قیمت را تجربه کرد. میانگین افزایش قیمت این محصول ایران خودرو در بازه ۷۷ روزه، روزانه حول و حوش یک میلیون و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است.

سورن پلاس بیشترین قیمتی که در نیمه دوم ۱۴۰۲ تجربه کرد نزدیک به ۶۶۵ میلیون تومان بود. این قیمت این خودرو در بازه زمانی ۱۷ اسفند تا ۲۴ اسفند در قله ۶۶۵ میلیون تومانی قرار گرفت و حاضر نشد در سال ۱۴۰۲ از این قله پایین بیاید.

ایران خودرویی ها با ایجاد تغییراتی و قرار دادن موتور XU7P روی این خودرو سورن پلاس  با موتور XU7P را روانه بازار کردند.

آن طور که آبی های جاده مخصوص برنامه ریزی کردند قرار است سورن پلاس با موتور XU7P جانشین پژو پارس شود. این برنامه ریزی نشان می دهد خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص به دنبال این هستند تا تولید و عرضه خانواده سورن را در سال ۱۴۰۳ با جدیت بیشتری ادامه دهند.

پیش بینی می شود سورن پلاس که در حال حاضر با موتور EF7 عرضه می شود به تدریج از تیراژش کاسته شود و سورن پلاس با موتور XU7P جایش را در سبد محصولاتی ایران خودرو پُر کند.

به نظر می رسد با توجه به جایگزینی سورن پلاس با سورن پلاس با موتور XU7P قیمت کارخانه ای این خودرو با افزایش روبرو شود و به دنبال آن نیز رشد کند.

بنابراین افزایش قیمت سورن پلاس در نیمه دوم ۱۴۰۲ در سال جدید توسط سورن پلاس با موتور XU7P ادامه پیدا می کند.

البته بخشی از افزایش قیمت سورن پلاس با موتور XU7P به دلیل ارتقای استانداردهای خودرویی است که سازمان ملی استاندارد به شرکت های خودروساز تکلیف کرده است.

باید منتظر ماند و دید متقاضیان تا چه اندازه ای ایده ایران خودرویی ها را برای ایجاد تغییرات روی سورن پلاس را می پسندند و متقاضیان پژو پارس حاضر هستند سورن پلاس با موتور XU7P را به جای پژو پارس بپذیرند یا نه؟   

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]