شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 230868
  • 20 می 2025 - 21:31
  • 43 بازدید
  • ۰ دیدگاه

کشف ۴۰۰ میلیون لیتر انحراف سوخت در یک سال/ شناسایی ۵۰ هزار ناوگان متخلف

کشف ۴۰۰ میلیون لیتر انحراف سوخت در یک سال/ شناسایی ۵۰ هزار ناوگان متخلف
کشف ۴۰۰ میلیون لیتر انحراف سوخت در یک سال/ شناسایی ۵۰ هزار ناوگان متخلف

اکوایران: معاون وزیر نفت از شناسایی ۴۰۰ میلیون لیتر انحراف سوخت و ۵۰ هزار ناوگان متخلف در سال گذشته خبر داد و گفت: با اجرای طرح پایش لحظه‌ای، تمام فرآورده‌های نفتی از تولید تا مصرف تحت نظارت کامل قرار می‌گیرد.

به گزارش اکوایران، محمدصادق عظیمی‌فر، معاون وزیر نفت امروز -۳۰ اردیبهشت- در گردهمایی مدیران مناطق ۳۷ گانه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در مرکز همایش‌های صنعت نفت (کوشک) قاچاق سوخت را به‌عنوان یکی از معضلات کلیدی دانست و گفت: فرآیند قاچاق، سهم قابل‌توجهی از سوخت توزیعی در سطح کشور را تحت تأثیر قرار داده و برای مقابله با این چالش، مدیران مناطق ۳۷گانه مأموریت دارند تا روند مصرف را به دقت رصد کنند و نظارت مؤثری بر تخصیص سوخت انجام دهند.

او از شناسایی بیش از ۴۰۰ میلیون لیتر انحراف سوخت و ۵۰ هزار ناوگان متخلف در یک سال گذشته خبر داد و گفت: با اجرای طرح پایش لحظه‌ای، همه فرآورده‌های نفتی از لحظه تولید تا مصرف نهایی تحت رصد و نظارت کامل قرار می‌گیرد.

به گزارش ایرنا از وزارت نفت، عظیمی‌فر افزود: همچنین در یک سال گذشته، با تغییر روش‌های نظارتی و تحلیل دقیق داده‌های مصرف، بیش از ۴۰۰ میلیون لیتر انحراف سوخت و ۵۰ هزار ناوگان متخلف شناسایی شده‌ که با اجرای طرح پایش لحظه‌ای هر قطره فرآورده از لحظه تولید تا لحظه مصرف تحت نظارت و رصد کامل قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه سالانه ۵۵ میلیارد دلار سوخت از سوی مناطق در کشور توزیع می‌شود، گفت: اگر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با سازماندهی مناسب و اهتمام بیشتر، طرح‌های مدیریتی را به پیش ببرد، می‌توان دست‌کم ۵ میلیارد دلار عایدی اضافی برای اقتصاد کشور به دست آورد که این موضوع افزون بر ایجاد تعادل در عرضه و تقاضا، سبب حفظ منابع ملی و کاهش وابستگی به واردات سوخت می‌شود.

رشد۲۰ درصدی تحویل سوخت نیروگاهی

معاون وزیر نفت تاکیدکرد: ۲۲ میلیارد لیتر سوخت مایع در سال ۱۴۰۳ با رشد ۴۰ درصدی نسبت به مدت مشابه ۱۴۰۲ به نیروگاه‌های کشور تحویل داده شد که رکوردی تاریخی در شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌شمار می‌رود.

عظیمی‌فر در باره چالش‌های ناترازی انرژی در فصول سرد سال گفت: باتوجه به مصرف بالای نفت‌گاز در کشور، سطح ذخایر سوخت نیروگاهی هم‌اکنون ۸۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، نوسازی ناوگان حمل‌ونقل، توسعه سبد سوخت با تأکید بر افزایش سهم سی‌ان‌جی و مقابله با قاچاق سوخت را ازجمله برنامه‌های مهم این شرکت در سال ۱۴۰۴ دانست و ادامه داد: کاهش سهم سی‌ان‌جی در سبد سوخت کشور در سال‌های اخیر، منجر به افزایش مصرف بنزین شده و چالش‌هایی را در مدیریت سوخت به وجود آورده است، ازاین‌رو شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران باید افزون بر ایفای مؤثر مأموریت خود در توزیع سوخت تمرکز ویژه‌ای بر مدیریت تقاضا و مصرف داشته باشد

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
کاهش قیمت نفت با سیگنال ایران و اوپک‌پلاس 05 جولای 2025

کاهش قیمت نفت با سیگنال ایران و اوپک‌پلاس

اکوایران: هشت کشور عضو اوپک‌پلاس احتمالا در روز شنبه به یک افزایش دیگر در سطح تولید برای ماه آگوست رأی خواهند داد؛ اتفاقی که تلاش آن‌ها برای تقویت سهم خود در بازار به حساب می‌آید.

مدیرعامل توانیر: خاموشی‌ها همچنان ادامه دارد 04 جولای 2025

مدیرعامل توانیر: خاموشی‌ها همچنان ادامه دارد

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با افزایش مصرف برق خاموشی‌های ۲ساعته در بخش خانگی و عمومی اعمال می‌شود. 

تنش آبی در ۲۵ استان کشور 04 جولای 2025

تنش آبی در ۲۵ استان کشور

مدیر عامل آب و فاضلاب کشور تاکید کرد: ۲۵ استان کشور و بیش از ۵۳ شهر این روز‌ها با تنش آبی مواجه هستند به همین دلیل طرح‌هایی در قالب طرح اضطراری تعریف کردیم و دولت نیز اعتباراتی به آن اختصاص داده است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.