شنبه, ۱۳ بهمن , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه خبر: 47369
  • 05 دسامبر 2023 - 12:11
  • 185 بازدید
  • ۰ دیدگاه

مشارکت چینی‌ها در ایران، این بار میادین نفتی و گازی دیجیتال

مشارکت چینی‌ها در ایران، این بار میادین نفتی و گازی دیجیتال
مشارکت چینی‌ها در ایران، این بار میادین نفتی و گازی دیجیتال

اکوایران: مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت از اهتمام این شرکت به حل چالش‌ها با استفاده از فناوری‌های دیجیتال و هوشمند‌سازی میادین خبر داد و به بیان مزایای آن پرداخت.

به گزارش اکوایران: نشست انتقال تجربه و دانش شرکت‌های چینی در زمینه طراحی، پیاده‌سازی و راه اندازی میدان‌های نفتی و گازی دیجیتال هفته گذشته برگزار شد و در آن سیدمهدیا مطهری، مدیر پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد که از شرکت‌های تابعه درخواست شده است چالش‌های مرتبط با اکتشاف، حفاری، توسعه و تولید که با استفاده از این فناوری‌ها قابلیت مرتفع شدن دارند را شناسایی کنند.

مطهری در ادامه ابراز امیدواری کرد که نشست مشترک با شرکت‌های چینی در حوزه تحول دیجیتال و میدان‌های نفتی و گازی هوشمند، سرآغازی باشد به منظور ایجاد تغییراتی بزرگ در مجموعه نفت. البته در این مسیر به همکاری شرکت‌های تابعه، متخصصان این حوزه و همچنین خبرگان دانشگاهی نیازمند هستیم.

او همچنین مدیریت دارایی، کاهش هزینه‌ها، بهبود کارایی، مدیریت ریسک، بهبود تصمیم گیری و به حداکثر رساندن تولید از ذخایر نفت و گاز را از جمله مزایای دیجیتال شدن میدان‌های نفتی و گازی برشمرد.

لازم به ذکر است شامگاه سه‌شنبه؛ ۲۳ آبان‌ماه، تفاهم‌نامه تأسیس مرکز راهبردی هوش مصنوعی و میدان‌های نفت و گاز دیجیتال با حضور محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری به امضا رسید.

محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز چندی پیش بر ضرورت ایجاد میدان‌های نفت و گاز دیجیتال تاکید کرد و گفته بود که در پرتو تحول دیجیتال و هوشمندسازی، مرکز راهبری هوش مصنوعی و میادین هیدروکربوری دیجیتال را ایجاد خواهیم کرد. در این مسیر به منظور کاهش هزینه‌های سرمایه‌ای و عملیاتی باید ۱۵ میدان نفت و گاز دیجیتال را عملیاتی کنیم.

بنابر گفته او  سه اقدام مهم در این مسیر باید انجام شود؛ اقدام اول، ایجاد کارگروه‌های میادین نفتی و گازی دیجیتال در سطح شرکت‌های تابعه است که تولید نفت و گاز را به‌عهده دارند.

دومین قدم با مسئولیت و راهبری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری انجام می‌شود و سرآخر گام سوم نیز ایجاد آزمایشگاه‌های مرجع، نهاد تنظیم‌گری و تولید استانداردهای لازم است تا تجهیزاتی که ساخته می‌شود، کاربری مناسب و کارآمدی داشته باشد.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
افزایش ۲۶ درصدی تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها در دی‌ماه 31 ژانویه 2025

افزایش ۲۶ درصدی تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌ها در دی‌ماه

تحویل سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در دی امسال با رشد ۲۶.۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به میانگین روزانه ۸۴.۳ میلیون لیتر رسیده است. میزان تحویل نفت‌گاز و نفت‌کوره نیز به ترتیب ۳۱.۶ و ۱۸.۲ درصد افزایش یافته است.

افت قیمت نفت برنت / افزایش ذخایر نفت خام آمریکا در گرو نشست اوپک‌پلاس 30 ژانویه 2025

افت قیمت نفت برنت / افزایش ذخایر نفت خام آمریکا در گرو نشست اوپک‌پلاس

اکوایران: قیمت نفت خام شاخص برنت در ساعات ابتدایی پنجشنبه با افتی اندک به ۷۶ دلار و ۵۱ سنت برای هر بشکه رسید، در حالی که نفت خام دابلیوتی‌آی آمریکا شاهد افزایش مختصری بود. افزایش ذخایر نفت خام آمریکا و کاهش صادرات نفت روسیه به‌دنبال تحریم‌ها بر عرضه و تقاضای نفت تاثیر گذاشته است.

سخنگوی شرکت نفت: درباره کرسنت گمانه‌زنی نکنید 30 ژانویه 2025

سخنگوی شرکت نفت: درباره کرسنت گمانه‌زنی نکنید

سخنگوی شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر پرهیز از گمانه‌زنی‌ها درباره پرونده کرسنت اعلام کرد: این پرونده همچنان در حال رسیدگی است و تاکنون اقدام قطعی جدیدی انجام نشده است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.