حکم دستگیری «پاول دورف» و برادرش ظاهراً از ماه‌ها قبل صادر شده بود
حکم دستگیری «پاول دورف» و برادرش ظاهراً از ماه‌ها قبل صادر شده بود

همچنین ظاهرا گوشی دورف در سال ۲۰۱۷، یک سال قبل از دیدار با مکرون، هدف جاسوسان فرانسه و امارات متحده عربی قرار گرفته بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، «پاول دورف» بنیان‌گذار تلگرام، چند روز پیش هنگام ورود به فرانسه دستگیر شد و دادستانی فرانسه روز گذشته در بیانیه‌ای دلایل خود برای دستگیری وی را شرح داد. حالا دو گزارش جدید منتشر شده که ادعا می‌‎کنند حکم بازداشت مدیر عامل تلگرام و برادرش، «نیکلای دورف» که یکی از بنیانگذاران تلگرام است، ماه‌ها قبل توسط مقامات فرانسوی صادر شده است. در گزارش دیگر به این ادعا اشاره‌ شده که گوشی پاول دورف در سال ۲۰۱۷ و یک سال قبل از دیدار وی با «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه، هک شده بود.

نشریه Politico طبق اسناد اداری که مشاهده کرده می‌گوید که حکم بازداشت برادران دورف اولین‌بار در ماه مارس سال ۲۰۲۴ صادر شده است. دورف روز ۲۴ اوت پس از فرود در فرودگاه لوبورژه در شمال پاریس بازداشت شد.

هک گوشی پاول دورف پیش از دیدار با مکرون
علاوه‌براین، برخی منابع ناشناس به وال استریت ژورنال اعلام کرده‌اند که دورف در سال ۲۰۱۷، یک سال قبل از دیدار با مکرون، هدف جاسوسان فرانسه و امارات متحده عربی قرار گرفته بود. طبق این گزارش، در این عملیات مشترک با نام رمز «Purple Music»، گوشی آیفون مدیرعامل تلگرام به‌دلیل نگرانی‌های امارات در مورد استفاده از این سرویس پیام‌رسان برای استخدام و برنامه‌ریزی حملات سایبری هک شده بود.
در همین گزارش همچنین گفته شده که دورف سال ۲۰۱۸ با مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه ملاقات داشته است و از او خواسته شده تا مقر تلگرام را به پاریس منتقل کند. هرچند دورف در آن زمان این پیشنهاد را رد کرده، اما ظاهراً از رئیس‌جمهور خواسته تا به او تابعیت فرانسوی بدهد.
به گفته کارشناسان، دستگیری مدیرعامل تلگرام پیامدهای نگران‌کننده‌ای در زمینه توسعه آینده وب ۳ و فناوری‌های حفظ حریم خصوصی ایجاد می‌کند. «نیکولای دنیسنکو»، یکی از بنیان‌گذاران و مدیر فناوری برنامه مالی Brighty به Cointelegraph می‌گوید که هرچند دورف هنوز متهم نشده است، اما دستگیری او می‌تواند نشان‌دهنده یک حمله نگران‌کننده به توسعه‌دهندگان فناوری‌های حفظ حریم خصوصی باشد:«این پرونده نگرانی‌هایی را در مورد نفوذ بالقوه دولت‌ها و پیامدهای گسترده‌تر برای حریم خصوصی دیجیتال ایجاد می‌کند. در هر صورت، امنیت کاربران باید همیشه در اولویت باشد، چه از نظر حریم خصوصی و چه از نظر محافظت در برابر هکرها یا فعالیت‌های غیرقانونی.»
۲۲۷۲۲۷

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]