معاون برنامهریزی سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: متوسط تردد روزانه وسایل نقلیه در راههای بینشهری در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال پیش از آن با رشد ۷ درصدی همراه بوده است.
به گزارش بازار، محمد تیموری، معاون برنامهریزی سازمان راهداری و حملونقل جادهای با اشاره به تحلیل وضعیت تردد وسایل نقلیه در سطح محورهای مواصلاتی کشور در سال ۱۴۰۲ بر اساس عملکرد سامانههای هوشمند، اظهار کرد: متوسط تردد بین استانی روزانه در سال گذشته با ۲ میلیون و ۱۸۰ هزار و ۵۹۵ تردد ثبت شده است.
وی با اشاره به رشد ۷ درصدی متوسط تردد بین استانی روزانه در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال پیش از آن، بیان کرد: آمار تردد بین استانی وسایل نقلیه سبک در سال گذشته با افزایش ۸ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ همراه بوده و این آمار درباره تردد بین استانی وسایل نقلیه سنگین کاهش یکدرصدی را نشان میدهد.
معاون برنامهریزی سازمان خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ بیشترین افزایش ماهانه تردد بین استانی وسایل نقلیه در ماههای دی و شهریور به ترتیب با ۱۴ و ۱۰ درصد افزایش به ثبت رسیده است.
تیموری بیشترین کاهش ماهانه تردد بین استانی وسایل نقلیه در سال گذشته نسبت به سال پیش از آن را نیز با کاهش ۲ درصدی برای اسفندماه بهواسطه تقارن آن با ماه مبارک رمضان خواند.
وی تأکید کرد: استانهای تهران با ۱۶ درصد، البرز با ۱۴ درصد و مرکزی با ۷ درصد، بیشترین تردد بین استانی سال ۱۴۰۲ را به نام خود ثبت کردهاند.
معاون برنامهریزی سازمان افزود: تردد بین استانی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ در استانهای سیستان و بلوچستان با ۳۵ درصد، بوشهر با ۲۵ درصد و خوزستان با ۱۸ درصد، بیشترین افزایش را داشته است.
تیموری تصریح کرد: همچنین استانهای گلستان با ۵ درصد، مازندران با ۳ درصد و لرستان با ۲ درصد، بیشترین کاهش تردد بین استانی در سال گذشته نسبت به ۱۴۰۱ را داشتهاند.
وی اضافه کرد: همچنین استانهای قزوین با ۱۳ درصد، مازندران با ۱۲ درصد و قم با ۱۰ درصد، بیشترین مقاصد سفر وسایل نقلیه استانهای تهران و البرز در سال ۱۴۰۲ بودهاند.
- نویسنده: تحلیل بازار