موج برقی شدن خودروها تمام این صنعت را فرا گرفته، اما برخی از مدلها و برندهای خاص وجود دارند که طرفداران آنها نمیتوانند با برقی شدن آنها به راحتی کنار بیایند. ولی انگار مقاومت بی فایده است.
به گزارش اکوایران، وقتی خودروسازان خاص مثل رولرزرویس که پیشرانههای حجیم بنزینی بخشی از هویت آنها بود تسلیم شده اند نمیشود از تویوتا لندکروز توقع زیادی داشت.
خصوصا بعد از تغییر مدیریتی که در این ابرکمپانی رخ داد. آکیو تویودا مدیرعامل سابق تویوتا چندان طرفدار خودروهای برقی نبود و فکر میکرد برای حرکت به این موج جدید هنوز وقت هست. تعداد مدلهای برقی تویوتا به طور مشخصی کمتر از رقبای این غول ژاپنی مانند فولکس واگن یا استلانتیس بود. تمرکز اصلی تویوتا روی مدلهای هیبریدی بود و برعکس دیگر خودروسازان پرتیراژ هنوز هم مدلهای تمام بنزینی پرحجم در سبد محصولات این خودروساز به چشم میخورد.
اما مدیرعامل جدید این شرکت یعنی کوجی ساتو به طور مشخص دیدگاه متفاوتی دارد و در همان ابتدای کار اعلام کرد که تویوتا با سرعت بیشتری به سمت خودروهای برقی حرکت میکند.
اولین ضربه ای که به عاشقان سنتی تویوتا لندکروز خورد حذف پیشرانه محبوب هشت سیلندر تنفس طبیعی و جایگزین شدن با یک پیشرانه شش سیلندر توربوشارژ در نسل جدید تویوتا لندکروز بود.
حالا تویوتا با معرفی مدل مفهومی تویوتا لندکروز se پارا فراتر هم گذاشته است. این مدل اولین لندکروز تمام برقی از روز تولد این مدل محبوب را در سال ۱۹۵۱ است. پروژه برقی شدن محصولات تویوتا استارت خورده اما اینکه این پروژه به جای اینکه دامن محصولات کوچک تویوتا را بگیرد، آتش به جان بزرگترین محصول تویوتا را گرفته کمی عجیب است.
اما این تنها سنت شکنی این لندکروز جدید نیست. تمام نسخههای لندکروز مشابه هر شاسی بلند آفرود دیگر مجهز به شاسی نردبانی و مستقل از بدنه خودرو بودند. اما در این مدل از شاسی یکپارچه استفاده شده است. مشابه خودروهای سواری یا کراساوورهایی مانند راو ۴٫
از قیمت، مشخصات فنی یا زمان عرضه نسخه تولیدی این تویوتا ساختار شکن هنوز اطلاعاتی منتشر نشده است اما ورود نام نمادین لندکروز به لیست خودروهای برقی به اندازهای مهم بوده که این خودرو تبدیل به تیتر یک تمام رسانههای خودرویی شود.
- نویسنده: اکوایران