هرچند که متهمان این پدیده عناوین مختلفی داشتند اما کارشناسان یکی از مظنونین جدی را فرسودگی شبکه توزیع آب و فاضلاب دانستند. شبکه توزیع آب در کشور چه وضعیتی دارد؟ آیا فرسودگی گریبان همه شهرها و روستاها را گرفته است؟ علی سیدزاده، مدیرکل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکین و کاهش هدر رفت آب شرکت مهندسی […]
هرچند که متهمان این پدیده عناوین مختلفی داشتند اما کارشناسان یکی از مظنونین جدی را فرسودگی شبکه توزیع آب و فاضلاب دانستند. شبکه توزیع آب در کشور چه وضعیتی دارد؟ آیا فرسودگی گریبان همه شهرها و روستاها را گرفته است؟
علی سیدزاده، مدیرکل دفتر مدیریت مصرف، خدمات مشترکین و کاهش هدر رفت آب شرکت مهندسی آبفای کشور معتقد است که فرسودگی شبکه توزیع به عوامل مختلفی بستگی دارد که برخی از این عوامل به فرآیند تولید لولهها و نظارت در ساخت و قرارگیری آنها باز میگردد. او در گفتوگو با «اکوایران» توضیح میدهد که متوسط عمر مفید لولهها در ایران ۲۵ سال است که البته برخی از آنها بسیار کمتر و بسیار بیشتر از این عدد هم عمر کردهاند. او همچنین به این پرسش پاسخ داد که سد راه نوسازی و بهسازی سیستم توزیع شبکه آب و فاضلاب شهری کشور چیست.
فرسودگی شبکه توزیع به گواه او باعث هدررفت آب هم میشود، هدررفتی ۱۵ درصدی که به گفته او از دهه هفتاد تاکنون کاهش داشته است.
- نویسنده: اکوایران