شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه خبر: 149913
  • 23 نوامبر 2024 - 16:34
  • 5 بازدید
  • ۰ دیدگاه

دلیل اصلی فروریزش های سریالی پایتخت؛تهران ساختگاه نامطمئن و غیر ایمنی دارد

دلیل اصلی فروریزش های سریالی پایتخت؛تهران ساختگاه نامطمئن و غیر ایمنی دارد
دلیل اصلی فروریزش های سریالی پایتخت؛تهران ساختگاه نامطمئن و غیر ایمنی دارد

اکوایران:‌ رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی معتقد است :آب شستگی های ناشی از نشت های پرسرعت از شبکه آب شرب تهران در بروز فروریزش های زمین نقش دارند. آب پرت شرب شهری تهران حدود ۲۵درصد حجم کل آب شرب است که حداقل بالای ۱۰درصد آن هدر رفت فیزیکی بصورت آب نشتی و تزریقی به زمین است.

روزگدشته سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.جلال ملکی در توضیح این حادثه گفته است که آتشنشان‌ها مشاهده کردند یک ساختمان مسکونی ۵ طبقه در طبقه ۱- قسمت یکی از دهانه‌های پارکینگ به وسعت حدوداً ۷ یا ۸ متر به عمق تقریبی ۲.۵ متر فروکش کرده و تخریب شده بود.

دو دستگاه خودرو یک دستگاه مزدا۳ تقریباً کامل داخل گودال سقوط کرده و یک دستگاه ال ۹۰ هم در حالت معلق و درآستانه سقوط کامل بود .

ملکی درخصوص علت حادثه هم توضیح داده بود : با توجه به اینکه در نزدیکی محل ریزش چاه وجود داشت احتمال نشت از داخل چاه و شسته شدن خاک‌ها هم وجود دارد علت این حادثه باید بیشتر و دقیق تر بررسی شود.

به گفته اوهر از چندگاهی حوادثی اینگونه را شاهد هستیم، اگر احیاناً در کف پارکینگ‌ها خصوصاً جاهایی که چاه از قدیم وجود داشته، اگر کف پارکینگ‌ها نشست پیدا کرده، یا سنگ‌ها یا موزاییک‌های کف پارکینگ‌ها دفرمه یا بالا و پایین شده آن را جدی بگیرید، اگر دهانه‌های چاه را می‌شناسید و احساس می‌کنید دهانه چاه تغییر حالت داده‌ این مسائل را جدی بگیرید و توسط افراد متخصص قبل از اینکه اتفاقی بیفتد بررسی کرده و روی دهانه‌ها اجسام سنگین مثل خودرو و یا مصالح ساختمانی سنگین که میتواند باعث تخریب چاه و دیواره‌های اطراف آن شود قرار ندهید.

علی بیت‌اللهی، رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی هم در واکنش به این حادثه در کانال تلگرامی اش نوشت :‌تهران ساختگاه نامطمئن و غیر ایمنی دارد. مسیر قنوات، مسدود کردن رگاب ها در گودبرداری ها و … موجب آبشستگی های زیرسطحی، توسعه فرسایش تونلی، ایجاد حفرات و مهاجرت حفرات بسوی سطح در اثر ریزش سقف این حفرات و در نهایت فروریزش های پی در پی می شود.

او ادامه می دهد :‌فروریزش در محدوده امام زاده اسماعیل در چیذر و در ادامه فروریزش زمین در پارکینگ ساختمانی واقع در بلوار قیطریه در ادامه روال معنی دار فروریزش های سریالی در پایتخت است. علاوه بر اثر حفرات، قنوات ، مغارها و آب شستگی های ناشی از حرکت رگاب ها، آب شستگی های ناشی از نشت های پرسرعت از شبکه آب شرب تهران نیز در بروز فروریزش های زمین نقش دارند. آب پرت شرب شهری تهران حدود ۲۵درصد  حجم کل آب شرب است که حداقل بالای ۱۰درصد  آن هدر رفت فیزیکی بصورت آب نشتی و تزریقی به زمین است.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
23 نوامبر 2024

تهران همیشه الگوی کشور بوده

یک مدیر اسبق شهری در پاسخ به این پرسش می‌گوید که تهران همیشه الگو بوده است. او که در نشستی با موضوع دوچرخه سواری در شهر تهران صحبت می‌کرد، توضیح داد که همه شهرها سیستم مدیریت شهری مخصوص خودشان، شورای شهر و شهردار خودشان را دارند.   ✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید […]

شهرداری مهلت ۳ ماهه به بدهکاران قبور داد 23 نوامبر 2024

شهرداری مهلت ۳ ماهه به بدهکاران قبور داد

اکوایران :‌روابط عمومی سازمان بهشت زهرا(س)، اطلاعیه شماره ۲ در خصوص تسویه مطالبات سازمان طبق مصوبه شورای اسلامی شهر تهران را صادر کرد.

کیفیت هوای این ۲ نقطه تهران قرمز است 23 نوامبر 2024

کیفیت هوای این ۲ نقطه تهران قرمز است

اکوایران: بنابر اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص آلودگی هوا روی عدد ۸۰ قرار دارد و کیفیت هوا قابل قبول است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.