پنج شنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 177554
  • 28 دسامبر 2024 - 10:32
  • 60 بازدید
  • ۰ دیدگاه

تداوم ۱۰ روزه آلودگی هوا در پایتخت/ شنبه نارنجی تهران؛ چرا کارگروه آلودگی هوا تشکیل جلسه نداد؟

تداوم ۱۰ روزه آلودگی هوا در پایتخت/ شنبه نارنجی تهران؛ چرا کارگروه آلودگی هوا تشکیل جلسه نداد؟
تداوم ۱۰ روزه آلودگی هوا در پایتخت/ شنبه نارنجی تهران؛ چرا کارگروه آلودگی هوا تشکیل جلسه نداد؟

شاخص آلودگی هوای تهران که جمعه به بالاتر از ۱۶۰ در وضعیت قرمز رسیده بود، به ۱۰۵ در وضعیت نارنجی رسید؛ اما همچنان ناسالم برای گروه‌های حساس است. این در حالی است که کارگروه آلودگی هوا روز جمعه برگزار نشد.

به گزارش اکوایران، صبح شنبه -هشتم دی‌ ماه- میانگین کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۰۸ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد؛ در این شرایط افراد دارای بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

تداوم ۱۰ روزه آلودگی هوا در تهران در شرایطی است که امروز آلودگی در کمترین حد این ۱۰ روز است و اطلاعات ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا نیز نشان می دهد ۳ نقطه از شهر تهران هوای پاک و ۷ نقطه دارای هوای قابل قبول هستند.

بر این اساس ایستگاه دانشگاه شهید بهشتی در منطقه ۱ با شاخص ۲۸، ایستگاه شهرداری در منطقه ۱۵ با شاخص ۳۵ و ایستگاه شهرک چشمه در منطقه ۲۲ با شاخص ۳۸ نقاط پاک تهران هستند.

توضیح استانداری تهران درباره برگزار نشدن کارگروه

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با اشاره به اینکه جمعه هیچ در خواستی از سوی دستگاه‌های متولی مبنی بر تشکیل جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا نداشته‌ایم، گفت: شاخص متوسط آلایندگی هوا در استان تهران از ۱۶۰ به ۱۴۵ رسیده است.

به گزارش تسنیم، میرجعفریان با بیان اینکه اعداد اعلامی از کاهشی بودن شاخص آلایندگی خبر می‌دهد، گفت: سازمان هواشناسی برای برای امروز ناپایداری جو، افزایش سرعت باد و وقوع بارندگی را پیش‌بینی کرده است.

او ادامه داد که طبق آئین نامه اجرایی، با اعلام دستگاه‌های متولی تا ۱۲ ساعت بعد، جلسه کارگروه اضطرار تشکیل و تصمصیم‌گیری اتخاذ می‌شود که با توجه به عدم درخواست، امکان تشکیل جلسه میسر نبود.

طبق شاخص کیفیت هوا (AQI)، زمانی که عدد شاخص بین ۵۱ تا ۱۰۰ باشد، کیفیت هوا “قابل‌قبول” است اما اگر شاخص بین ۱۰۱ تا ۱۵۰ باشد، هوا در شرایط “ناسالم برای گروه‌های حساس” قرار می‌گیرد و بر اساس جدول رنگ‌بندی شرکت کنترل کیفیت هوا، ایستگاه‌های سبزرنگ شرایط “پاک”، زردرنگ شرایط “قابل‌قبول”، نارنجی‌رنگ شرایط “ناسالم برای گروه‌های حساس”، قرمزرنگ شرایط “ناسالم” و بنفش‌رنگ شرایط “بسیار ناسالم” را نشان می‌دهد.

آلودگی هوا در هفت شهر خوزستان

همچنین آخرین داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور نشان می‌دهد، شاخص کیفیت هوای هفت شهر خوزستان آلوده است که از این تعداد هوای چهار شهر در وضعیت قرمز و ناسالم قرار دارد.

به گزارش ایرنا، براساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت هشت صبح روز شنبه براساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون اهواز با شاخص ۱۵۳، شادگان ۱۵۲، ماهشهر ۱۵۴ و هندیجان ۱۵۶ میکروگرم بر مترمکعب در وضعیت قرمز و ناسالم قرار دارند.

براساس این گزارش وضعیت هوا در آبادان با شاخص ۱۱۰، خرمشهر ۱۳۳ و هویزه ۱۴۳ در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارند.

همچنین شهرهای امیدیه، اندیمشک، بهبهان، حمیدیه، دزفول، رامهرمز، شوشتر ومسجدسلیمان به علت نبود آلودگی، قابل قبول اعلام شده است. هوای رامشیر و شوش در روز جاری سالم و پاک گزارش شده است.

وجود صنایع آلاینده در خوزستان از جمله نفت، گاز، پتروشیمی، فولاد، نیشکر و… موجب شده تا میزان آلایندگی در نقاط شهری و روستایی خوزستان بالا باشد که موجب بروز مشکلات بهداشتی و زیست محیطی برای ساکنان شده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
خاموشی برق، بازار مسکن را شوکه کرد /افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت سیمان و بتن 22 مه 2025

خاموشی برق، بازار مسکن را شوکه کرد /افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت سیمان و بتن

اکوایران:در حالی که صنعت ساختمان با رکود دست‌وپنجه نرم می‌کند، خاموشی‌های گسترده در صنایع کلیدی مانند سیمان، فولاد و بتن، بازار مصالح ساختمانی را متلاطم کرده است. افزایش ناگهانی قیمت‌ها، کاهش تولید و توقف پروژه‌ها، ساخت‌وساز را در بن‌بست تازه‌ای قرار داده و زنگ خطر جدیدی برای آینده بازار مسکن به صدا درآورده است.

21 مه 2025

سیمان بازار مسکن را بهم می‌ریزد؟

به گزارش اکوایران، خبر قطعی برق صنایع سیمان، فولاد و آلومینیوم، افزایش قیمت برخی نهاده‌های ساختمانی را در بازار به همراه داشت به طوریکه پاکت سیمان حتی به بالای ۳۰۰ هزار تومان هم افزایش پیدا کرد. قطعی برق تا حدی بر فعالیت صاحبان این صنایع تاثیر گذار بود که حتی برخی کارخانجات سیمان اعلام تعطیلی […]

درس‌های زلزله ۷.۷ ریشتری میانمار؛ هشدار برای آمادگی تهران 21 مه 2025

درس‌های زلزله ۷.۷ ریشتری میانمار؛ هشدار برای آمادگی تهران

نشستی تخصصی در پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی برگزار شد تا با بررسی زلزله قدرتمند میانمار در مارس ۲۰۲۵، راهکارهای کاهش خسارات در کلان‌شهرهایی مانند تهران تحلیل و ارائه شود. متخصصان با تاکید بر اهمیت شناخت گسل‌ها و استفاده از فناوری‌های نوین، بر ضرورت آماده‌سازی پایتخت برای مقابله با زلزله‌های آینده تاکید کردند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.