دوشنبه, ۲۳ تیر , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 178598
  • 30 دسامبر 2024 - 22:34
  • 92 بازدید
  • ۰ دیدگاه

آخرین اخطار به ایرلاین‌ها: هواپیماهای اسقاطی را جمع‌آوری کنید

آخرین اخطار به ایرلاین‌ها: هواپیماهای اسقاطی را جمع‌آوری کنید
آخرین اخطار به ایرلاین‌ها: هواپیماهای اسقاطی را جمع‌آوری کنید

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در نشست با رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در چندین مرحله به ایرلاین‌ها برای جمع‌آوری هواپیماهای اسقاطی از شهر فرودگاهی اخطارهایی داده شده است.

به گزارش اکوایران،‌ نشست تخصصی با حضور حسین پورفرزانه، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، و سعید چلندری، رئیس هیئت‌مدیره شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)، در ساختمان مرکزی این شرکت برگزار شد.

به گزارش ایلنا، در این نشست که با حضور معاونین و مدیران سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت شهر فرودگاهی برگزار شد، سعید چلندری به معرفی ظرفیت‌های شهر فرودگاهی و ارائه عملکرد در راستای استانداردهای ایکائو پرداخت.

یکی از موضوعات اصلی مورد بحث، استفاده از زیرساخت‌های شهر فرودگاهی برای ساخت آشیانه تعمیر و نگهداری هواپیما (MRO) با هدف ارتقای امنیت هوانوردی و توسعه صنعت هوانوردی بود.

همچنین، در خصوص جمع‌آوری هواپیماهای اسقاطی از شهر فرودگاهی اخطارهایی به ایرلاین‌ها داده شده و گفته شد که همکاری با سازمان هواپیمایی کشوری برای حل این مشکل ادامه دارد.

چلندری همچنین اشاره کرد که با توجه به ۴۰ سال از طراحی و ۲۰ سال از بهره‌برداری ترمینال یک، بازطراحی و بهسازی آن ضروری است و این فرآیند در حال پیگیری است. حسین پورفرزانه نیز بر اهمیت شهر فرودگاهی در صنعت هوانوردی تأکید کرد و اعلام کرد که سازمان هواپیمایی کشوری با تشکیل تیم‌های تخصصی، به رفع مشکلات و بهبود کیفیت خدمات در این مجموعه ادامه خواهد داد.

آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند

در حالی که کشورهای امارات، قطر و ترکیه مجموعاً بیش از هزار فروند هواپیمای فعال دارند؛ ایران تنها ۷ یا ۸ فروند هواپیمای قابل‌اتکای مسافربری دارد و باقی ناوگان کشور به شدت فرسوده است.

بر اساس گزارش‌ها، به جز ۳ هواپیمای ایرباس برجامی، ۱۳ فروند ای‌تی‌آر و برخی ایرباس‌های ۳۴۰ ماهان، بیشتر ناوگان ایران باید بازنشسته شود. این بازنشستگی به معنی «بازیافت» هواپیما است؛ به‌طوری‌که بدنه آلومینیومی آن به قطعات کوچک تقسیم و به کارخانه‌ها برای ذوب و بازسازی ارسال می‌شود.

کارشناسان حوزه هوانوردی معتقدند که تنها ۲۰ فروند هواپیمای مسافربری ایران قابلیت عملیاتی دارند که ۱۳ فروند آن‌ها به دلیل نبود قطعات زمین‌گیر شده‌اند و تنها ۷ یا ۸ فروند باقی‌مانده برای پروازهای داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می‌گیرند که خود با مشکلات جدی در تأمین قطعات روبه‌رو هستند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت 14 ژوئن 2025

تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت

اکوایران:‌بخش مطالعاتی شهرداری تهران، نقشه‌ای جامع برای تأمین آب پایتخت در شرایط اضطراری طراحی کرده است؛ نقشه‌ای که از مخازن دفنی و تانکرهای سیار آغاز می‌شود و تا بهره‌گیری از الگوهای بین‌المللی و انطباق با نیازهای بومی ادامه دارد. تهران خود را آماده می‌کند تا در بحرانی‌ترین لحظات، تشنگی را مدیریت کند.

تهران پس از حمله؛ پمپ‌بنزین اولین پناهگاه شهری 13 ژوئن 2025

تهران پس از حمله؛ پمپ‌بنزین اولین پناهگاه شهری

اکوایران:‌پس از حمله موشکی اسرائیل به تهران، بار دیگر صف‌های طولانی مقابل پمپ‌بنزین‌ها شکل گرفت. تهرانی‌ها در میانه‌ی ترس و بی‌اعتمادی، جایگاه‌های سوخت را به پناهگاه تبدیل کردند؛ رفتاری تکرارشونده که پیش‌تر در زلزله‌ها نیز دیده شده بود.

افزایش اجاره‌بها در تهران ۱۴۰۴؛ چرا سقف ۲۵ درصدی رعایت نمی‌شود؟ 12 ژوئن 2025

افزایش اجاره‌بها در تهران ۱۴۰۴؛ چرا سقف ۲۵ درصدی رعایت نمی‌شود؟

اکوایران:با وجود اعلام رسمی دولت درباره محدودیت ۲۵ درصدی افزایش اجاره‌بها در تهران، گزارش‌ها از تخطی گسترده مالکان و مشاوران املاک حکایت دارد؛ مستاجران می‌گویند قراردادهای جدید حتی تا بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته و نظارت کافی بر بازار اجاره دیده نمی‌شود.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.