یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 203321
  • 08 مارس 2025 - 4:34
  • 39 بازدید
  • ۰ دیدگاه

۳ مصوبه کلیدی برای بهبود و توسعه حمل‌ونقل جاده‌ای و دریایی

۳ مصوبه کلیدی برای بهبود و توسعه حمل‌ونقل جاده‌ای و دریایی
۳ مصوبه کلیدی برای بهبود و توسعه حمل‌ونقل جاده‌ای و دریایی

جلسه ۲۳۱ شورای عالی هماهنگی ترابری کشور به ریاست سعید رسولی، معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی و دبیر شورا برگزار شد و ۳ مصوبه مهم در حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای و دریایی به تصویب رسید.

به گزارش اکوایران، در این نشست، پیش‌نویس آئین‌نامه اجرایی بند الف ماده ۵۹ قانون برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران، حدود صلاحیت‌ها و تکالیف شرکت‌های نمایندگی کشتیرانی (بر اساس مصوبه ۲۲۸ شورا) و تعیین ضوابط حق توقف ناوگان حمل‌ونقل بین‌المللی کالا (طبق تبصره‌های بندهای ۱۵ و ۱۶ مصوبه نشست ۲۲۹ شورا) مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

در این جلسه، سه مورد از مسائل مورد بحث به تصویب رسید:

  • صلاحیت‌ها و تکالیف شرکت‌های نمایندگی کشتیرانی: این مصوبه به منظور شفاف‌سازی وظایف و اختیارات شرکت‌های نمایندگی کشتیرانی و ارتقای کیفیت خدمات بندری و دریایی تصویب شد.

  • تعیین ضوابط حق توقف ناوگان حمل‌ونقل بین‌المللی کالا: این مصوبه توسط سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای تعیین ضوابط مربوط به حق توقف ناوگان حمل‌ونقل بین‌المللی کالا تصویب شد.

  • بازنگری شرایط عمومی حمل‌ونقل جاده‌ای داخلی کالا: این مصوبه به منظور بهبود شرایط حمل‌ونقل داخلی کالا از طریق جاده‌ها و رفع مشکلات موجود در این حوزه به تصویب رسید.

سعید رسولی، معاون حمل‌ونقل وزیر راه و شهرسازی، با تأکید بر اهمیت این مصوبات، گفت: این تصمیمات گامی اساسی در بهبود و توسعه حمل‌ونقل کشور است و می‌تواند به ارتقای سطح خدمات و افزایش ایمنی در این بخش کمک کند.

همچنین، دو موضوع دیگر شامل بازنگری شرایط عمومی حمل‌ونقل جاده‌ای داخلی کالا و پیش‌نویس آئین‌نامه اجرایی بند الف ماده ۵۹ قانون برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران، برای بررسی دقیق‌تر به کمیسیون فرعی شورا ارجاع شد و در جلسه بعدی شورای عالی هماهنگی ترابری کشور مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
با ۵۰۰ میلیون در تهران چه خانه‌ای می‌توان رهن کرد؟ متراژ بیشتر یا امکانات بهتر؟ 04 مه 2025

با ۵۰۰ میلیون در تهران چه خانه‌ای می‌توان رهن کرد؟ متراژ بیشتر یا امکانات بهتر؟

اکوایران: در بازار محدود رهن تهران، مستاجران با بودجه ۵۰۰ میلیون تومانی ناچار به انتخاب میان متراژ بالاتر یا امکانات رفاهی هستند؛ واحدهای کوچک‌تر اما دارای آسانسور، انباری و پارکینگ همچنان در مناطق میانی و جنوبی شهر قابل اجاره‌اند.

04 مه 2025

انتقال پایتخت از تهران؛ دیدگاهی از منظر جغرافیا و توسعه

انتقال پایتخت یک تصمیم استراتژیک با پیامدهای گسترده است که نیازمند تحلیل دقیق جغرافیایی، اقتصادی و اجتماعی است. دکتر محمدتقی رهنمایی بر این باور است که بدون درنظرگرفتن رویکردی علمی و اجرای تدریجی، این پروژه ممکن است با مشکلات جدی مواجه شود. بنابراین، رویکردی جامع و آینده‌نگر برای انتقال پایتخت ضروری است تا نه‌تنها مشکلات […]

بحران در حریم تهران/پایتخت بی‌دفاع شد 03 مه 2025

بحران در حریم تهران/پایتخت بی‌دفاع شد

اکوایران:تصمیم وزارت کشور برای لغو بخشنامه مدیریت یکپارچه حریم شهر تهران، زنگ خطر جدیدی برای آینده توسعه شهری در پایتخت به صدا درآورده است؛ تصمیمی که به گفته اعضای شورای شهر، راه را برای زمین‌خواری، بی‌نظمی و نابودی ثروت ملی هموار کرده و به اختلافات میان شهرستان‌ها و شهرداری تهران دامن زده است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.