چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 213765
  • 09 آوریل 2025 - 17:34
  • 47 بازدید
  • ۰ دیدگاه

مقاومت دولتی ها در برابر ایمنی؛لیست بحرانی ها کوتاه شد

مقاومت دولتی ها در برابر ایمنی؛لیست بحرانی ها کوتاه شد
مقاومت دولتی ها در برابر ایمنی؛لیست بحرانی ها کوتاه شد

اکوایران: در حالی که سازمان آتش‌نشانی تهران مدتی است اقدام به شناسایی و ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن در پایتخت کرده، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از عدم همکاری برخی ادارات دولتی با این سازمان خبر داد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران از دشواری‌هایی که در فرآیند ایمن‌سازی ساختمان‌های تهران به دلیل عدم همکاری ادارات دولتی با سازمان آتش‌نشانی ایجاد شده، خبر داد.

داود گودرزی در این خصوص اعلام کرد: «ادارات دولتی با ما همکاری لازم را ندارند و این مسأله باعث شده که روند اقدامات در این زمینه به کندی پیش برود.سازمان آتش‌نشانی در دو مرحله اصلی، اقدام به بازدید از ساختمان‌های تهران می‌کند. اولین مرحله مربوط به ساختمان‌هایی است که پس از پایان کار، باید تاییدیه آتش‌نشانی دریافت کنند و مرحله دوم، شامل ساختمان‌هایی است که قبلاً پایان کار گرفته‌اند.»

او همچنین اشاره کرد که در کلان‌شهر تهران ۹۵۰ هزار بلوک وجود دارد که به‌طور خاص از منظر ایمنی حریق شناسایی شده‌اند. این بلوک‌ها به چهار دسته «بسیار پرخطر»، «پرخطر»، «میانه‌خطر» و «کم‌خطر» تقسیم شده‌اند.

گودرزی با بیان این که بیشتر ساختمان‌های تهران مسکونی هستند و برای بازدید از آن‌ها نیاز به هماهنگی با مالکان وجود دارد، به چالش‌های پیش‌رو اشاره کرد و افزود: «ادارات دولتی هم در این زمینه همکاری‌های لازم را با ما ندارند که کار را دشوارتر می‌کند.»

معاون شهردار تهران در ادامه به طرح «پلاک ایمن» اشاره کرد که هدف آن ارتقای آگاهی عمومی در زمینه ایمنی است. این طرح، یک سامانه آنلاین رایگان است که شهروندان می‌توانند از آن برای درخواست بازرسی ایمنی از ساختمان‌های خود استفاده کنند. او گفت: «برای افرادی که تمایلی به ورود کارشناسان به ساختمان خود ندارند، این طرح امکان خوداظهاری و تکمیل پرسشنامه ایمنی را فراهم کرده است.»

گودرزی همچنین اعلام کرد که سازمان آتش‌نشانی تا کنون از ۷۳ هزار و ۶۷۴ ساختمان بازدید کرده و ۱۲۹ ساختمان ناایمن شناسایی شده است. با پیگیری‌های حقوقی و همکاری دادستانی تهران، تعداد ساختمان‌های ناایمن به ۶۰ مورد کاهش یافته است.

در پایان، گودرزی به تامین اعتبار برای سال ۱۴۰۴ جهت ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری نهادهای مختلف، روند ایمن‌سازی ساختمان‌های تهران تسریع شود.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت 14 ژوئن 2025

تهران بدون آب؛ سناریوی بقادر روزهای سخت

اکوایران:‌بخش مطالعاتی شهرداری تهران، نقشه‌ای جامع برای تأمین آب پایتخت در شرایط اضطراری طراحی کرده است؛ نقشه‌ای که از مخازن دفنی و تانکرهای سیار آغاز می‌شود و تا بهره‌گیری از الگوهای بین‌المللی و انطباق با نیازهای بومی ادامه دارد. تهران خود را آماده می‌کند تا در بحرانی‌ترین لحظات، تشنگی را مدیریت کند.

تهران پس از حمله؛ پمپ‌بنزین اولین پناهگاه شهری 13 ژوئن 2025

تهران پس از حمله؛ پمپ‌بنزین اولین پناهگاه شهری

اکوایران:‌پس از حمله موشکی اسرائیل به تهران، بار دیگر صف‌های طولانی مقابل پمپ‌بنزین‌ها شکل گرفت. تهرانی‌ها در میانه‌ی ترس و بی‌اعتمادی، جایگاه‌های سوخت را به پناهگاه تبدیل کردند؛ رفتاری تکرارشونده که پیش‌تر در زلزله‌ها نیز دیده شده بود.

افزایش اجاره‌بها در تهران ۱۴۰۴؛ چرا سقف ۲۵ درصدی رعایت نمی‌شود؟ 12 ژوئن 2025

افزایش اجاره‌بها در تهران ۱۴۰۴؛ چرا سقف ۲۵ درصدی رعایت نمی‌شود؟

اکوایران:با وجود اعلام رسمی دولت درباره محدودیت ۲۵ درصدی افزایش اجاره‌بها در تهران، گزارش‌ها از تخطی گسترده مالکان و مشاوران املاک حکایت دارد؛ مستاجران می‌گویند قراردادهای جدید حتی تا بیش از ۳۰ درصد افزایش داشته و نظارت کافی بر بازار اجاره دیده نمی‌شود.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.