رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، گفت: اعتبارات تخصیص یافته به استان بیشتر به پروژههای نیمه تمامی که درصد پیشرفت بالایی داشتند اختصاص داده شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا وحیدی صبح امروز در هشتمین جلسه شورای برنامهریزی استان کرمان که با حضور محمدعلی طالبی، استاندار کرمان برگزار شد، با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۸۹۷۷ میلیارد تومان اعتبارات تملک دارایی سرمایهای استان ابلاغ شده است، اظهار داشت: ابلاغ اعتبار استانی ۲۵٫۱ درصد، اعتبار سه درصد نفت و گاز ۱۸٫۴ درصد، متوازن ملی ۳٫۵ درصد و اعتبارات ۲۷ صدم ارزش افزوده حدود ۱۰ درصد بود که در آخرین تخصیصهای کمیته تخصیص استان مصوب شده است.
وی با اشاره به اینکه مابقی اعتبارات نیز در اسرع وقت مصوب و ابلاغ میشود، افزود: اعتبارات تخصیص یافته بیشتر به پروژههای نیمه تمام که درصد پیشرفت بالایی داشتند اختصاص داده شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با بیان اینکه امسال ۲۳۱۳ میلیارد تومان از اعتبارات هزینهای نیز به استان ابلاغ شده است، گفت: ۶۵ درصد اعتبارات جاری هشت ماهه به کرمان ابلاغ شده است.
وی با اشاره به اینکه رتبه نهم جمعیت کشور را داریم و ۲۷٫۳ درصد نسبت جوانی جمعیت استان کرمان است، عنوان کرد: ۱۲ درصد آبادیهای کشور در استان کرمان قرار دارد و تراکم جمعیت در استان کرمان بسیار پایین و ۱۸٫۹ نفر در کیلومتر است.
وحیدی با بیان اینکه ۳ میلیون و ۴۲۳ هزار نفر جمعیت استان کرمان است، گفت: از این میزان ۶۰ درصد جمعیت جنوب و حدود ۳۰ درصد جمعیت شمال استان در روستاها زندگی میکنند.
وی به سهم حدود چهار درصدی استان کرمان در تولید ناخالص داخلی کشور، نرخ تورم ۳۵٫۸ درصدی استان و نرخ ۸٫۲ درصدی بیکاری استان در تابستان سال جاری نیز اشاره کرد و افزود: نرخ مشارکت نیز در سه سال اخیر تقریبا به ۴۰ درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان، با اشاره به اینکه رتبه استان در محیط کسب و کار و امنیت سرمایهگذاری در کشور چهارم است، گفت: به جز تهران، استان کرمان با ۱۱ درصد بعد از اصفهان بیشترین سهم را در درآمد عمومی کشور دارد.
وی با بیان اینکه ۶۱ همت درآمد عمومی مصوب استان است که از این میزان ۵۹ همت مالیاتی و ۱٫۵ همت غیر مالیاتی است، ادامه داد: در هفت ماهه امسال ۵۸ درصد درآمد مالیاتی، ۴۴ درصد درآمد غیرمالیاتی و به طور کل ۵۷ درصد درآمدهای عمومی مصوب شده برای استان کرمان محقق شده است که مقداری کسری دارد.
مهدی طبیبزاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه ۴۰ درصد اشتغال و ۱۶ درصد تولید ناخالص استان کرمان به بخش کشاورزی اختصاص دارد، اظهار داشت: بیش از ۴ میلیارد کیلووات ساعت ورودی برق کشاورزی استان است.
وی با اشاره به اینکه تفاوت یارانه برق در بخش کشاورزی بیش از ۲۸ هزار میلیارد تومان است، افزود: ۶ میلیارد مترمکعب آب مصرفی استان در بخش کشاورزی است و باید دید که بخش کشاورزی در قبال این ورودی چه خروجی دارد؟
انتهای پیام/۵۱۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews