۱۴۶ قشلاق اردبیل زیرساخت آبرسانی پایدار ندارند
۱۴۶ قشلاق اردبیل زیرساخت آبرسانی پایدار ندارند

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل گفت: در حال حاضر عمده چالش عشایر اردبیل نبود آب پایدار است به طوری که در حال حاضر در ۱۴۶ قشلاق اردبیل زیرساخت آبرسانی پایدار نداریم.

– اخبار استانها –

علی پیرجاهد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، عمده چالش عشایر اردبیل را نبود آب شرب پایدار اعلام کرد و اظهار داشت: در حال حاضر در ۱۴۶ قشلاق زیرساخت آبرسانی پایدار وجود ندارد و ما در بسیاری از این قشلاقات با جیره‌بندی آب مواجه بوده و با تانکرهای سیار آبرسانی را انجام می‌دهیم.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال تأمین آب پایدار برای عشایر هستیم، تصریح کرد: در صورت تأمین ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار، تمام عشایر استان از آب پایدار برخوردار خواهند شد که تلاش می‌کنیم با ایجاد حساسیت در مسئولان استانی به عنوان وکلای قانونی جامعه عشایر، این دغدغه آنها را برطرف کنیم.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل از نبود زیرساخت آنتن‌دهی در بسیاری از قشلاقات خبر داد و گفت: به دلیل نبود آنتن تلفن همراه و بستر اینترنت دانش‌آموزان عشایر از تحصیل مجازی و غیرحضوری بی‌بهره بودند و در کنار آن وجود مدارس کانکسی دانش‌آموزان، عشایر ما را رنج می‌دهد.

پیرجاهد افزود: با استفاده از ظرفیت شورای مشورتی عشایر و بزرگان طوایف در صدد جمع‌آوری مدارس کانکسی در جامعه عشایری هستیم که امیدواریم بتوانیم این نیازمندی عشایر را نیز در اسرع وقت تأمین کنیم.

وی از اجرای نهضت شن‌ریزی راه‌های عشایر در اردبیل در چهار فاز و در هر فاز ۵۰ کیلومتر خبر داد و خاطرنشان کرد: هدف‌گذاری ما شن‌ریزی ۲۰۰ کیلومتر از مسیر ییلاقات و قشلاقات عشایری است که امیدواریم با همت استاندار این نیاز عشایر نیز برآورده شود.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل اضافه کرد: در حال حاضر به دلیل نبود کد آبادی برای عشایر دستگاه‌های اجرایی خدمات‌رسانی محدودی را به این جامعه انجام می‌دهند که ضروری است تا مسئولان با توجه ویژه به جامعه عشایر، این خدمات را در استان اردبیل گسترش دهند.

پیرجاهد بیان کرد: امروز ضروری است تا مسئولان با توجه ویژه به جامعه عشایر زمینه‌ساز بقا و احیای جامعه عشایر در استان اردبیل باشند تا عشایر با تثبیت جایگاه خود بتوانند تأثیرگذاری خود را در جامعه مشاهده کنند.

مدیرکل امور عشایری استان اردبیل فلسفه انقلاب را عدالت در خدمت‌رسانی اعلام کرد و یادآور شد: عشایر جزیی از جامعه ما است که باید حفاظت و حراست شده و با تسهیل در خدمت‌رسانی، بستر ماندگاری این فرهنگ اصیل و بزرگ را در جامعه فراهم کنیم.

انتهای پیام/۱۳۲/.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]