آموزش‌‌ها در مدارس استان مرکزی باید کیفی‌سازی شود
آموزش‌‌ها در مدارس استان مرکزی باید کیفی‌سازی شود

استاندار مرکزی گفت: انتظار می‌رود گزارشات آموزش و پرورش از عدد و رقم و کمیت به سمت کیفیت سوق پیدا کنند، بنابراین باید با برنامه‌ریزی منسجم برای آینده آموزش و پرورش برنامه‌ریزی داشته باشیم.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی عصر امروز در شورای آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به اهمیت توجه به محتوا در طرح‌های مختلف اظهار کرد: در یک مسئله محتوا مهتر از ظاهر است، چراکه گاهی طرح‌های مختلفی مطرح می‌شود اما از اینکه با چه محتوایی اجرا شود غافل می‌شویم. بنابراین توجه به محتوا و فعالیت‌های نرم افزاری در طرح‌های مختلف آموزش و پرورش بسیار مهم است و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: همان طور که معدل دانش آموزان و قبولی در کنکور اهمیت دارد باید بحث‌های آموزشی و پرورشی برای دانش آموز در اولویت قرار گیرد، اکنون شرایط تحصیلات عالیه برای دانش آموزان در کشور فراهم است و اگر از این شرایط به خوبی استفاده شود دانش آموزان می‌توانند درجات عالی را طی کنند. بنابراین توجه به مسئله پرورش دانش آموزان بسیار اهمیت دارد.

استاندار مرکزی عنوان کرد: انتظار می‌رود گزارشات آموزش و پرورش از عدد و رقم و کمیت به سمت کیفیت سوق پیدا کنند، آموزش و پرورش و مباحث کیفی و محتوایی نیازمند اعتبار نیست و مربوط به استان است، بنابراین باید با برنامه‌ریزی منسجم، شاخص‌های مختلف موجود در آموزش و پرورش اندازه گیری شود و برای آینده برنامه داشته باشیم.

زندیه‌وکیلی بیان کرد: در طرح نماد دانش آموزان مورد تهدید در حوزه آسیب‌های اجتماعی شناسایی می‌شوند و بعد از شناسایی باید با خدمات مشاوره‌ای به دانش آموزان در جهت حل مشکل آنها اقدام کرد، بنابراین لازم است برای سلامت روان دانش آموزان و‌ کادر آموزش و معلمان برنامه داشته باشیم. 

وی ادامه داد: ما در کلاس‌هلی درس با طیفی از دانش آموزان روبه‌رو هستیم  که برخی از دانش آموزان در معرض آسیب هستند که باید برای آنها هزینه و آسیب‌شناسی شود و بر ارائه خدمات مشاوره‌ای در جهت مشکلات آنها گام برداشت.

استاندار مرکزی عنوان کرد: در آموزش و پرورش باید مسیر برای نظام پیشنهادات خلاقانه مبتنی بر دانش و فناوری معلمان باز باشد تا وضعیت آموزش پروش استان را ارتقا دهیم و لازمه تحقق این امر به‌کارگیری اقدامات خلاقانه است.

وی در ارتباط با تبدیل به احسن ملک‌های اهداشده توسط خیرین استان گفت: تبدیل به احسن کار خوبی است و اینکه خیّری در گذشته چیزی را اهدا کرده است ولی عملاً امکان انجام فعالیتی در مکان اهدا شده وجود ندارد باید تبدیل به احسن شود، شاید برخی از ملکی برای احداث مدرسه اهدا شده باشد اما اگر در آن مکان مدرسه ضرورت نداشته باشد باید تبدیل به احسنت شود، بنابراین امکان تغییر کاربری وجود دارد.

بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی در این نشست اظهار کرد: ۲۵۰۰ نفر دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی مشغول تحصیل هستند و در بازدیدی که از این دانشگاه و خوابگاه‌ها انجام شد؛ تعداد زیادی از دانشجویان در شرایط بد در یک اتاق بودند که اصلاً قابل قبول نیست.

نظری افزود: برای برخی از دانشگاه‌ها تعهد خوابگاه نداریم اما برای معلمان تعهد خوابگاه داریم و باید از امکانات استان در اختیار دانشجویان معلم قرار دهیم، بنابراین لازم است دغدغه دانشگاه فرهنگیان، دغدغه مدیرکل آموزش و پروش باشد و از مدارس خالی برای خوابگاه دانشجویان معلم استفاده شود.

انتهای پیام/۷۱۱/

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]