به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، عصر یکشنبه در آیین تجلیل و تکریم از مادران و همسران شهدا، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل اظهار داشت: در حال حاضر به وجود ۹۰۰ مادر شهید که در قید حیات هستند، افتخار میکنیم.
داور نوری تصریح کرد: مادران و همسران شهدا با صبر و استقامت خود به تداوم راه عزتمند شهدا سند افتخار دیگری افزودند و باید قدر این سرمایههای معنوی و ارزشی را بدانیم.
وی گفت: مادران شهدا با ایثار تمام به عنوان اسوههای مقاومت در سنگر دفاع از ارزشهای نظام اسلامی حاضر شده و هیچ وقت از این مسیر و آرمان دست نکشیدهاند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل افزود: مادر شهیدی را در این استان سراغ داریم که با وجود سالهای طولانی در پاسداشت فرزند خود، امسال هزینه برگزاری آیین بزرگداشت شهید خود را به مردم مظلوم غزه و لبنان تقدیم کرد تا در این مسیر نیز ایثار و جانفشانی حقیقی را انجام دهد.
همچنین در آیینهایی که در مساجد، حسینیهها و امامزادههای شهر اردبیل به مناسبت شهادت حضرت امالبنین برگزار شد، یاد و خاطره حضرت امالبنین همسر حضرت علیبن ابیطالب و مادر حضرت عباسبن علی در دیار عاشقان ابوالفضل گرامی داشته شد و سوگواران به یاد این مادر و بانوی بزرگ اسلام اشک ماتم ریخته و بر سر و سینه زدند.
در این مراسم استاد حوزه و دانشگاههای اردبیل در سخنانی اظهار داشت: حضرت عباس (ع) شهره خاص و عام است به طوری که او در دامن امالبنین تربیت یافت که در حقیقت شجاعت و ایثارگری را از این مادر آموخت.
حجتالاسلام حسین نوری تصریح کرد: مادر حضرت عباس (ع) با تقدیم چهار فرزند خود در روز عاشورا و در مسیر اعتلای مکتب حسینی کاری کرد کارستان که در تاریخ اسلام و انسانهای آزاده همیشه جاودانه مانده و از این شیرزن به نیکی یاد میشود.
وی گفت: زمانی که کاروان کربلا به مدینه رسیدند امالبنین در گام نخست در جستجوی حضرت سیدالشهدا (ع) بود و بیشتر از آن که به فکر فرزندانش باشد، از سیدالشهدا (ع) و دلاوریها و ایثارگریهای آن حضرت یاد میکرد.
استاد حوزه و دانشگاه های اردبیل افزود: در تاریخ اسلام نام این بزرگ بانو همواره به نیکی یاد میشود چرا که در زندگی مشترک با علیبن ابیطالب همواره تواضع، فروتنی و ادب را رعایت کرده و به فرزندان خود نیز سفارش میکرد که در رکاب امام خود حسینبن علی باشند.
نوری در ادامه خاطرنشان کرد: حضرت امالبنین با تربیت فرزندانی شایسته سعی کرد تا دین خود را به مکتب امامت و ولایت نشان داده و در این ساحه به معنای حقیقی فرزندان او نیز شجاعت، دلاوری و حفظ حریم امامت و ولایت را به بالاترین سطح به نمایش گذاشتند.
وی اضافه کرد: برای مادران و همسران شهدا این بزرگ بانو میتواند الگویی شایسته باشد تا این خانوادهها بتوانند در مسیر اعتلای پدرانشان، فرزندانی شایسته و عزتمند تربیت کرده و تحویل جامعه اسلامی دهند.
استاد حوزه و دانشگاههای اردبیل بیان کرد: امالبنین نه تنها در مسیر تربیت و تعالی فرزندان خود در مکتب امامت و ولایت لحظهای غفلت نکرده بلکه همواره سعی میکرد تا در خدمتگزاری به این خاندان با عظمت نهایت تواضع و فروتنی را نیز نشان دهد.
به گزارش تسنیم، در مناطق مختلف استان اردبیل آیینهای بزرگداشت سالروز رحلت امالبنین که به نام روز «تجلیل از تکریم از مادران و همسران شهدا» نامگذاری شده، ویژه برنامههایی برگزار و شرکتکنندگان نام و یاد امالعباس را گرامی داشتند.
انتهای پیام/۱۳۱/.
- نویسنده: تسنیم tasnimnews