مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان گفت: امروز ماشین آلات مختلفی از جمله گریدر و بلدوزر را از استانهای دیگر برای بازسازی و تعمیرات به استان سیستان و بلوچستان میفرستند و ما امروز هاب بازسازی ماشین آلات راهداری کل کشور هستیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، ایوب کرد بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان سیستان و بلوچستان که به مناسبت هفته حمل و نقل برگزار شد، اظهار داشت: امروز هر تصمصم اجرایی در استان بگیریم توان اجرای آن را داریم؛ ما با بازسازی یک دستگاه بلدوزر تعمیرات ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین را شروع کردیم و امروز بهترین کارگاه تعمیرات ماشین آلات را در کشور داریم در حالی که حتی روز اول به ما اجازه تعمیرات را نمیدادند و تعمیرات بنز تخصص استان اصفهان بود اما امروز در حال اورهال تعداد زیادی بنز در استان هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان افزود: امروز ماشین آلات مختلفی از جمله گریدر و بلدوزر را از استانهای دیگر برای بازسازی و تعمیرات به استان سیستان و بلوچستان میفرستند و ما امروز هاب بازسازی ماشین آلات راهداری کل کشور هستیم.
وی خاطرنشان کرد: امروز خوشبختانه میبینم بالای ۸۰ نفر در استان در زمینه تعمیرات و اورهال ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین در حال آموزش دیدن هستند و به هیچ عنوان به مجموعههای بیرونی نیاز نداریم و تا چندسال آینده ما در بحث بازسازی به استان اصفهان خواهیم رسید.
کرد گفت: ۲۶ آذر روز حمل و نقل است که در چنین روزی حضرت امام(ره) با دستور تاریخی خود و پای کار آمدن سیستم حمل و نقل شاهد رفع مشکل کشور در آن دوره بودیم. راهداران همیشه در راههای استان در حال خدمترسانی به مردم هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه روز جمعه در نماز جمعه زاهدان به عنوان روز خدمت پاسخگوی سوالات مردم در خصوص خدمات این ادارهکل خواهیم بود، افزود: به مناسبت هفته راه و حمل و نقل ۸۱ پروژه به ارزش ۱۴ هزار و ۳۴۵ میلیارد ریال از جمله دو مورد رفع نقاط پرحادثه، ۱۵ مورد اجرای محافظ فلزی جادهای به ارزش ۳۵ میلیارد تومان، اجرای روشنایی نقطهای و اجرای روکش آسفالت در سطح استان به بهرهبرداری میرسد.
وی خاطرنشان کرد: استان سیستان و بلوچستان امسال برای سال سوم رتبه نخست کشور در جذب و اجرای روکش آسفالت را به خود اختصاص داده که از مجموع ۶ هزار کیلومتر روکش آسفالت ۲ هزار کیلومتر آن در استان اجرا شده است.
کرد ادامه داد: بالغ بر یک هزار و ۱۱۰ کیلومتر روکش آسفال فقط در این ۸ ماه نخست امسال انجام دادیم که ۷۳۵ کیلومتر در محورهای اصلی و برای محورهای فرعی ۳۷۵ کیلومتر آسفالت انجام شده است. درصد برخورداری ما از راههای روستایی ۳۷ درصد بوده که با احداث ۹۳ کیلومتر راه که تا امروز احداث شده به ۴۱ درصد افزایش یافته و تا پایان سال تا ۱۴۰ کیلومتر در هدفگذاری داریم. در حال حاضر به دلیل پراکندگی استان نزدیک به ۸۰ درصد خانوارهای روستایی از راه برخوردار هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در کشور با سختی زیاد با وجود مجوز هیأت وزیران از سوی وزارت صمت موفق به اخذ مجوز واردات ۶۹۰ دستگاه ماشین آلات صنعتی شدیم که از این تعداد مجوز ۱۰۰ دستگاه به استان اختصاص یافته که ۵۰ دستگاه برای حوزه شمال و ۵۰ دستگاه برای حوزه جنوب در نظر گرفته شده که سه هزار میلیارد تومان اعتبار آن در حوزه شمال و جنوب است.
وی عنوان کرد: اقدامات انجام شده در خصوص اصلاح نقاط حادثهخیز و آشکارسازی این نقاط باعث شده در ۷ ماه ابتدایی سال شاهد کاهش ۲۰ درصدی آمار تصادفات نسبت به مدت مشابه سال قبل باشیم.
کرد افزود: متاسفانه ۱۹ میلیارد تومان از تجهیزات جادهای ما در ۷ ماه نخست امسال به سرقت رفته و تخریب شده که یک مورد سرقت باعث انحراف خودروی خانوادهای در جاده شد و در پی این حادثه دردناک ۶ نفر اعضای خانواده جان باختند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای سیستان و بلوچستان گفت: یکی از معضلاتی که باعث تصادفات جادهای میشود استفاده از چراغهای زنون است که در یک مورد سبب برخورد خودرو با اتوبوس شد و چهار نفر جان خود را از دست دادند که در این راستا از تمام دستگاهها مربوطه تقاضای رسیدگی به این موضوع از جمله جلوگیری از عرضه و حتی تردد این خودروها را داریم.
وی عنوان کرد: در سال جاری ما در پی وقوع حوادث ناشی از تردد سوختکشها و حمل غیرقانونی اتباع خارجی غیرمجاز در محورهای مواصلاتی استان، ۱۶۱ جوان را به طرز فجیعی از دست دادهایم.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews