نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس گفت: با رایزنیهای انجام گرفته اعتباری بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان نیز در قالب وام تأمین اعتبار شد که در اختیار خریداران کشمش تیزابی( کارخانه یا صندوق توسعه کشاورزی) برای خرید تیزاب قرار بگیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، منصور علیمردانی صبح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در محل فرمانداری خرمدره برگزار شد اظهار داشت: برای آگاهی از جزئیات اخبار و عملکرد منتخب مردم و حل مشکلات مردم، نشست با خبرنگاران به صورت فصلی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه ما موظف هستیم از خواستههای مردم در مجلس دفاع کنیم، تصریح کرد: برای حل این مشکلات جلساتی با مسئولان به طور مرتب انجام میشود.
نماینده مردم ابهر، خرمدره و سلطانیه در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه هدف ما این نیست که در ابهر و خرمدره تغییرات جزئی را ایجاد کنیم، ابراز کرد: هدف این است که برنامه هفتم پیشرفت به طور کامل در این شهرستانها اجرا، و به سند چشم انداز کشور نزدیک شویم.
وی به بزرگترین پروژه شهرستان خرمدره بیمارستان ۲۲۶ تختخوابی نور ولایت اشاره کرد و گفت: برای ادامه این پروژه تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده ولی در تلاش هستیم این مبلغ افزایش یابد.
علیمردانی گریزی به جاده محمود آباد، خرمدره و هیدج زد و افزود: این جاده نه در شرایط جادهای روستایی و نه در شرایط اصلی و فرعی میگنجید، راهداری و راه و شهرسازی مسئولیت این جاده را به عهده نمیگرفتند، پس از گفتوگو با بسیج سازندگی خوشبختانه این نهاد عهدهدار این جاده شده و تا سال آینده روکش آسفالت آن انجام خواهد شد.
وضعیت جاده ابهر ـ قیدار به کجا رسید؟
وی در خصوص پیگیری وضعیت جاده ابهر ـ قیدار و رفع نقاط حادثه خیز این مسیر ارتباطی، گفت: در این خصوص نشستهای متعددی با وزیر راه و شهرسازی و معاونت های این وزارتخانه، رئیس شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور و معاونت های این مجموعه داشتیم و با آنالیز کاملی که از این جاده داریم، تصمیمات لازم برای رفع وضعیت حادثه خیزی آن گرفته شده است و امیدواریم این تصمیمات با سرعت بیشتری اجرایی شود.
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که روستاها در آسیب معادن قرار دارد بدون هیچ کمکی که باعث ارتقا و آبادانی روستا شود و جادههای روستایی از بین رفته است، تصریح کرد: اشتغالزایی در روستاها بسیار کم شده و هیچ امتیازی در روستاها نیست و همه مردم از روستا به شهر مهاجرت میکنند و درخواست حمایت از مسئولان برای کمک به مردم روستا دارم.
در ادامه علیمردانی گفت: با دهیاران نشستهای متعددی برای حل مشکلات روستاها برگزار شده است و امیدواریم در آینده نزدیک بسیاری از مشکلات حل و فصل شود.
۱۵ درصد حقوق دولتی
وی افزود: در خصوص معادن در بوجه مقرر شده حتماً ۱۵ درصد حقوق دولتی به هر ترتیبی که شده اخذ شود و ۵۰ درصد به مناطق محروم اختصاص داده شود.
این مسئول ادامه داد: تلاش بنده این بود که ۳۰ درصد به معادن شاخصی از جمله معادن ماهنشان و یا گل گهر کرمان که جز معادن خاص هستند اختصاص داده شود و ۵۰ درصد به مناطق محروم؛ که متأسفانه مورد موافقت قرار نگرفت.
وی به اشتغالزایی و کارآفرینی در روستا اشاره کرد و گفت: این برنامه جز اولویتهای بنده هست اما باید به دنبال این باشیم که ایجاد کارآفرین در روستا به چه چیزهایی نیاز دارد؛ خوشبختانه در برخی از روستاهای شهرستان آب، برق، گاز و زیرساختهای عبوری برای ایجاد شهرک صنعتی وجود دارد و تلاش خواهیم کرد که اشتغالزایی در روستاها زیاد شود اما باید زمین تأمین شود تا بتوانیم مجوزهای لازم برای ایجاد شهرک صنعتی را اخذ کنیم.
نماینده مردم شهرستان ابهر در مجلس شورای اسلامی گفت: ظرفیت حمل بار در جادهای روستایی ۴٫۵ تن است و باید زیرساختها در روستاها تکمیل شود تا بتوانیم به فکر ایجاد شهرکهای صنعتی در روستاها باشیم.
وی افزود: با توجه به محصولات تولید شده در شهرستان ابهر و برخی محصولات خاص از جمله انگور و کشمش با جهاد کشاورزی جلسات متعدد برای تولید و فرش بیشتر انجام شده است.
علیمردانی گفت: در راستای تولیدات کشاورزی در خصوص تولید بذر هیبرید با شورای امنیت ملی، دانشگاه آزاد، جهاد دانشگاهی، سازمان ملی ذخایر ژنتیک ایران و همین طور بسیج سازندگی جلسات متعدد نیز انجام شده است و در حال حاضر در محل ۳۰ هکتار زمین برای دانشگاه آزاد برای توسعه دانشکده کشاورزی دارد ۱۰ هکتار شخم زده شده و مجوز آب ۳۰ لیتر بر ثانیه از شورای ملی امنیت گرفته شده است.
وی ادامه داد: در مرکز تحقیقات بذر هیبرید نهالهای مقاوم به تنشهای آبی و تنش دمایی در مرکز تحقیقات انجام میشود و توانستیم این سرمایهگذاران را به منطقه وارد کنیم و بخشی از شورای امنیت ملی “مرکز ذخایر ژنتیک کشور” به این قضیه ورود کرده و طبق هدفگذاری ما دانشگاه آزاد منطقه تبدیل به قطب مهندسی کشاورزی کشور شود و در این خصوص هفتهای دو بار با دانشگاه آزاد تهران نشستهای متعددی برگزار میکنیم.
علیمردانی با توضیح اینکه هیچ مشکل بدون راهکاری نداریم، تصریح کرد: یکی از مشکلاتی که اغلب از سوی مردم مطرح میشود زمینهای شرکتهای تعاونی و مسکن ملی است.
وی با تأکید بر اینکه مشکلات شهرستان در حوزه مسکن باید احصا شده و جلسهای برای پیگیری و حل آنها تشکیل شود، افزود: از همه ظرفیتهای شهرستانی، استانی و کشوری باید برای حل این مشکلات استفاده شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه تلاشم بر این است که در حوزهای که مربوط به شورا و شهرداری از کمترین مداخله را داشته باشم خاطرنشان کرد: عدم تغییر کاربری زمینهای محدوده ابهر و خرمدره به واسطه درجه خاک برای اجرای طرح های مسکن است و در برخی از این محدودهها سال هاست که کشاورزی انجام نمی شود و باید در این خصوص گرهگشایی انجام شود.
وی به بحث عدم آمبولانس و فوریتهای پزشکی برای خرمدره و شبکه بیسیم برای فوریتهای پزشکی اشاره کرد و گفت: موارد فوق از وزیر در حال پیگیری است. قول یک آمبولانس را هم گرفتهایم و در تلاشیم برای روستای گوزلدره شهرستان سلطانیه پایگاه فوریتهای پزشکی راهاندازی کنیم.
وی به لزوم تقویت زیرساختها برای توسعه اشتغالزایی در مناطق روستایی اشاره کرد و افزود: ما در اغلب مناطق روستایی زیرساختها را داریم ولی در مواردی این زیر ساختها نیازمند تقویت است.
وی با بیان اینکه امیدواریم با حضور استاندار جدید شاهد پررنگ شدن نقشآفرینی بیش از پیش مسئولان اجرایی در سطح استان باشیم، عنوان کرد: این امر تحرک بیشتر مسئولان اجرایی استان و شهرستان ها را میطلبد.
علیمردانی گفت: کسی که بخواهد کاری انجام بدهد قطعا راهش را پیدا میکند ولی هرکسی بخواهد کاری نکند قطعا بهانههایش را پیدا میکند. قبول داریم محدودیتهای اعتباری داریم و ناترازیهایم در کشور وجود دارد ولی این دلیل برای کار نکردن نیست.
۵۰ میلیارد برای خرید کشمش تیزابی از سوی دولت مصوب شد
نماینده ابهر، خرمدره و سلطانیه با اشاره به جلسات متعدد با وزیر جهاد کشاورزی، معاون وزیر و رئیس سازمان تعاون روستایی افزود علاوه بر ۵۰ میلیارد تومان یارانه مصوب دولت، با رایزنیهای انجام گرفته اعتباری بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان نیز در قالب وام تأمین اعتبار شد که در اختیار خریداران کشمش تیزابی( کارخانه یا صندوق توسعه کشاورزی) برای خرید تیزاب قرار بگیرد.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews