معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با بیان اینکه با آغاز فصل زمستان، هنوز خبری از پناهگاه موقت بانوان در اراک نیست، گفت: تخلف مدیران بهزیستی اراک در این ناکارآمدی محرز است.
محسن خیرمند در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک با انتقاد از عدم تأسیس پناهگاه موقت بانوان در اراک اظهار کرد: اهمیت وجود پناهگاه های موقت یا همان شلترها در فصول سرد سال دوچندان می شود اما با این وجود بهزیستی شهرستان اراک این مسئله را خیلی جدی نگرفته است و با آغاز فصل زمستان هنوز نسبت به انجام این تکلیف قانونی خود اقدامی صورت نداده است و بانوان دارای اعتیاد فاقد سرپناه این شهر، اکنون هیچ امیدی برای رهایی از سرما ندارند.
وی افزود: مراکز نگهداری موقت که به آن ها شلتر نیز می گویند پناهگاه امن بیماران اعتیاد فاقد سرپناه است که اهمیت وجود آن برای بانوان بسیار بیشتر از آقایان است که اکنون با شروع فصل زمستان و گذشت بیش از دوماه از آغاز سرما در شهر اراک، نه تنها شلتر بانوان در اراک ایجاد نشده بلکه هیچ عزمی هم در مسئولین بهزیستی شهرستان اراک، جهت تحقق این مهم وجود ندارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی تصریح کرد: تاسیس پناهگاههای موقت تکلیف قانونی بهزیستی است، اما گویا مدیران بهزیستی شهرستان اراک خیلی اعتقادی به این ضرورت این موضوع ندارند و اکنون تعدادی از توانخواهان بیسرپرست این شهر برای نجات از سرما، به محل هایی نظیر پاتوق ها، پارک ها و … پناه میبرند که این امر سرآغاز یک آسیب بزرگتر برای آنهاست.
وی ادامه داد: تمامی این افراد پناهخواه، همچون دیگران از شرافت و کرامت برخوردارند و ما باید دنبال نجات آنها باشیم نه غرق کردن بیشتر آنها در مشکلات و آسیبها و باید بپذیریم یک خانم که شب هنگام بدون مأوی و پناه است، به شدت مستعد آلوده شدن به آسیبهای بزرگتر است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با اشاره به ناکارآمدی مدیران بهزیستی اراک گفت: اکنون تخلف مدیران بهزیستی شهرستان اراک در این ناکارآمدی محرز است و به عنوان اخطار آخر اعلام میکنم که ظرف یک هفته آینده فرصت تأسیس و راهاندازی گرمخانه را دارید و اگر این مدت بگذرد علیهشان اعلام جرم صورت میگیرد.
خیرمند اضافه کرد: برخی از مدیران به غلط می پندارند که همیشه تنها بخشی از افراد جامعه گرفتار آسیبها میشوند اما حقیقت امر و برآمده از پروندههای قضایی، موید این است که افراد مختلف علیرغم تحصیلات و سوابق شغلی، اکنون جز مراجعین گرمخانهها و شلترها هستند و چه خوب است که هرفرد مسئولی با دلسوزی به دنبال رفع مشکل افراد آسیبدیده باشد.
انتهای پیام/۷۱۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews