استاندار مرکزی گفت: یکی از نخستین اولویت های استان مرکزی، افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی است و هر مدیری که در این راستا کمکاری کند، نمره منفی میگیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیهوکیلی ظهر امروز در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان مرکزی با اشاره به اهمیت بهرهوری و ضرورت تلاش برای افزایش بهره وری اظهار داشت: اسناد توسعه ای استان مرکزی اسناد مهم و راهبردی استان هستند و مدیران باید با تمام توان برای اجرایی شدن آن کوشا باشند بنابراین در راستای تحقق این اسناد انتظار داریم تا مدیران دستگاه های اجرایی مجموعه برنامههای خود در راستای ارتقای بهره وری را ارائه دهند چراکه انتظار ما رسیدن به سهم ۲٫۸ درصدی در این بخش است.
وی افزود: یکی از مهمترین اصول در حوزه بهره وری نوسازی صنایع است که می طلبد به منظور ارتقای بهره وری و توسعه پایدار نوسازی صنایع استان در دستور کار قرارگرفته و این موضوع با جدیت دنبال شود چراکه وقتی روزآمدی صنعت استان را داشته باشیم شاهد افزایش بهره وری و تولید با تمام ظرفیت ها خواهیم بود.
هیچ پروژه آغاز شدهای در استان مرکزی رها نمیشود
استاندار مرکزی با اشاره به جایگاه شورای برنامهریزی استان مرکزی گفت: شورای برنامهریزی و کارگروههای مرتبط با آن از اهمیت ویژهای برخوردار است و تصمیماتی هم که میگیرد باید دقیق و درست به مرحله اجرا برسد که در این راستا، باید به سمت مزیتها برویم که البته باتوجه به شرایط شهرستانهای دوازدهگانه استان، این موضوع در شهرستانهای مختلف متفاوت است.
زندیهوکیلی بیان کرد: بهرهوری بحث مدیریتی و علمی است و میتوان در استان مرکزی در این بخش کارهای زیادی انجام داد بنابراین باید احکام توسعهای برای استان مرکزی در طول برنامه توسعه هفتم تولید شود که در این راستا هیچ پروژه آغاز شدهای در استان مرکزی رها نمیشود و همه طرحها با جدیت دنبال میشود.
“انرژیهای تجدیدپذیر” تنها راه جلوگیری از قطع برق صنایع و حذف مازوتسوزی
استاندار مرکزی با اشاره به ضرورت توسعه انرژیهای پاک در استان مرکزی گفت: یکی از نخستین اولویت های استان مرکزی، افزایش ظرفیت انرژی خورشیدی است و هر مدیری که در این راستا کمکاری کند، نمره منفی میگیرد چراکه ایجاد پنج هزار مگاوات انرژی خورشیدی در استان مرکزی در قالب برنامه ۱، ۲ و ۳ ساله هدفگذاری شده زیرا استان مرکزی به سببمشکلات زیستمحیطی مختلف باید در بحث انرژی خورشیدی، برنامههایی مستقل از کشور داشته باشد و در این راستا گامهای بلندی بردارد.
زندیهوکیلی تصریح کرد: بیش از ۱۲ نوع برنامه برای انرژی خورشیدی وجود دارد و پیشبینی شده پانصد مگاوات تا تیرماه سال آینده در استان مرکزی وارد مدار شود این درحالیست که تاکنون برای ۳ هزار مگاوات از برنامه پنج هزار مگاوات انرژی خورشیدی هدفگذاری شده در استان مرکزی، زمین مشخص شده و این برنامه دستیافتنی است و همه سهمها مشخص شده چراکه توجه به انرژیهای تجدیدپذیر تنها راه جلوگیری از قطع برق صنایع و حذف مازوتسوزی است.
انتهای پیام/۷۱۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews