استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه مدیران مسایل استانی را در سطح ملی مطالبه گرانه پیگیری کنند، تاکید کرد: مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع لازم الاجراست.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، بهرام سرمست در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، با بیان اینکه مدیران مسایل استانی را در سطح ملی مطالبهگرانه پیگیری کنند، تاکید کرد: مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع لازم الاجراست.
وی افزود: کارگروه انرژی در استانداری آذربایجان شرقی به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی تشکیل شده و به دنبال آن هستیم در انرژیهای تجدید پذیر جزو اولین ها باشیم.
استاندار آذربایجان شرقی به جایگاه کارگروه تسهیل رفع موانع اشاره کرد و گفت: مصوبات این کارگروه دارای تضمین بوده و اجرای آنها برای دستگاه های اجرایی لازم الاجراست.
سرمست افزود: وجود همدلی بین دستگاههای اجرایی، نظارتی و پارلمان بخش خصوصی باعث میشود خروجی کارگروه تسهیل و رفع موانع، اجرای صحیح و درست مصوبات باشد.
وی تاکید کرد: جلسات کارشناسی کارگروه باید فنی و دقیق باشد تا در ستاد مطرح و مورد تصویب قرار گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی به مدیران دستگاههای اجرایی تاکید کرد در پیگیری مسائل استان در سطح ملی باید به صورت جدی و مطالبهگرانه عمل کنند و هر جایی نیاز باشد مدیریت استان نیز ورود خواهد کرد.
سرمست با تاکید بر لزوم حمایت از واحدهای دانش بنیان گفت: دستگاههای اجرایی برای تامین مالی و طرح های توسعه در جهت واگذاری زمین در شهرکهای صنعتی برای شرکت های دانش بنیان مساعدت کنند.
وی افزود: رویکرد بانکهای استان از واحدهای دانش بنیان نیز در راستای حمایت بیشتر باشد.
استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: واحدهایی که برند بوده و بر اثر برخی عوامل همچون سوءمدیریت یا تحریم نیازمند احیا هستند، مورد حمایت مشاورهای و تسهیلات قرار گیرند.
سرمست افزود: در آذربایجان شرقی برای تکمیل زنجیره قطعهسازی، نیازمند برند خودروسازی هستیم و سرمایهگذاران در این راستا حمایت و تشویق خواهند شد.
وی تصریح کرد: در کنار بازدیدهایی که در قالب سه شنبههای اقتصادی از واحدهای تولیدی انجام میشود، پرونده واحدهای مشکلدار مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم برای آنها اتخاذ میشود.
استاندار آذربایجانشرقی افزود: برخی واحدهای تولیدی نیازمند طرح توسعه، اخذ تکنولوژی و صادرات هستند که باید به آنها مساعدت شود.
سرمست خطاب به دبیر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تاکید کرد : واحدهای کوچک و متوسطی که دارای مشکل هستند، در لیست بازدیدها قرار گیرند تا ضمن بازدید میدانی، مشکلات آنها مورد بررسی قرار گیرد.
وی گفت: به طور متوسط در هر جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع استان پرونده ۱۴ واحد صنعتی و تولیدی مورد بررسی قرار میگیرد.
استاندار آذربایجانشرقی ادامه داد: معاونت اقتصادی در ایام هفته پذیرای واحدهای تولیدی و فعالان بخش خصوصی بوده و به مطالبات و مشکلات آنها رسیدگی کند.
بهگزارش تسنیم، در این جلسه مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی در حوزه تسهیلات بانکی، گاز، برق، طرح توسعه، صدور پروانه و بیمه تامین اجتماعی، مطرح و برای آنها تصمیمات راهگشا اتخاذ شد.
در دهمین سه شنبه های اقتصادی، استاندار آذربایجان شرقی از سه واحد تولیدی، بازدید و پرونده ۱۰ واحد دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم در راستای تسهیل و رفع موانع تولید به تصویب رسید.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews