منصوری: مدیر باید اهل مبارزه و هزینه دادن باشد
منصوری: مدیر باید اهل مبارزه و هزینه دادن باشد

معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: میدان شهادت میدان برنامه‌ریزی است و نقطه مطلوبی دارد و برای رسیدن به این نقطه باید تلاش و برنامه‌ریزی کرد و ما معتقدیم باید در مجموعه اجرایی و دولت از فرهنگ شهدا تاصی بگیریم و به صورت جهادی عمل کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور در یادواره بانوان شهید پایتخت اظهار کرد: در آیین شیعه تنها جایی که آرزوی مرگ جایز است طلب شهادت می‌باشد از این جهت شهید گرامی و مقام و منزلت او رفیع است.

وی گفت: طبع انسان و درون انسان طلب می‌کند که برای برنده شدن و بهترین شدن رقابت کند و این کار در مقام معنوی از هدف‌گذاری‌های تشیع است.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: این برتری و بهتر بودن هزینه دارد و شهدا هزینه این بهتر بودن را پرداخت کردند؛ شهید و مقام شهدا مقام حیات جاودان است و شهدا مهمان سفره حضرت حق هستند.

منصوری گفت: شهید واسطه نصرت اولیا خداوند است؛ در تاریخ کشور، زنان شهیده بزرگوار نقش آفرینی جدی داشتند؛ حضرت آقا در مورد زنان شهیده فرمودند این شهدا لشکریان فرشتگان هستند.

وی ادامه داد: در تاریخ انقلاب خط طلایی از حضور زنان وجود دارد؛ قبل از انقلاب کمتر کسی نقش دین در اداره کشور را باور داشت اما به برکت انقلاب دین عنصر محوری در اداره کشور شد.

معاون رئیس جمهور افزود: بعد از انقلاب در فتنه‌‌های سیاسی و فرهنگی و غیره آزمون دیدیم و با توفیق از آن‌ها عبور کردیم و در تمام این برهه نقش زنان کم نظیر بود؛ البته شاید ما بعنوان مسوول کمتر از این نقش صحبت کردیم.

منصوری با بیان اینکه نقش زنان بخاطر کم‌خواهی آنها کمتر مورد توجه قرار گرفته است، عنوان کرد: اگر نقش زنان در انقلاب اسلامی وجود نداشت شاید این توفیقات حاصل نمی‌شد؛ در دوران جنگ حضور مستقیم و غیرمستقیم زنان افتخار آفرین بود و همچنین زنان در تربیت فرزندان خوش درخشیدند.

وی ادامه داد: امروز نقش اثرگذار زنان در کشور ادامه دارد و بسیاری از افتخارات مانند جهاد علمی و فرهنگ‌سازی در حوزه اقتصاد توسط زنان انجام می‌شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور اضافه کرد: در اتفاقات سال گذشته دشمن جامعه زنان را هدف قرار داد و شعار زن، زندگی، آزادی را سر داد تا روح عفیف زنان مورد اصابت قرار گیرد اما دشمن غلط تحلیل کرد چون اصول ما و نسبت زن و ولایت و شهادت را نمی‌دانند.

منصوری افزود: دشمن سطحی تحلیل می‌کند و فکر می‌کند اگر چند دختر به بی‌حجابی اسیر شد، کل جامعه به بی دینی کشیده شده است در صورتی که رهبر انقلاب معتقدند ملاک اصلی دین این ظواهر نیست و ملاک اصلی عزاداری‌های ماه محرم و راه‌پیمایی اربعین و جشن غدیر و دلدادگی به اهل بیت است.

وی با بیان لینکه ملاک دین‌داری مردم تشیع پیکر حاج قاسم است که مردم با تیپ‌های مختلف در آن حضور پیدا کردند، بیان کرد: رهبری فرمودند ما در مساله زنان به الگوسازی احتیاج نداریم چون بهترین الگوها مانند حضرت فاطمه زهرا و حضرت زینب کبری را داریم.

معاون رئیس جمهور گفت: اینکه زنان شهیده ما تماشاچی نبودند و در مقام عمل وارد شدند سند افتخار این زنان است و ما می‌بالیم که در این فضا تنفس می‌کنیم.

منصوری ادامه داد: صد البته این کار زنان مسوولیت مدیریتی ما را سنگین می‌کند و ما اگر از فرهنگ شهدا فاصله بگیریم ضرر می‌کنیم و ما باید از تولی و تبری و فرهنگ شهدا تاصی بگیریم.

وی عنوان کرد: ما گاهی در نه گفتن به برخی کارهای غلط ضعیف عمل می‌کنیم و مسوول ما باید به تاصی از فرهنگ شهدات توام با اقدام و عمل باشد چراکه عبور از دنیازدگی و فرهنگ ما می‌توانیم، فرهنگ شهداست.

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه مدیر باید اهل مبارزه و هزینه دادن باشد، افزود: میدان شهادت میدان برنامه‌ریزی است و نقطه مطلوبی دارد و برای رسیدن به این نقطه باید تلاش و برنامه‌ریزی کرد و ما معتقدیم باید در مجموعه اجرایی و دولت از فرهنگ شهدا تاصی بگیریم و به صورت جهادی عمل کنیم.

پایان پیام/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]