سرپرست سازمان آموزش فنیوحرفهای از شکلگیری کنسرسیوم مهارتی در کشور خبر داد و گفت: با سفر رئیس جمهوری به استان بوشهر کنسرسیوم مهارتی با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان شکل گرفت.
غلامحسین محمدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم دربندر دیر، با بیان اینکه مرکز آموزش صنایع دریایی بندر دیر میتواند الگویی برای سایر مراکز فنی و حرفهای باشد، اظهار داشت: در همکاری با آموزش و پرورش این مرکز امکانات خود را در اختیار هنرستانها قرار داده تا دانشآموزان دورههای عملی خود را با تجهیزات پیشرفته و اساتید مجرب در این مکان بگذرانند.
وی تعامل با بخش خصوصی را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: امکان استفاده از زیرساختهای مرکز آموزش صنایع دریایی، شیلاتی و بندر دیر برای فعالیت یک شرکت غواصی فراهم شده و در مقابل، از ظرفیتهای سرمایهگذاری آن بهرهبرداری میشود.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، افزود: اصلاح آموزش فنی و حرفهای باعث توانمندسازی و توانمندسازی منجر به اشتغال و تسریع در چرخه اشتغال میشود.
وی در رابطه با مزیتهای شهرهای مختلف استانها، گفت: هر شهرستان دارای مزیت خاص خود است و بندر دیر دارای ظرفیت دریا محوری است.
محمدی از شکلگیری کنسرسیوم مهارتی در کشور خبر داد و افزود: اکنون آمایش مهارتی در دستور کار سازمان قرار دارد و به خواست صنایع آموزش داده میشود و در این راستا کنسرسیوم مهارتی در کشور شکل میگیرد.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اضافه کرد: با سفر رئیس جمهور به استان بوشهر کنسرسیوم مهارتی با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان شکل گرفت.
محمدی بیان کرد: در این کنسرسیوم مهارتی ۱۳ شرکت پتروشیمی و پالایش و نفت مشارکت دارند و تا ۵۰ شرکت نیز افزایش پیدا میکند و آموزش به تناسب هنرآموزان و مربیان صورت میگیرد.
وی استان بوشهر را قطب دریامحوری دانست و خاطرنشان کرد: استان بوشهر قطب دریاپایه است و یکی از راهکارهای مبارزه با کم آبی این است که جمعیت به سوی دریا سوق داده شود.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور از شناسایی ۳۲ طرح مهارتی در استان بوشهر خبر داد و گفت: ۳۲ طرح مهارتی در بوشهر شناسایی شده که با مشارکت شرکتها و خیرین، مراکز آموزش فنی و حرفهای تقویت خواهد شد.
همچنین در سفر معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد آموزش غواصی ارتش در پایگاه دریایی بوشهر افتتاح شد.
سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای در ادامه سفر خود به بوشهر در افتتاح آموزشگاه فنیوحرفهای آزاد غواصی پایگاه دریایی بوشهر گفت: این آموزشگاه با توجه به نیازهای مهارتی پایگاه دریایی بوشهر و همچنین متناسب با زیست بوم اقتصادی منطقه در جهت ایجاد و پایداری اشتغال حوزه دریا و تأمین نیازهای صنایع مستقر در کنار دریا و صنایع نفتی و گازی راهاندازی شده است.
انتهای پیام/۱۹۰/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews