معیشت و هزینه‌های زندگی؛ بحران‌های مهم جهان طی ۲ سال آینده
معیشت و هزینه‌های زندگی؛ بحران‌های مهم جهان طی ۲ سال آینده

رئیس پژوهشکده‌ سوانح طبیعی ایران گفت: بر اساس گزارش خطرات مجمع جهانی اقتصاد، طی ۲ سال آینده، بحران معیشت و هزینه‌های زندگی در رتبه نخست مخاطرات زیست محیطی در حوزه سوانح دسته بندی و اعلام شده است.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری  تسنیم از مشهد، امیر حسین گرگانی در نهمین گردهمایی فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج، مشاورین امور ایثارگران، پدافند غیرعامل و مدیریت بحران استان های کشور در مشهد اظهار داشت: هر چند کشور ما از نعمت های زیادی مانند دستیابی به آبهای آزاد و دیگر تنوع ها بهره مند است اما دارای سطح ناهمواری بالا و سطح بارش های متفاوت هستیم لذا ایران جزو ۱۰ کشور اصطلاحا سانحه‌خیز جهان است که به واسطه همین ویژگی های ذکر شده صاحب کنش های طبیعی شده است.

وی با اشاره به اینکه البته امروزه بین سوانح طبیعی و انسان ساخت مرز مشخصی نیست افزود:  اینها همپوشانی زیادی دارند، چنانچه بخش عمده سیلاب های سال ۹۸ انسان ساخت محسوب می شود لذا نمی توان مرز دقیقی بین این دو مخاطرات تعیین کرد. بخش جمعیت با نیازهای ویژه شامل اقشار آسیب پذیر یا افراد با نیازهای ویژه باید قبل از بروز بحران در یک منطقه برای دستگاه های امدادرسان شاخته شده باشد و در زمان بحران دستگاه های بحران مدار به ارائه خدمات به آنها توجه کنند.

گرگانی تصریح کرد: اینکه گفته می شود  ایران جزو  ۱۰ کشور سانحه خیز است، گذاره غلطی است، باید دقت  شود که کشور ما جزو ۱۰ کشوری است که بیشترین آمار مرگ و میر را در سوانح دارد. به عنوان مثال زلزه بم یکی از حوادثی است که این آمار را بالا برده است.

وی یادآور شد: مخاطرات ذکر شده حاصل کنش های طبیعی در کشور بوده که شامل حوادث طبیعی و انسان ساخت در قالب ۵۶ مخاطره و عنوان در شورای عالی مدیریت بحران ثبت و دسته بندی شده است.

اگر فاصله مدیران کشور از تفکر بسیجی کم شود مشکلات افزایش خواهد یافت

رضا رحیمی نسب؛ دبیر شورای مشاوران وزیران در امور ایثارگران نیز گفت: مطابق قانون همه دستگاه های اداری یک رابط زیر نظر مستقیم مسئول دستگاه، برای ارتباط و ارایه خدمات به جامعه ایثارگری و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارند.

وی تاکید کرد: رابطان ایثارگران دستگاه ها طبق قانون ۱۴ در حوزه خدمات و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ماموریت دارند که مسئولان بسیج دستگاه ها در حوزه ترویج فرهنگ ایثار می توانند ارتباط تنگاتنگی با این رابطان برقرار کنند.

رحیمی نسب تصریح کرد: جامعه، اقشار مختلفی مانند کارمند، پاسدار، پزشک و مدیر دارد اما همه بسیجی نیستند که اگر این اقشار با واژه بسیجی عجین و با قابلیت های بسیج ترکیب می شدند آن زمان در جامعه اثرگذار خواهد بود.

دبیر شورای مشاوران وزیران در امور ایثارگران گفت: اگر تفکر بسیجی در کشور حاکم شود مشکلات جاری از جمله همین گرانی ها و مسائل اقتصادی نیز برطرف می شود و اگر فاصله مدیران کشور از تفکر بسیجی کم شود مشکلات نیز افزایش خواهد یافت.

اختتامیه  گردهمایی فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج مشاورین امور ایثارگران پدافند غیرعامل و مدیریت بحران استان‌های کشور  فردا چهارشنبه یکم اسفند با سخنرانی سید جواد حسینی؛ معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور و جمعی از معاونین سازمان در مشهد برگزار می‌شود.

انتهای پیام/۲۸۲

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]