شهردار همدان درنخستین شورای اداری شهرداری، گفت: توجه به بهرهوری و افزایش درآمد با بهرهمندی از هوش مصنوعی از ضرورتهای امروز جامعه و مدیریت شهری است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، سید مسعود حسینی عصر امروز در شورای اداری شهرداری همدان با تبریک سال نو و اشاره به شعار سال(سرمایهگذاری برای تولید) به تشریح فواید این دانش جدید در عرصه مدیریت شهری پرداخت و افزود: منابع ارزشمندی برای سرمایهگذاری در شهر همدان وجود دارد که بیش از گذشته باید برای ایجاد درآمد در شهرداری به آن پرداخته شود.
وی با تاکید بر این که نگهداری، حفظ و توسعه فضای شهری همدان، روزانه حدود ۶۰ میلیاردریال هزینه دارد، ادامه داد: پس باید در حوزه گردشگری با آمار قابل اتکا برای افزایش و جذب گردشگر بیشتر برنامهریزی و سرمایهگذاری کرد.
شهردار همدان درباره فواید بهرهمندی از هوش مصنوعی و افزایش درآمد پایدار شهرداری با آن و استفاده از تفریحات دیجیتال توضیح دادوگفت: این نیز بخشی از منابع قابل سرمایهگذاری برای شهرداری است که با اتکای به آن میتوان زمینههای سرمایهگذاری جدید و پایدار برای شهر فراهم کرد.
حسینی با یادآوری آنکه سال قبل سال دشواری به لحاظ درآمدی برای شهرداری همدان بود اما با تلاش همه همکارانش با موفقیت سپری شد، اظهار کرد: مردم ایران همیشه در تنگناها و سختیها سربلند و پیروز بودند و همدان نیز بخشی از ایران عزیز و سربلند است که با توجه به برنامههای کشوری رشد و توسعه خود را برنامهریزی کرده و خواهد کرد.
شهردار همدان، از نمونه موفقیتهای مالی شهرداری همدان در سال قبل را تدارک و خرید ۴۰ دستگاه اتوبوس نو در بازه زمانی اندک پایان سال با هزینه کرد ۳۴۰۰ میلیارد ریال نام برد و افزود: این در حالیست که شرایط اقتصادی جامعه را همه مطلع هستند و در این شرایط دشوار شهرداری همدان این موفقیت را نصیب شهروندان همدان کرد.
این مقام ارشد شهرداری همدان، ادامه داد: امسال از رویکردهای اصلی فعالیت در شهرداری، افزون بر توجه به سرمایهگذاری در حوزه گردشگری، توجه به ایجاد منابع درآمدی جدید مبتنی بر تکریم بیشتر ارباب رجوع، ارتقای آموزش کارکنان شهرداری و توجه به مسایل رفاهی آنان، افزایش سطح درآمد آنان، برنامهریزی برای تحقق فعالیت بارانداز غرب کشور، برنامهریزی و اجرای روزافزون طرحهای شهری با تکیه بر اسناد بالادستی(کشوری، استانی و شهری) و غیره است.
حسینی برخی از طرحهای سرمایهگذاری حوزه شهری همدان و ساخت خانه ویلاها، بوستان آبی، بوستان ۱۱۸ هکتاری، حمل و نقل هوشمند، افزایش خودروهای پسماند شهری(۸۰ میلیاردتومان هزینه)، توجه به اجرای طرحهای گردشگری در روددرهها، بهرهبرداری از طرحهای آقاجانی بیک (توقفگاه خودرو) و کبابیان، توافق ۵۷۰ هکتاری، نورپردازی مسیر گردشگری گنجنامه، سایت پسماند نخاله و غیره نام برد.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews