۱۹۶۶ مجوز کسب‌وکار در استان مرکزی صادر شد
۱۹۶۶ مجوز کسب‌وکار در استان مرکزی صادر شد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی با بیان اینکه در راستای اجرای ماده ۷ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، از سال ۱۴۰۰ «درگاه ملی مجوزها» راه‌اندازی شد، گفت: با وجود مقاومت‌های فراوان، تا کنون، یک هزار و ۹۶۶ مجوز کسب و کار در

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید ملا اسماعیلی پیش از ظهر امروز در اولین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به صدور مجوزها اظهار داشت: تا پایان سال ۱۴۰۳،  تعداد یکهزار و ۹۶۶ مجوز در سطح استان صادر شده که از مجموع   ۱۳۶ هزار و ۱۲۶ مجوز صادرشده در کل کشور، رقم قابل توجهی محسوب می‌شود و استان مرکزی جزو ۹۰ استان اول کشور در ثبت و صدور مجوزها در ۲۴ ساعت نخست ثبت درخواست بوده است.

وی افزود: از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱، مدت زمان صدور از ۲۷ روز به ۱۴ روز کاهش یافته و این زمان اکنون نیز در حال کاهش است. و بیشترین تقاضا برای مجوزها در استان را به ترتیب شامل کارت رانندگی بین‌شهری هوشمند، شهرسازی، کاروان، پروانه کشف، بنگاه معاملات املاک و مهندسی ساختمان بوده است.

 ملااسماعیلی به عملکرد سامانه ۲۴۳۰ و روند صدور مجوزهای کسب‌ و کار در استان اشاره و بیان کرد: یکی از اهداف اصلی راه‌اندازی این سامانه، صرفه‌جویی در زمان، کاهش هزینه‌ها و حذف مراجعه حضوری مردم به دستگاه‌های اجرایی بود که خوشبختانه امروز بخش قابل توجهی از مجوزها، اعم از مجوزهای تأییدمحور و ثبت‌محور، از طریق این سامانه صادر می‌شود و در اختیار متقاضیان قرار دارد.

وی تصریح کرد: یک شعبه مستقل بازپرسی برای رسیدگی به شکایات مرتبط با فرآیند صدور مجوزها در نظر گرفته شده و این شکایات به‌صورت ویژه و خارج از نوبت بررسی می‌شوند. همچنین تخلفات در این حوزه یا به‌صورت «جرم‌انگاری» تعریف شده‌اند یا به‌عنوان تخلف محسوب می‌شوند که طبق قانون، هفت نوع تخلف تعریف شده که دو مورد آن جرم بوده و حداقل مجازات آن شش ماه حبس است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی ادامه داد: مطالبه مدرک یا هزینه اضافه خارج از سامانه، فراخوانی حضوری متقاضی یا ارجاع به دستگاه برای بررسی مجوز کاغذی، صادر نکردن مجوز در زمان تعیین‌شده، درخواست ارائه کتبی یا کاغذی، اجبار به مراجعه حضوری، ثبت‌نام خارج از سامانه، تصرف خارج از نوبت و مراجع غیرقانونی از جمله حمایت‌های قضایی این اداره کل خواهد بود.

وی بیان کرد: در حوزه شکایات نیز وضعیت مطلوبی داریم؛ در مدت ۲۱ ماه، تمام شکایات به صورت الکترونیکی دریافت شده و نیازی به مراجعه حضوری نبوده است که با همکاری رسانه ملی، به‌ویژه صدا و سیما، حداقل هفته‌ای دو بار در این خصوص اطلاع‌رسانی شده است.

ملا اسماعیلی با اشاره به ساز و کار پاسخگویی به شکایات افزود: در مرحله نخست، کارشناسان سامانه به شکایات پاسخ می‌دهند و تنها در صورت نیاز به بررسی بیشتر، شکایت به دستگاه اجرایی ارجاع می‌شود و در مواردی که رد درخواست متقاضی خلاف قانون باشد، موضوع برای بررسی به دادستانی ارجاع خواهد شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی تصریح کرد: در استان مرکزی کلیه مجوزها مطابق قانون و شرایط تعیین‌شده توسط هیئت مقررات صادر می‌شود. با این حال، بخشی از مجوزها مانند مجوزهای شهرداری‌ها نیازمند همکاری بیشتر هستند و برخی از این موارد تاکنون اجرایی نشده است ضمن اینکه، طبق اعلام دولت، هیچ مجوزی نباید خارج از سامانه صادر شود.

انتهای پیام/۷۱۱/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]