نماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری، گفت: واگذاری زمین درخواستی برای توسعه کلینیک فوق تخصصی، گامی ضروری جهت ارتقای سلامت مردم منطقه است. با راهاندازی این مرکز، بیماران برای دریافت خدمات تخصصی نیازمند سفر به شهرهای بزرگ نیستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامرضا چهلگردی در اجلاس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، با بیان اینکه محور کنارگذر زاینده رود به عنوان شریان حیاتی ارتباطی و گردشگری شهرستان سامان شناخته میشود، اظهار داشت: این محور به دلیل عرض کم و پیچهای خطرناک و فرسودگی، پاسخگوی حجم ترافیک و نیازهای گردشگری نیست.
نماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، گفت: از مسئولان استانی و کشوری درخواست میشود تا با تخصیص اعتبارات لازم، عملیات تعریض و بهسازی این مسیر را تسریع کنند تا علاوه بر افزایش ایمنی، زمینه جذب گردشگران بیشتر فراهم شود.
وی دومین اولویت حوزه راههای سامان را تکمیل پروژه اتصال محور سامان به تیران عنوان کرد و افزود: این محور، حلقه گمشده اتصال ورودی استان به اتوبان سراسری است و تکمیل آن نه تنها باعث سهولت تردد مسافران میشود، بلکه مسیر اصلی ورود گردشگران به شهرستان سامان را تقویت خواهد کرد.
لزوم توسعه خدمات درمانی در سامان
عضو شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: این پروژه با توجه به موقعیت جغرافیایی سامان به عنوان دروازه ورودی استان چهارمحال و بختیاری از مرکز کشور، نقشی کلیدی در توسعه اقتصادی و گردشگری استان ایفا میکند.
چهلگردی بر لزوم توسعه خدمات درمانی در سامان تأکید و تصریح کرد: واگذاری زمین درخواستی دانشگاه علوم پزشکی استان برای توسعه کلینیک فوق تخصصی، گامی ضروری جهت ارتقای سلامت مردم منطقه است.
وی بیان کرد: با راه اندازی این مرکز، بیماران برای دریافت خدمات تخصصی نیازمند سفر به شهرهای بزرگ نخواهند بود و این موضوع به عدالت در دسترسی به امکانات بهداشتی کمک شایانی میکند.
نماینده سامان در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری افزود: شهرستان سامان با دارا بودن پتانسیلهای طبیعی و فرهنگی بینظیر، شایسته توجه بیشتر برای تبدیل شدن به قطب گردشگری و اقتصادی در غرب کشور است.
تکمیل پروژه چهارخطه شهرکرد – شلمزار در دستور کار قرار گیرد
بهمن میری، نماینده شهرستان کیار در شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با تأکید بر لزوم تجهیز جاده دستنا به امیرآباد به علائم راهنمایی و رانندگی و روشنایی، تصریح کرد: این مسیر به عنوان ورودی شهرستان کیار نیازمند توجه ویژه است.
میری خطکشی و روکش آسفالت راههای روستایی را از اولویتهای مهم دانست و اظهار داشت: رسیدگی به این موضوع نقش اساسی در بهبود ایمنی و دسترسی اهالی به خدمات شهری دارد.
وی همچنین به تکمیل پروژه چهارخطه شهرکرد-شلمزار ، شلمزار – گهرو و تونل زره اشاره کرد و افزود: رفع موانع اجرایی و تسریع در بهرهبرداری از این مسیر، یکی از درخواستهای اصلی مردم منطقه است.
انتهای پیام/۷۵۴۰/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews