قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه قطعی برق را یکی از چالشهای اساسی تولید دانست و گفت: خاموشی برق باید طبق برنامهریزی و با کمترین زمان ممکن انجام شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر سید امیر مرتضوی، قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، به همراه جمعی از مسئولان قضائی و مدیران منطقه ویژه اقتصادی بوشهر عصر امروز از شرکتهای فعال در این منطقه بازدید کرد.
وی در جریان این بازدید از توانمندیها و قابلیتهای دو شرکت “جی لیان جی” و “شاخه زیتون لیان” در حوزه تولید و خدمات قرار گرفت و تأکید کرد که این ظرفیتها باید به شکل حداکثری مورد استفاده قرار گیرند.
حمایت از تولید یک ضرورت است
قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با اشاره به اهمیت حمایت از تولید اظهار داشت: باید با تشکیل نشست ستاد اقتصاد مقاومتی در استان بوشهر به مسائل و مشکلات فعالان حوزه تولید رسیدگی شود.
مرتضوی علاوه بر این، قطعی برق را یکی از چالشهای اساسی تولید دانست و افزود: خاموشی برق باید طبق برنامهریزی و با کمترین زمان ممکن انجام شود. اداره برق حق قطع برق بدون اطلاع قبلی را ندارد.
تسهیل در صدور مجوزها و استفاده از نیروهای بومی
وی از برنامهریزیهای انجامشده برای تسریع در روند صدور مجوزها و سهولت در ثبت اختراعات خبر داد و از فعالان اقتصادی خواست تا در استفاده از نیروهای بومی توجه بیشتری داشته باشند.
نظارت دقیق بر قطعی برق صنایع
در این بازدید، مهدی مهرانگیز، به توان بالای شرکتهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی اشاره کرد و گفت: این شرکتها با ایجاد اشتغال و تولید، علاوه بر کمک به اقتصاد کشور، نقش مهمی در کاهش آسیبهای اجتماعی ایفا میکنند.
رئیس کل دادگستری استان بوشهر، همچنین با انتقاد از قطع برق بدون اطلاع، تأکید کرد: مسئولان برق استان موظف هستند قطع برق را با اطلاع قبلی و برنامهریزی کاهش دهند. در صورت بروز خسارت ناشی از خاموشیهای بدون برنامه، دادگستری موضوع را با کارشناسان رسمی بررسی خواهد کرد و خسارت واردشده به افراد یا شرکتها از نهاد مربوطه دریافت خواهد شد.
تأمین برق پایدار، اولویت منطقه بوشهر
وی با اشاره به نقش مهم منطقه در تولید برق هستهای کشور افزود: بوشهر باید الگوی مدیریت بهینه برق باشد و خاموشیها باید به حداقل رسیده و حتماً با اطلاع قبلی انجام شوند تا مردم و تولیدکنندگان دچار ضرر و زیان نشوند.
احمد دشتیزاده، در این بازدید با اشاره به حجم سرمایهگذاری و میزان تولید در این منطقه خواستار همکاری بیشتر دستگاه قضائی برای رفع مشکلات تولیدکنندگان شد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی بوشهر، بر حل چالشهای موجود از جمله بروکراسی اداری، تسهیل صدور مجوزها و تأمین برق پایدار تأکید کرد و گفت: این مسائل باید در جلسات مشترک با سایر نهادها مورد توجه قرار گیرد.
محبوبی، مدیرعامل شرکت شاخه زیتون لیان، و منتظری، مدیر شرکت جی لیان جی، نیز در این بازدید ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص تولید، خدمات، اشتغال و فناوریهای استفادهشده در این دو شرکت، به بیان مشکلات و چالشهای پیش روی خود پرداختند.
این بازدید با هدف بررسی ظرفیتهای منطقه ویژه اقتصادی بوشهر و ایجاد راهکارهای عملی برای حمایت از تولید و رفع موانع موجود به پایان رسید.
انتهای پیام/۱۹۰
- نویسنده: تسنیم tasnimnews