شیراز میزبان چهارمین کنگره پیوند اعضای اروسیا-ایران
شیراز میزبان چهارمین کنگره پیوند اعضای اروسیا-ایران

چهارمین کنگره سالانه بین‌المللی پیوند اعضای اوراسیا_ ایران و همچنین جشن زندگی ۲۳ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه به میزبانی مرکز ابوعلی سینای صدرا برگزار می‌شود.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران و چهارمین کنگره سالانه بین‌المللی پیوند اعضای اوراسیا_ ایران امروز در نشست خبری در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: شرکت‌کنندگان این دوره از کنگره از منطقه اروسیا و قسمتی و از اروپا انتخاب شده است 

وی خاطرنشان کرد: حدود ۸۰ نفر از اساتید و صاحب‌نظران در این کنگره به صورت حضوری و مجازی به ایراد سخن می‌پردازند.

چهارمین کنگره سالانه بین‌المللی پیوند اعضای اوراسیا_ ایران محل برگزاری کنگره را مرکز ابوعلی سینا عنوان و هدف از برگزاری این کنگره را ارائه دستاورد‌های علمی ایران در زمینه پیوند ذکر کرد.

پدر پیوند کبد ایران تصریح کرد: ابوعلی سینا، مرکزی بی‌نظیر در میزان پیوند و موفقیت در اعمال پیوندی است.

ملک حسینی با بیان اینکه ۹۸ درصد پیوند کلیه در ایران و در این مرکز از مرگ مغزی انجام می‌شود و هیچ مرکزی در دنیا اینگونه نیست، گفت: این مهم در حالی است که در بسیاری از کشورها، کلیه از فرد زنده خرید و فروش می‌شود.

وی یادآور شد: کلیه جزو اعضای حیاتی است که اگر بیماری فاقد آن باشد تا سال‌ها زنده می‌ماند، اگر چه کیفیت زندگی پایین می‌آید.

پدر پیوند کبد ایران عنوان کرد: استان فارس را مینیاتوری از ایران کوچک معرفی کرد که در پزشکی و بسیاری از حوزه‌ها سرآمد است.

ملک حسینی اضافه کرد: این مرکز در نه تنها در اعمال پیوند، بلکه در آینده‌ای نه چندان دور به بهترین مراکز درمانی مهمی در دنیا تبدیل خواهد شد.

وی اعلام کرد که در سال آینده دانشگاه این مرکز که در شمار دانشگاه نسل چهارم است، به بهره‌برداری خواهد رسید و از خروج بسیاری از نخبگان جلوگیری خواهد کرد.

چهارمین کنگره سالانه بین‌المللی پیوند اعضای اوراسیا_ ایران بیان کرد: در این مرکز که توسط خیران ساخته شده، ۲۵۰۰ کارمند مشغول به فعالیت هستند.

ملک حسینی خواستار ترویج فرهنگ اهدای عضو توسط رسانه‌ها شد و گفت: مهمترین دلیل ساخت این مرکز در دنیا مقوله اهدای عضو است.

وی تصریح کرد: به دلیل فرهنگ‌سازی در تصادفات و کاهش میزان مرگ مغزی در جامعه، از مرگ قلبی استفاده می‌کنیم؛ البته تنها ۳۰ دقیقه فرصت داریم.

پدر پیوند کبد ایران تاکید کرد: ما نیاز مبرم به پمپ برای پیوند از مرگ قلبی داریم که امید است روزی در کشور ساخته شود؛ پمپ بسیار گران و حدود ۱۰ میلیارد به بالا قیمت هر یک از آنها است.

ملک حسینی همچنین با بیان اینکه ۴۰ تا ۵۰ درصد اهدای عضو در اروپا از این طریق است، افزود: سال گذشته جشن زندگی را برگزار کردیم تا ضمن تربیت جراح در این زمینه، تعدادی پمپ هم تامین شود.

وی از شهروان خواست که به جمع اهدا کنندگان عضو و همچنین به جمع خیرین بپیوندند.

چهارمین کنگره سالانه بین‌المللی پیوند اعضای اوراسیا_ ایران در خاتمه تاکید کرد: همچنان ابوعلی سینا پدر پزشکی نوین در دنیا محسوب می‌شود.

مدیر اجرایی کنگره بین‌المللی پیوند اعضای اروسیا-ایران نیز در این نشست بیان کرد: برگزاری چنین کنگره‌هایی برای اعتلای هر مرکز آموزشی به صورت سالانه نیاز است.

علی بهادر ادامه داد: در این کنگره ۵۰ شرکت کننده از کشور‌های تاجیکستان، قزاقزستان، پاکستان، هند، کویت، اسپانیا، سوئد، ایتالیا و ترکیه و غیره حضور پیدا می‌کنند.

وی با بیان اینکه صاحب‌نظرانی هم از کشور‌های آمریکا و اسپانیا به صورت مجازی در این کنگره شرکت می‌کنند، گفت: میزان اعمال پیوند هفتگی در مرکز ابوعلی سینا برابر با پیوند یک سال در بسیاری از کشور‌های اروپایی است؛ اینجا مرکز اعمال پیچیده هم هست که با توان علمی پزشکان انجام می‌شود.

بهادر با تصریح بر این نکته که در آینده این بیمارستان ۷۰۰ تخت‌خوابی به یکی از مراکز مهم درمانی دنیا تبدیل می‌شود، خاطرنشان کرد: همچنین بیمارستان هزار تخت خوابی سرطان جنوب کشور در مجاورت این مرکز در آینده‌ای نه چندان دور به اتمام می‌رسد.

به گفته وی، در جشن زندگی ابتدا از کسانی است که اعضای خود را اهدا کرده‌اند تجلیل می‌شود.

بهادر اضافه کرد: صاحب نظران آسیای مرکزی و اروپا که در این کنگره شرکت می‌کنند، سرآمد پیوند‌های کلیه، روده، کبد و غیره…در کشور‌های خود هستند.

وی ادامه داد: پیوند در هر رشته‌ای دو نوع است، یا مرگ مغزی است یا زنده؛ پبوند زنده نیز خود به دو قسمت از فامیل و یا از غریبه تقسیم می‌شود.

بهادر تصریح کرد: در همه دنیا پیوند از غریبه کاری غیراخلاقی است و ما در این مرکز از حدود ۱۵ سال قبل از دهنده غیرفامیل استفاده نمی‌کنیم، چرا که معتقدیم اخلاق زیر پا گذاشته می‌شود.

انتهای پیام/۴۲۴/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]