استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ورود سرمایهگذاران خارجی به پروژههای خورشیدی استان، از بهرهبرداری ۱۰ مگاوات تونل بادی در منطقه درح نیز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند؛ سیدمحمدرضا هاشمی عصر چهارشنبه با تأکید بر این مطلب در جلسه دیدار مدیرعامل برق منطقهای خراسان، ناترازی برق را یکی از بحرانهای جدی کشور عنوان کرد
وی از پیشرفت چشمگیر استان در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر خبر داد و اظهار داشت: عملیات اجرایی بیش از ۸۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان آغاز شده که تاکنون ۴۸ مگاوات آن به شبکه سراسری متصل و ۱۲ درصد برق مصرفی خراسان جنوبی از این طریق تأمین میشود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ورود سرمایهگذاران خارجی به پروژههای خورشیدی استان، از بهرهبرداری ۱۰ مگاوات تونل بادی در منطقه درح نیز خبر داد و گفت: درح بهدلیل سرعت بالای باد، بهترین نقطه استان در زمینه احداث نیروگاه بادی است.
هاشمی اقدامات اجرایی برای مدیریت مصرف برق در استان را نیز تشریح کرد و گفت: با هدف کنترل مصرف، تدابیری نظیر تعطیلی زودهنگام برخی مشاغل، قطع برق نمای ساختمانها، تذکر به ادارات پرمصرف، ارسال پیامک هشدار به مشترکان، اطلاعرسانی درباره رعایت الگوی مصرف و … بکار گرفته شده است.
وی همچنین از گسترش استفاده انرژی خورشیدی در بخش شخصی و اداری خبر داد و افزود: در حوزه پشتبامهای خانگی، ادارات، مزارع خورشیدی، صنایع و همچنین نیروگاههای بادی، اقدامات خوبی در استان انجام شده و روند توسعه این بخشها همچنان با جدیت در حال پیگیری است.
استاندار خراسان جنوبی، پروژه پست برق نهبندان، شهرک شهید رحمانی خوسف و نیروگاه زغالسنگ حرارتی طبس را از مطالبات بحق مردم دانست و افزود: وجود ۹۰۰ میلیون تن ذخایر زغالسنگ در طبس یک فرصت بزرگ است که باید با نگاه ملی فعالتر شود.
هاشمی در پایان بر ضرورت توجه ویژه به خراسان جنوبی در حوزه توسعه انرژیهای نو تأکید کرد و گفت: در مسیر فرهنگسازی مصرف بهینه، باید از ظرفیت مردم، خانوادهها و دانشآموزان بهره بگیریم تا استان الگویی موفق در این حوزه باشد.
انتهای پیام/۲۵۰
- نویسنده: تسنیم tasnimnews