مسیر خودروهای شوتی از استان مرکزی باید تغییر کند
مسیر خودروهای شوتی از استان مرکزی باید تغییر کند

استاندار مرکزی گفت: خودروهای شوتی امنیت کشور و جان مردم را تهدید می‌کند، بنابراین باید تردد این خودروها به حداقل برسد و هزینه این کار افزایش یابد تا مسیر این افراد از استان تغییر پیدا کند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، مهدی زندیه‌وکیلی، استاندار مرکزی پیش از ظهر امروز در نشست کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی با اشاره به گفت: تمام دستگاه‌های استان مرکزی در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند به شکلی که در استان با مسائل جدی مواجه نبودیم و مسائل با همکاری دستگاهای دولتی، مردم، نماینده‌ها، دستگاه‌های قضایی، نیروهای انتظامی و نظامی، بسیج و اقشار خاص حل شد.

وی افزود: هفته‌های اخیر استان با اعتراضات نانوایان به دلیل عدم افزایش قیمت نان مواجه بود با این وجود همین قشر در ایام سخت ۱۲ روزه برای تامین نیاز اساسی مردم پای کار بودند، یا صنف رانندگان که به دلیل مسائل صنفی اعتراض داشتند اما در این ایام خدمت رسانی داشتند، همچنین پرستاران و پزشکان به صورت جدی در این ایام پای و کار بودند که این نشان هم همدلی و وفاق مردم استان دارد.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: در شرایط کنونی با آتش قطع مواجه هستیم و ممکن است مجدد جنگ آغاز شود، بنابراین باید آمادگی کامل را داشته باشیم و تدابیر ویژه برای شرایط سخت اندیشیده شود تا با کمترین مشکل مواجه شویم، باید به توان کشور و استان متکی باشیم، در این ایام سخت برای تامین نیاز مردم بر ظرفیت داخلی تکیه شد، بنابراین هر دستگاهی در بخش خود باید سناریو برای شرایط سخت‌تری داشته باشد.

استاندار مرکزی یا اشاره به اقدامات انجام شده راستای تامین آرد نانوایان سطح استان اظهار کرد: در این مدت تلاش کردیم تا از مرکز سهمیه آرد را اضافه کنیم که این مهم اتفاق نیفتاد و در شورای تامین تصمیم استانی اخذ و مشکل حل شد، در شرایط جنگ ۱۲ روزه ۳۰ درصد سهمیه آرد نانوایان افزایش پیدا کرد که همین افزایش ادامه دارد، همچنین افزایش ۱۵ درصدی سهمیه آرد نانوایان علاوه بر ۳۰ درصد نیز  با نظر فرمانداران و اداره کل غله تامین می‌شود.

وی ادامه داد: در این مدت تلاش دولت براین بود که سهمیه آرد و سوخت افزایش داشته باشد تا مردم با کمترین مشکل مواجه شوند اما اگر از این شرایط سو استفاده شود قطعا شدت برخورد با افرادی که در این شرایط سوء استفاده کردند تشدید خواهد شد.

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه تعیین ماهیت دستگاه‌ها به صورت دقیق انجام و اگر خطایی وجود داشته باشد به شدت برخورد شود، افزود: تخلف واحد‌های صنفی در استان مرکزی به نسبت کشوری در این ایام کمتر بوده است اما با این وجود باید تشدید نظارت‌ها وجود داشته باشد و با توزیع آرد خارج از شبکه به شدت برخورد شود.

استاندار مرکزی عنوان کرد: در حوزه تامین کالاهای اساسی  و جوجه‌ریزی مشکلی نداشتیم، برخی از مرغ داران به جهت نگرانی که برای تامین نهاده داشتند جوجه‌ها را رایگان وارد بازار کردند در حالی که باید اطمینان بخشی به این واحدها برای تامین نهاده انجام شود.

وی با اشاره به تامین دارو و شیر خشک مورد نیاز استان ادامه داد: در بخش شیر خشک و داروهای بیماری‌های حساس و خاص باید بررسی شود در مدت ۱۲ روز کمبود چه دارویی وجود داشته و علت‌یابی انجام و تمهیدات لازم برای تامین داوری مورد نیاز مردم در شرایط بحرانی انجام شود.

زندیه وکیلی با اشاره به پیش بینی حدود ۱۲ میادین میوه و تره بار برای حمایت از مصرف کنندگان گفت: مکانی باید برای کشاورزان به عنوان روستا بازار پیش بینی شود تا محصولات خود را در این مراکز ارائه کنند.

استاندار مرکزی بیان کرد: کالاهای عمده ما بندر امام وارد می‌شود و دستگاه‌هایی که امکان و ظرفیت تامین ماشین‌های سنگین حمل و نقل را دارند همکاری داشته باشند در این راستا راهداری حداکثر کمک را برای انتقال کالاها از بندر داشته باشند.

 وی با اشاره به برخورد با خودروهای شوتی حامل قاچاق کالا و ارز عنوان کرد: قوانین ما در مبارزه با قاچاق کالا و ارز متناقض است از طرفی کولبری و ته لنجی را قانونی می‌دانیم و از طرفی حمل کننده را خلاف کار می‌دانیم و فروشنده مجاز است، اگر نمی‌توانیم با این پدیده به جهت مرز نشینان کولبری و ته لنجی مبارزه کنیم بنابراین بایداین امر قانونی شود.

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه پدیده خودروهای شوتی آسیب است و شهدای بسیاری تاکنون در این زمینه وجود داشته است، گفت: در شرایط جنگ با تدابیر اندیشیده شده تردد خودروهای شوتی در استان به صفر رسیده است، در حالی که ۲۰ تا ۳۰ درصد تصادفات مربوط به خودروهای شوتی است و خودروهای شوتی امنیت کشور و جان مردم را تهدید می‌کند در حالی که در نهایتا برای متخلف جریمه ناچیزی در نظر گرفته می‌شود، بنابراین باید تردد این خودروها به حداقل برسد و هزینه این کار افزایش یابد تا مسیر این افراد از استان تغییر پیدا کند.

وی با تسلیت ایام شهادت اباعبدالله الحسین(ع) خاطرنشان کرد: برنامه‌های امسال در دهه اول محرم و روزهای عاشورا و‌تاسوعا و شام غریبان در سطح استان مرکزی به طور محسوس و با حضور پرشور مردم به طور خاص در شهرها و روستاهای استان برگزار شد که جای تقدیر دارد.

انتهای پیام/۷۱۱/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]