رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در راستای تامین دارو بازرسی از داروخانههای استان مرکزی تشدید شد و هیچ گونه کمبودی در تامین دارو به ویژه برای بیماران خاص وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، جواد نظری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ظهر امروز در نشست کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی با اشاره به تشدید بازرسی و نظارت از داروخانهها گفت: در راستای تامین دارو نیز بازرسی از داروخانههای استان مرکزی تشدید شد، ۴۰ مورد بازرسی از داروخانهها، ۸ مورد عطاریها، ۴ مورد بازدید از شرکتهای پخش دارو و ۷ مورد بازدید از شرکتهای تجهیزات پزشکی انجام شد.
وی افزود: در این مدت گزارشی مبنی برگران فروشی دارو و فروش اقلام غیرمجاز وجود نداشت، اما نظارت مستمر از مراکز توزیع اقلام دارو و تجهیزات وجود داشت. در توزیع شیرخشک به جهت افزایش جمعیت برخی از شهرستانها مانند تفرش و محلات نیز سهمیه شیرخشک استان افزایش پیدا کرد، هیچ گزارشی مبنی بر موجودی صفر در شهرستانها وجود نداشته اما به جهت محدودیت روزانه یک الی دو شیرخشک برای هر نفر به فروش میرسید.
نظری تصریح کرد: به غیر از تامین برخی از داروهای خاص مشکل خاصی وجود نداشت، در تامین داروهای دیالیزی با پیش بینیهای انجام شده هیچ کمبودی وجود نداشت، داروهای ام اس با محدودیتهای موردی مواجه بودیم که این مهم نیز رفع شد. طی بازدیدی که از یک مرکز پخش دارو وجود داشت نیز شرایط خوبی از ذخیره دارو وجود داشت.
عرضه ۳۴۲ تن کالای اساسی در تعاونیهای روستایی استان مرکزی
ملکی، رئیس تعاون روستایی استان مرکزی در این نشست گفت: در مدت ۱۲ روز ۳۴۲ تن کالای اساسی در تعاونی روستایی عرضه شد و ۲۰ میلیارد تومان شبکه تعاون روستایی خرید داشت.
وی افزود: در ایام جنگ ۹۰ میلیارد تومان برنج، ۴۰ میلیارد تومان شکر و ۶۰ میلیارد تومان روغن توسط تعاونی روستایی استان مرکزی خریداری و توزیع شد.
ملکی با بیان اینکه سرزیر کالاهای اساسی بر تعاونی روستایی است، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۰ روستا بازار آماده افتتاح است، تاکنون یک روستا بازار در اراک افتتاح شده و ۵ میلیارد تومان کالای اساسی در این تعاونی توزیع شده است.
حمل ۹۱ تن کالای اساسی در جنگ ۱۲ روزه توسط راهداری استان مرکزی
علی امیری، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی در این نشست گفت: طی ۱۲ روز، تامین و تجیهز گشتهای پلیس، نیوجرسیهای لازم برای ایست بازرسی و چراغهای نشانهگر توسط اداره کل راهداری استان مرکزی تامین شد.
وی افزود: در بخش حمل و نقل آرد و گندم همکاری خوبی انجام شد و ۹۱ هزار تن کالای اساسی از گندم، برنج و کالای دامی جابه جا شده است، ۶ هزار و ۴۰۰ ناوگان کالای اساسی را از بنادر جابه جا کردند. همچنین پیگیری حمل بنزین از بندر ماهشهر انجام شد.
چرخه تولید و عرضه کالاهای اساسی بدون وقفه در استان مرکزی تداوم دارد
محسن اکبری، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در این نشست گفت: به مناسبت سالروز صدور پیام راهبردی مقام معظم رهبری در حوزه مبارزه با قاچاق، برنامههای متعددی با محوریت حفظ ثبات بازار و تأمین مستمر کالاهای اساسی در دستور کار قرار گرفت که با همکاری دستگاههای اجرایی و نظارتی، به نتایج مؤثری منجر شد.
وی افزود: چرخه تولید و عرضه کالاهای اساسی بدون وقفه در استان مرکزی تداوم دارد، بهرهبرداری گسترده از سامانههای سدف و تجارت زمینه را برای مدیریت دقیق اطلاعات کالایی فراهم کرده و موجب جلوگیری از احتکار، اختلال در توزیع و قاچاق شده است.
اکبری تصریح کرد: در این مدت دستگاههایی مانند جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی و سازمانهای امنیتی و قضائی نقش نظارتی خود را به خوبی اجرا کرده و گمرکات استان فعال بوده و روند قانونی صادرات مشتقات نیز بدون مشکل ادامه یافته است.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی با بیان اینکه در ایام خاص و مناسبتهای ملی نیز دستورالعملهای ویژهای برای کنترل بازار، مقابله با قاچاق، و نظارت بر ارز و طلا به دستگاههای مسئول ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: مجموعه اقدامات با راهبری استاندار مرکزی و همافزایی کامل میان نهادهای نظارتی، زمینه را برای پایداری شرایط بازار و رضایت عمومی در سطح استان فراهم کرده است.
انتهای پیام/۷۱۱/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews