بدهی ۹۰۰ میلیاردی مردم به شهرداری خرم‌آباد/ خدمت بی‌پشتوانه!
بدهی ۹۰۰ میلیاردی مردم به شهرداری خرم‌آباد/ خدمت بی‌پشتوانه!

افزایش بدهی مردم به شهرداری و رسیدن آن به ۹۰۰ میلیارد تومان، می‌تواند روند توسعه شهری را کند کرده و ضرورت دارد دستگاه‌های مرتبط و مردم برای تسویه این مطالبات همکاری کنند.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم درخرم‌آباد، در نشست‌های اخیر شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و شهردار خرم‌آباد با مدیرکل صداوسیمای لرستان، اعضای شورا بر ضرورت تعامل مؤثر میان مدیریت شهری و رسانه ملی برای ارتقای رضایتمندی عمومی، تقویت سرمایه اجتماعی و معرفی ظرفیت‌های خرم‌آباد تأکید کردند.

خدمات شهرداری در گرو حمایت نهادهاست

 هوشنگ نصیری رئیس شورای شهر خرم‌آباد در نشست مشترک شورای شهر با مدیرکل صداوسیمای لرستان، با اشاره به فعالیت ۳۲ پروژه عمرانی فعال در سطح شهر، گفت: شهرداری همچون پادگانی شبانه‌روزی در خدمت مردم است، اما با توجه به ناتوانی مردم در پرداخت عوارض و کمبود شدید منابع مالی، ادامه این مسیر نیازمند حمایت جدی دیگر دستگاه‌هاست.

وی تصریح کرد: برخی ادارات همچنان بدهی‌های خود به شهرداری را پرداخت نکرده‌اند و اگرچه تعاملاتی وجود دارد، انتظار می‌رود در زمینه تسویه مطالبات، همکاری بیشتری شکل بگیرد. 

نصیری خاطرنشان کرد: شورای شهر با مصوبات قانونی، راه را برای توسعه باز کرده و اکنون بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان عوارض نوسازی از مردم طلب داریم که باید برای حفظ پویایی خدمات شهری، چاره‌اندیشی شود.

رسانه ملی، پل ارتباطی مدیریت شهری با مردم

حجت‌الله احمدی‌پور، عضو شورا، با تأکید بر نقش بی‌بدیل رسانه در انعکاس خدمات شهرداری گفت: اگرچه فعالیت‌های عمرانی، خدماتی و فرهنگی گسترده‌ای در شهر انجام شده، اما بسیاری از این اقدامات از دید مردم پنهان مانده و رسانه باید در این زمینه ورود مؤثرتری داشته باشد.

وی از ضرورت ایجاد استودیوی مشترک میان شورا، شهرداری و صداوسیما سخن گفت و افزود: کمیسیون‌های مختلف شورا باید در رسانه حضور یافته و مسائل و دستاوردها را شفاف با مردم در میان بگذارند.

 به گفته احمدی‌پور، رضایت مردم در گرو ارتباط صحیح رسانه‌ای است.

شورای شهر، اتاق فکر مدیریت شهری

عباس قلاوند نایب رئیس شورا، نیز شورای شهر را «اتاق فکر و چشم بینای مدیریت شهری» توصیف کرد و گفت: اگر اعضای شورا با هم‌فکری و هم‌دلی به‌درستی معضلات را شناسایی کنند، می‌توانند گره‌های بزرگی از شهر باز کنند. 

وی رسانه ملی را نهادی با بالاترین سطح حساسیت دانست که باید ارتباط مستمری با مدیریت شهری داشته باشد.

شورای شهر، مرجع تصمیم‌گیری مردمی

یونس امرایی، عضو شورا، با تأکید بر جایگاه قانونی شورای اسلامی شهر گفت: شورای شهر مرجع تصمیم‌گیرنده در مسائل شهری است و همه دستگاه‌ها باید به مصوبات آن احترام بگذارند. وی خواستار پررنگ‌تر شدن نقش صداوسیما در بازتاب عملکرد مدیریت شهری شد و افزود: فعالیت‌های شهرداری، رضایتمندی عمومی و فرهنگ‌سازی شهری باید از کانال رسانه ملی به شهروندان منتقل شود.

امرایی خاطرنشان کرد: همه هزینه‌های شهرداری از جیب مردم تأمین می‌شود و به همین دلیل، رسانه باید صدای مردم باشد، نه فضای مجازی که گاه موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود.

صداوسیما، بازوی معرفی ظرفیت‌های خرم‌آباد

شاهین بیرانوند، دیگر عضو شورا، با اشاره به ثبت جهانی دره خرم‌آباد گفت: رسانه ملی نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های تاریخی، طبیعی و گردشگری شهر دارد. 

وی از صداوسیمای لرستان خواست با بهره‌گیری از ابزارهای نوین، محتواهای جذاب و تبلیغات هدفمند، در راستای برندینگ شهری و جذب سرمایه‌گذار نقش‌آفرینی کند.

وی تأکید کرد: اقدامات شهرداری در صورتی مؤثر خواهد بود که مردم آن را ببینند، درک کنند و برای توسعه شهر مشارکت داشته باشند.

صادق جوازی نیز با تأکید بر اهمیت رضایت عمومی اظهار کرد: بزرگ‌ترین تهدید برای مدیریت شهری، کاهش رضایتمندی مردم است. رسانه باید در کنار ما باشد تا با اطلاع‌رسانی دقیق، اعتماد عمومی را تقویت کرده و سرمایه اجتماعی شهر را حفظ کنیم.

وی خواستار حضور مستمر صداوسیما در جلسات شورا شد و گفت: بسیاری از اقدامات ما جنبه فرهنگی دارد و لازم است با کمک رسانه، به درستی در ذهن مردم نهادینه شود.

رسانه، قلب تپنده جامعه

رضا بیرانوند، عضو شورای شهر، با بیان اینکه اعضای شورا اشراف کامل بر مشکلات شهری دارند، تأکید کرد: برای رشد و توسعه خرم‌آباد، همه دستگاه‌ها باید در کنار مدیریت شهری باشند.

وی صداوسیما را قلب تپنده جامعه دانست و خواستار تقویت ارتباطات رسانه‌ای با مجموعه مدیریت شهری شد.

سجاد کاظمی نیز در این نشست از تلاش شبانه‌روزی عوامل رسانه ملی در ایام جنگ ترکیبی و عزاداری‌ها قدردانی کرد و گفت: صداوسیمای لرستان در خط مقدم فضا‌سازی فرهنگی قرار داشت و با تمام توان نقش‌آفرینی کرد.

وی افزود: هر اقدامی که در رسانه به نفع مردم و موجب امیدآفرینی باشد، ارزشمند است و باید تقویت شود.

انتهای پیام/.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]