نشست مطبوعاتی و رسانهای استاندار اردبیل برای اولین بار با سؤالات خبرنگاران و پاسخهایی همراه بود که از انتصابات گرفته تا شرایط حاد تأمین آب در اردبیل مطرح شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، عصر امروز در اولین نشست، استاندار اردبیل در پاسخ به سؤال خبرنگاران به انتصابات دولت چهاردهم در استان اردبیل اشاره کرد و افزود: تغییر مدیران بر اساس رویکرد دولت وفاق با هدف بهرهمندی از تمام ظرفیتهای نیروی انسانی به دور از نگاه حزبی و سیاسی انجام شده و برخی تغییرات نیز در پیش رو است.
مسعود امامی یگانه، اظهار کرد: انتصاب معاونان استاندار، فرمانداران و بخشی از بخشداران و مدیران انجام شده و علت تأخیر در انتصاب برخی مدیران دستگاههای اجرایی نیز وزارتخانهها هستند که در انتصابات جدید تعلل میکنند.
وی تصریح کرد: استان اردبیل در بحث انتصابات و تغییرات مدیریتی، استانی پیشرو با بیشترین تغییرات است و ۷۰ تا ۸۰ درصد تغییر مدیران و معاونان انجام شده است.
استاندار اردبیل گفت: ۲۰ درصد باقیمانده نیز در مرحله رایزنی و معرفی نفرات در مرحله نهایی است که بخشی از تغییرات در هفتههای آینده انجام میشود اما در این بین مقاومت برخی وزارتخانهها در برابر تغییر مدیران خود جای تأمل دارد.
امامی یگانه در مورد برخی انتصابات پرحاشیه نیز خاطرنشان کرد: ما سعی کردیم از مدیران و مسئولانی استفاده کنیم که به دولت و مأموریتهای آن اعتقاد راسخ داشته باشند و به نوعی با دولت همراهی و همسویی انجام دهند.
وی اضافه کرد: هیچ مدیری در ماههای گذشته استعفا نداده و این حکایت از همراهی مدیران قبلی با دولت جدید است که البته ابقا و تغییر آنها نیز در حال ارزیابی نهایی است ولی به دنبال انتصاب مدیران جوان و توانمند هستیم و ارزیابیهای مدیریتی نیز انجام میشود.
استاندار اردبیل به پروژه مسن راه آهن اردبیل – میانه اشاره کرد و یادآور شد: این پروژه را با پیشرفت ۹۲ درصد در دولت چهاردهم تحویل گرفتیم و در هشت ماه گذشته روند کار و تزریق اعتبارات به نحوی بوده که ما در اواخر سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان بدهی پیمانکاران را پرداخت کردیم.
امامی یگانه بیان کرد: در حال حاضر ۱۶ کیلومتر از این مسیر باقیمانده که با تزریق اعتبارات از محل اوراق و به صورت نقد سعی ما بر این است تا این پروژه را تا پایان امسال به بهرهبرداری برسانیم.
وی در ادامه اظهار کرد: پیمانکاران نیز قول دادند تا به روند تکمیل راه آهن اردبیل – میانه سرعت بدهند که در مجموع در ماههای گذشته بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برای این پروژه تأمین منابع انجام شده است.
استاندار اردبیل به شرایط جنگی کشور و ارائه بستههای حمایتی از فعالان تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت: استمهال بدهی و تخفیفهای مالیاتی و بیمهای از جمله این رویکردهای حمایتی بوده است.
امامی یگانه تصریح کرد: ما به ظرفیتهای دولتی در مسیر توسعه سرمایهگذاری اقتصادی استان اکتفا نکردیم بلکه با تشکیل شوراهای مشورتی سعی ما بر این است تا در ۲۷ حوزه تخصصی از ظرفیتهای مردمی برای ارتقای سرانههای استان استفاده کنیم.
وی افزود: این شوراهای مشورتی فعالیت خود را انجام میدهند و امیدواریم رسانهها نیز در این زمینه یاریگر، همراه و همدل ما باشند.
تغییر الگوی کشت ضرورت انکارناپذیر است
استاندار اردبیل به دغدغههای حوزه آب به ویژه تأمین آب شرب اردبیل در یک شرایط حاد و بحرانی اشاره کرد و ادامه داد: قرار است از سد شهریار ۵۰ میلیون متر مکعب آب برای دشت اردبیل تأمین شود و در کنار آن، از سد عمارت، سبلان، احمدبیگلو و سایر حوزهها انتقال آب به اردبیل نیز در حال مطالعه و برنامهریزی است.
امامی یگانه به توسعه شبکههای پایاب سدها و ضرورت ابلاغ الگوی کشت با ارزش افزوده بیشتر اشاره کرد و یادآور شد: در استان اردبیل به جای کشت هندوانه، بهتر است پسته و سایر محصولات باغی با ارزش روانه بازار مصرف شده و به نوعی در مصرف آب نیز صرفهجویی شود.
وی توجه به آبیاری مدرن و جلوگیری از آبیاریهای سنتی را زمینهساز تأمین منابع آب مورد نیاز در بخش کشاورزی اعلام کرد و گفت: در بخش گردشگری نیز در سرعین به جای بهرهبرداری از آبدرمانیها به شکل استخر، بهتر است توریست درمانی راهاندازی شده و زنجیره تولید ثروت در بخش گردشگری و همچنین صنعت مورد توجه قرار گیرد.
استاندار اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: در بخش انرژیهای تجدیدپذیر ظرفیت توسعه ۳۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی را دنبال میکنیم و در خرید تضمینی گندم ۲۷۰ هزار تن و دانههای روغنی ۹ هزار تن خرید انجام شده که ارزش آن بیش از ۵٫۵ هزار میلیارد تومان است.
امامی یگانه اضافه کرد: تاکنون ۵۱۰ میلیارد تومان به حساب کشاورزان واریز شده و مابقی واریزیها نیز انجام میشود.
وی حمایت از جامعه مطبوعات را با راهاندازی مجموعه تولیدی تعاونی به نفع فعالان رسانهای یادآور شد و بیان کرد: در سفرهای شهرستانی بیش از ۶۳۰ میلیارد تومان به شهرستانها منابع اختصاص یافته تا عمدتا در بخش توسعه روستایی، راه، آب و زیرساختها هزینه شود.
استاندار اردبیل موضوع آموزش را یادآور شد و ادامه داد: هم برای روابط عمومیها و هم اصحاب رسانه در کنار بازدید از بنگاههای بزرگ رسانهای، باید کلاسهای آموزشی جدید برگزار شده تا آشناییها در این زمینه ارتقا یابد.
انتهای پیام/۱۳۱
- نویسنده: تسنیم tasnimnews