شنبه, ۱۶ فروردین , ۱۴۰۴
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 52959
  • 31 دسامبر 2023 - 13:21
  • 172 بازدید
  • ۰ دیدگاه

بازار دلار در کمین پول‌های کدام بخش است؟

بازار دلار در کمین پول‌های کدام بخش است؟
بازار دلار در کمین پول‌های کدام بخش است؟

دلار در هرات دوباره به کانال ۵۰ برگشت/ بازار طلا کماکان تق‌و‌لق است/ درهم از مرز مقاومت رد شد/ بازار دلار در کمین پول‌های کدام بخش است؟

به گزارش اکوایران، قیمت دلار هرات وارد کانال ۵۰ هزار تومان شد. قیمت دلار هرات از ۲۲ آذر وارد کانال ۴۹ هزار تومان شده و در ۱۷ روز گذشته در ورود به کانال ۵۰ هزار تومان ناکام بود.

در پشت خط جمعه با اینکه قیمت دلار هرات در ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان بسته شده بود اما معامله‌گران هرات مدعی بودند یک شماره حساب ایرانی دلار را در این بازار در نرخ ۴۹ هزار و ۹۵۰ تومان خریدار شده است. قیمت دلار هرات در آخرین روز سال ۲۰۲۳ در ۴۹ هزار و ۸۸۰ تومان شروع به کار کرد و با شروع روند افزایشی در بازار درهم دبی، بالا رفت و وارد کانال ۵۰ هزار تومان شد. قیمت دلار در بازار ارز هرات در نهایت در ۵۰ هزار و ۱۲۰ تومان به کار خود پایان داد. قیمت درهم امارات در مرز مهم ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان شروع به کار کرد و با افزایش ۵۰ تومانی در ۱۳ هزار و ۸۵۰ تومان بسته شد. 

اعتراضات طلا وارد هفته دوم شد

با شروع هفته جدید، وارد هفته دومی می‌شویم که بازار طلا و سکه در اعتراض است و می‌شود گفت که نیمه تعطیل است. قیمت سکه امامی در ۲۹ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان بازگشایی کرد و با افزایش به ۲۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید. حباب سکه هم افزایش داشت و ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان برآورد می‌شود. قیمت سکه نسبت به آخرین روز هفته قبل ۳۵۰ هزار تومان افزایش داشته است.

قیمت طلای آبشده هم با افزایش در حوالی مرز ۱۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان در معامله بود. به گفته معامله‌گران اولین بازاری که افزایش را شروع کرد، طلای آبشده بود که در روز چهارشنبه سقف مثلث ایجاد شده در چارت را شکست. 

درمورد افزایش قیمت دلار در روز شنبه نظرات مختلفی وجود داشت و در مجموع ۴ دلیل برای افزایش آن عنوان می‌شد؛

دلیل اول را اجرای قوانین جدید ثبت معاملات طلا می‌دانستند. گروهی از معامله‌گران می‌گفتند از قبل گفته بودیم یکی از تبعات این قانون این است که معامله‌گران می‌روند سمت بازار دلار. از منظر معامله‌گران افزایش تقاضا برای آخرین روز سال نوی میلادی دلیل دوم است. تشکیل الگوی پروانه در چارت دلار هرات و خارج شدن قیمت طلای آبشده از سقف مثلث خود دلیل‌های سوم و چهارم افزایش قیمت دلار بودند. قیمت دلار هرات در روز چهارشنبه در حال تکمیل الگوی پروانه یا هارمونیک بود که این الگو در روز پنجشنبه تایید شد. 

در روز شنبه چارت دلار سایت وابسته به بانک مرکزی که هفته قبل در بازار ارز دست به دست می‌شد سوژه معامله‌گران بود. تحلیل این چارت این بود که قیمت دلار با کاهش به کف ۴۹ هزار تومان می‌رود و به دلیل مازاد عرضه دلار در سامانه نیما قیمت دلار می‌تواند تا ۴۷ هزار تومان پایین برود. در مقابل معامله‌گران مدعی بودند که محدوده ۴۹ هزار و ۴۰۰ تا ۶۰۰ تومان کف محکمی است و زیر این کف اگر برود خریدار در بازار زیاد خواهد شد. بر این اساس آن‌ها همان هفته قبل مدعی بودند که بانک مرکزی درحال تلاش برای فروشنده کردن بازار است.

معامله‌گران می‌گفتند کسری بودجه به خاطر عدم تحقق ۴۵ درصد از درآمدهای نفتی بالا رفته است و تورم آذر ماه هم بالای ۴۰ درصد اعلام شده، پس چرا هنوز یک عده‌ای دنبال این هستند که دلار ۴۳ هزار تومان شود.

به عقیده تحلیل‌گران فنی قیمت طلای آبشده در محدوده ۱۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تا ۱۱ میلیون و ۲۰ هزار تومان یک مرز مقاومت پیش‌رو دارد که اگر آن را رد کند می‌تواند تا ۱۱ میلیون‌و ۲۰۰ هزار تومان بالا برود. 

نکته بازار این بود که همچنان شاهد خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت بازار سرمایه هستیم. به عقیده معامله‌گران اگر بازار ارز و سکه مقصد این پول‌ها باشد نوسان به بازار برمی‌گردد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
04 آوریل 2025

دولت و ملت در مواجهه با رمزارزها

این نشست با حضور کارشناسان حوزه رمزارز، به تحلیل تحولات یک سال گذشته، تصمیمات بانک مرکزی و نهادهای نظارتی، و موانع پیش روی این بازار در ایران پرداخت. محور اصلی بحث، ضرورت تنظیم‌گری شفاف، ابهامات قانونی و مالیاتی و جایگاه ایران در بازار جهانی رمزارزها است. یزدان عباسی، رئیس کارگروه آموزش و پژوهش انجمن بلاکچین […]

04 آوریل 2025

جهش ارزی در حافظه بلندمدت تورم می‌ماند

به گزارش اکوایران در این شرایط، نحوه رسیدن به تعادل جدید در بازار عرضه و تقاضا به عوامل متعددی بستگی دارد؛ از نوع تکانه‌های اقتصادی گرفته تا ساختار اقتصادی و شیوه حکمرانی. اجزای مختلف اقتصاد به‌طور متقابل بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند. آثار تکانه‌های ناشی از تحریم‌ها، به‌ویژه در ایران، به‌طرز قابل‌توجهی بر تورم تأثیر می‌گذارد […]

واکنش بازارها به تعرفه های ترامپ؛ جهش طلا و نقره، ریزش رمز ارز 03 آوریل 2025

واکنش بازارها به تعرفه های ترامپ؛ جهش طلا و نقره، ریزش رمز ارز

سیاست تعرفه‌ای ترامپ به سرعت بازارها را وارد دوره‌ای از واکنش‌های پرفشار کرد؛ طلا سقف زد، نقره جهش کرد، بورس افتاد و ارزهای دیجیتال سقوط کردند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.