چهارشنبه, ۲۸ شهریور , ۱۴۰۳
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 591
  • 09 جولای 2023 - 14:19
  • 520 بازدید
  • ۰ دیدگاه

بازار رمزارزها صعودی شد/ حجم‌ کلاهبرداری در دنیای کریپتوها

بازار رمزارزها صعودی شد/ حجم‌ کلاهبرداری در دنیای کریپتوها
بازار رمزارزها صعودی شد/ حجم‌ کلاهبرداری در دنیای کریپتوها

اکوایران: در ۷ ژوئیه، ارزش خالص بازار کریپتو پس از سه روز متوالی سقوط، نزدیک به ۱٫۵ درصد افزایش یافت و به ۱٫۱۴ تریلیون دلار رسید. این رویه با ۸٫۵ درصد پرش یکی از بهترین عملکردها بود. / از سال ۲۰۱۲، ۳۰ میلیارد دلار از اکوسیستم کریپتو به سرقت رفته است.

به گزارش اکوایران، در حالی که سرمایه‌گذاران آخرین گزارش مشاغل ایالات متحده را ارزیابی می‌کنند، امروز بازار کریپتو با افزایش جزئی بیش از ۱ درصد در ۲۴ ساعت گذشته رو به رشد توصیف شده است.

کندی در بازار کار هم‌زمان با رشد بازار ارزهای دیجیتال است.

در ۷ ژوئیه، ارزش خالص بازار کریپتو پس از سه روز متوالی سقوط، نزدیک به ۱٫۵ درصد افزایش یافت و به ۱٫۱۴ تریلیون دلار رسید. این رویه با ۸٫۵ درصد پرش یکی از بهترین عملکردها بود.

بهبود بازار ارز دیجیتال با انتشار گزارش وزارت کار ایالات متحده همزمان شد. بازار کار در ماه ژوئن ۲۰۹۰۰۰ شغل در مقایسه با ۳۰۶۰۰۰ شغل در ماه قبل ایجاد کرد که این امید را برانگیخت که فدرال رزرو ممکن است افزایش نرخ بهره را در نشست جولای خود نادیده بگیرد.

علاوه بر این، شاخص دلار آمریکا (DXY) که قدرت دلار آمریکا را در برابر سبدی از ارزهای خارجی مهم اندازه گیری می کند، پس از تیتر گزارش مشاغل تضعیف شد و به پایین ترین حد دو هفته اخیر رسید.

سرقت ۳۰ میلیارد دلاری از اکوسیستم کریپتو

به گزارش اکوایران، از سال ۲۰۱۲، ۳۰ میلیارد دلار از اکوسیستم کریپتو به سرقت رفته است.

گزارش یک شرکت امنیتی به نام «اسلو میست» در ۷ جولای نشان می‌دهد که از سال ۲۰۱۲ تا کنون، بیش از ۳۰ میلیارد دلار ارز دیجیتال در ۱۱۰۱ حادثه مستند هک شده است.

طبق گفته این شرکت امنیتی بلاک‌چین، چهار مورد از رایج‌ترین هک‌ها عبارتند از: آسیب پذیری قراردادهای هوشمند، حملات وام فلش، کلاهبرداری و نشت کلید خصوصی. زیان‌ها تقریباً ۲٫۵ درصد از ارزش بازار فعلی ارزهای دیجیتال را نشان می دهد.

از مجموع حوادث، ۱۱۸ هک صرافی، ۲۱۷ هک اکوسیستم اتریوم، ۱۶۲ هک اکوسیستم زنجیره هوشمند BNB، ۱۱۹ هک اکوسیستم EOS و ۸۵ هک مربوط به توکن‌های غیرقابل تعویض یا NFT وجود داشته است. رویدادهای هک با بیش از ۱ میلیارد دلار از دست دادن در اوایل دهه ۲۰۱۰ و از سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ به اوج خود رسید. حوادث امنیتی از سال ۲۰۲۲ به بعد تا حدودی خاموش شده است که با گزارش های دیگر مطابقت دارد.

حملات قابل توجه شامل هک Mt. Gox در سال ۲۰۱۴ و هک Bitfinex در سال ۲۰۱۶ بود. Mt. Gox در زمانی که در سال ۲۰۱۴ پس از کشف اینکه ۸۵۰۰۰۰ بیت کوین مشتریانش (۲۵٫۲ میلیارد دلار در زمان انتشار) از طریق هک های محتاطانه در طی چندین سال به سرقت رفته بود، بزرگترین صرافی بیت کوین در جهان بود و در همان سال اعلام ورشکستگی کرد.این صرافی از آن زمان تاکنون ۲۰۰۰۰۰ بیت کوین (۶٫۱ میلیارد دلار) را بازیابی کرده و در حال توزیع مجدد آنها به طلبکاران است.

به همین ترتیب، در سال ۲۰۱۶، Bitfinex دچار نقض امنیتی شد که منجر به از دست دادن ۱۱۹,۵۷۶ BTC به ارزش حدود ۷۰ میلیون دلار در آن زمان و ۳٫۷ میلیارد دلار در حال حاضر شد. در ۸ فوریه ۲۰۲۲، ۹۴۰۰۰ بیت کوین سرقت‌شده توسط ماموران ویژه‌ای که برای وزارت دادگستری ایالات متحده کار می کردند، بازیابی شد.

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
واکنش بازار ارز و سکه به انفجار لبنان 18 سپتامبر 2024

واکنش بازار ارز و سکه به انفجار لبنان

معامله‌گران می‌گویند چهارشنبه روز مهمی برای بازار است، آن‌ها تصور می‌کنند فد در این روز با طلا تعیین‌تکلیف می‌کند. انفجارهای لبنان در پشت خط چه واکنش‌هایی داشت؟

18 سپتامبر 2024

انفجار لبنان به دلار پشت‌خطی رسید

معامله‌گران بازار ارز می‌گویند آنقدر بازار بی‌رمق است که اتاق‌های معاملاتی سوت‌و‌کور شده و در چارت، یک فشردگی یا فریز قیمتی عجیبی اتفاق افتاده است. از منظر آن‌ها این حالت بازار نشان می‌دهد که بازار ارز در تایم استراحت قرار دارد، اما در نهایت این فشردگی قیمت به نوسان بزرگ ختم خواهد شد. این دسته […]

در آستانه تصمیم مهم فدرال رزرو: هر یک از گزینه‌های پیش‌روی بانک مرکزی آمریکا چه اثری بر بازارها خواهد گذاشت؟ 17 سپتامبر 2024

در آستانه تصمیم مهم فدرال رزرو: هر یک از گزینه‌های پیش‌روی بانک مرکزی آمریکا چه اثری بر بازارها خواهد گذاشت؟

اکوایران: درحالی که فدرال رزرو معمولا ترجیح می‌دهد که با افزایش ۰٫۲۵ درصدی نرخ بهره حرکت کند ولی این‌بار بنظر می‌رسد مساله پیچیده شده است، بطوری که معامله گران بازارهای جهانی نمی‌دانند نرخ بهره چه میزان کاهش خواهد یافت. این مساله می‌تواند نوسانات زیادی در بازار ایجاد کند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.