تقاضای خرید ساعت به یک ششم رسید / واردات قاچاقی ساعت نداریم
تقاضای خرید ساعت به یک ششم رسید / واردات قاچاقی ساعت نداریم

رئیس اتحادیه سازندگان، فروشندگان و تعمیرکاران ساعت تهران بیان کرد: فروش و تقاضای خرید ساعت به لحاظ تعداد در ده سال گذشته به یک ششم رسیده است. علاوه بر افزایش قیمت دلار بحث فراگیری کووید هم در کاهش مصرف ساعت موثر بوده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین، محمدرضا عمرانی، رئیس اتحادیه سازندگان، فروشندگان و تعمیرکاران ساعت تهران در نشست خبری بیان کرد: ساعت مچی در کشور تولید نمی‌شود و هیچ وقت هم انجام نمی‌شده است؛ صرفا در گذشته مونتاژ یک‌سری برندها را داخل ایران داشتیم و برای ساعت‌های طلا نیز موتور وارد و در داخل کشور ساخته می‌شده است.

عمرانی افزود: مصرف ساعت پایین است و توجیه‌پذیر نیست که برندهای خارجی در ایران کارخانه راه‌اندازی کنند.

وی ادامه داد: ساعت دیواری هم چون زیرمجموعه لوازم خانگی است و بعد از این که واردات لوازم خانگی به کشور ممنوع شد، تولید ساعت دیواری داخلی انجام شد.

عمرانی گفت: هزینه‌های واردات ساعت پایین است و به همین دلیل قاچاق صرفه اقتصادی ندارد و واردات قاچاق ساعت نداریم؛ چرا که هزینه واردات قاچاق بیشتر از هزینه‌های قانونی واردات تمام می‌شود.  
وی اضافه کرد: قدرت اقتصادی مردم پایین آمده و همین باعث تمایل به خرید محصولات «های‌کپی» شده است. این یک واقعیتی است که در بازار ایران اتفاق افتاده است و مردم قدرت خرید از یک برند شناخته شده را ندارند و به دنبال این تقاضا، عرضه محصولات غیراصل هم رخ می‌دهد. عمرانی مطرح کرد: مردم با حضور در نمایشگاه می‌توانند مستقیم با واردکنندگان برند اصلی آشنا شوند. علاوه بر این اتحادیه این آمادگی را دارد که اطلاعات برندهای ثبت شده را به مردم ارائه کند. مورد بعدی هم بحث خدمات پس از فروش ثبت شده است، ثبت کردن خدمات پس از فروش شرکت‌های معتبر با ارائه مدارک بین‌المللی ممکن است. 

به گفته رئیس اتحادیه سازندگان، فروشندگان و تعمیرکاران ساعت تهران، شرکت‌های خارجی به دلیل تحریم و این که می‌ترسند بگویند با ایرانی‌ها کار می‌کنند، اسم شرکت‌های ایرانی را از سایت‌های خود برداشته‌اند و این وظیفه گردن اتحادیه افتاده تا خدمات پس از فروش شرکت‌ها را مورد تائید قرار بدهند. 

عمرانی تصریح کرد: فروش و تقاضای خرید ساعت به لحاظ تعداد در ده سال گذشته به یک ششم رسیده است. علاوه بر افزایش قیمت دلار بحث فراگیری کووید هم در کاهش مصرف ساعت موثر بوده است.

وی گفت: واردات ساعت در سال‌های گذشته خیلی کم شده و به دلیل این که مردم در سفرهای خارجی ساعت می‌خرند، نمی‌توانیم آمار خاصی از میزان واردات ساعت ارائه دهیم. 
عمرانی بیان کرد: واردات ساعت از سه مقصد سوئیس که مهد بسیاری از برندها است، ژاپن و چین انجام می‌شود. ساعت‌های ژاپنی با قیمت پایین‌تر و تکنولوژی بالا بیشترین مصرف را در ایران دارند. بیشترین تولید ساعت در دنیا هم متعلق به چین است.

وی درخصوص قیمت ساعت نیز گفت: قیمت ساعت از یک میلیون تومان شروع می‌شود و ساعت‌های خاصی که روی آنها الماس کار شده به قیمت‌های میلیاردی هم می‌رسد؛ ساعت‌هایی که برای مصرف روزانه خریداری می‌شود عموما زیر ۱۰۰ میلیون تومان قیمت دارند و به طور میانگین مردم ساعت‌هایی با قیمت ۵ تا ۸ میلیون تومان می‌خرند.

عمرانی همچنین گفت: ساعت هوشمند یک بازار جدیدی ایجاد کرده که ربطی به ساعت قدیمی مچی ندارد و نسل جدید از این مدل‌ها استفاده می‌کند. فقط بازار فروش یک برند از ساعت هوشمند با کل فروش بازار ساعت مچی برابری می‌کند.

به گفته وی، دومین نمایشگاه ساعت و محصولات جانبی با مشارکت اتحادیه، از ۴ تا ۸ بهمن ماه با حضور واردکنندگان، فروشندگان و تعمیرکاران در سایت نمایشگاهی برج میلاد تهران در فضایی به مساحت ۳ هزار متر و در سه سالن برگزار می‌شود.

عمرانی با بیان این که پیش‌بینی ما بازدید روزانه حدود ۱۰ هزار نفر از نمایشگاه است، گفت:  ۳۸ واردکننده در این نمایشگاه شرکت می‌کنند و آفرهای ویژه‌ای را برای نمایندگی‌های خود و مصرف کننده‌ها در نظرگرفته‌اند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]