پنج شنبه, ۱۴ فروردین , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 178494
  • 30 دسامبر 2024 - 14:31
  • 42 بازدید
  • ۰ دیدگاه

طرح تخصیص سوخت بر مبنای پیمایش به‌زودی اجرایی می‌شود

طرح تخصیص سوخت بر مبنای پیمایش به‌زودی اجرایی می‌شود
طرح تخصیص سوخت بر مبنای پیمایش به‌زودی اجرایی می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: طرح تخصیص سوخت در مسیر به‌صورت پایلوت اجرایی‌ شده و به‌زودی برای ۲۷ هزار ناوگان دیزلی بیش از ۵۰ هزار تن اجرایی می‌شود.

به گزارش اکوایران،‌ به گفته کرامت ویس کرمی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، ۵۰ درصد نفت‌گاز مصرفی کشور مربوط به بخش حمل‌ونقل است که عمده قاچاق سوخت نیز در همین بخش اتفاق می‌افتد.

ویس‌کرمی در برنامه‌ای تلویزیونی، اعلام کرد: از ابتدای امسال تاکنون به‌طور میانگین روزانه ۱۲۰ میلیون لیتر نفت‌گاز در کشور مصرف شده که ۹۰ میلیون لیتر آن مربوط به مصارف غیرنیروگاهی و ۳۰ میلیون لیتر آن مربوط به مصارف نیروگاهی بوده است.

او در ادامه توضیح داد که طرح تخصیص سوخت در مسیر به‌صورت پایلوت اجرایی‌ شده و به‌زودی برای ۲۷ هزار ناوگان دیزلی بیش از ۵۰ هزار تن اجرایی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزود: سامانه سپهتن (طرح تخصیص سوخت بر مبنای پیمایش) هنوز اجرایی نشده است و تا زمانی که نتوانیم عملکرد واقعی ناوگان را رصد کنیم و اسناد حمل به‌صورت دستی صادر شود، قاچاق سوخت قابل کنترل نیست.

او یادآور شد: بیش از ۱۶ هزار ناوگان دیزلی کار انتقال سوخت در کشور را انجام می‌دهند که با اجرای یک طرح به‌صورت پایلوت در یکی از استان‌ها، تمامی ناوگان را به سامانه جی‌پی‌اس مجهز کردیم که در حال تعمیم آن به دیگر استان‌ها هستیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
اوپک پلاس در آستانه تصمیم مهم؛ افزایش تولید یا حفظ وضعیت؟ 02 آوریل 2025

اوپک پلاس در آستانه تصمیم مهم؛ افزایش تولید یا حفظ وضعیت؟

اکوایران: سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه مارس با کاهش ۱۱۰ هزار بشکه‌ای تولید روزانه نفت مواجه شد. این کاهش پیش از تصمیم‌گیری برای افزایش برنامه‌ریزی شده تولید در ماه مه رخ داده است.

ناترازی گاز در سال جدید تشدید می‌شود/ اصلاح تدریجی قیمت‌ها کلید حل بحران انرژی 02 آوریل 2025

ناترازی گاز در سال جدید تشدید می‌شود/ اصلاح تدریجی قیمت‌ها کلید حل بحران انرژی

مصطفی محمدزاده، کارشناس حوزه انرژی بیان کرد: قطعاً ناترازی گاز در سال آینده بیشتر از امسال خواهد بود، زیرا تقاضا افزایش می‌یابد اما تولید رشد چندانی ندارد.

این باتری یک قرن عمر می‌کند 02 آوریل 2025

این باتری یک قرن عمر می‌کند

محققان دانشگاه نرمال نورث وست در گانسو، چین، اولین باتری هسته‌ای متشکل از کربن رادیواکتیو را ساخته‌اند که می‌تواند ۱۰۰ سال عمر کند. این باتری می‌تواند برای تامین انرژی دستگاه‌ها در مکان‌های دور از دسترس، از اعماق دریا گرفته تا فضا استفاده شود.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.