مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی گفت: تشریفات و بوروکراسی منجر به طولانی و زمانبر شدن پروسه واردات بنزین سوپر شده است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، محمدصادق عظیمیفر درباره تاثیر نتیجه مذاکرات و توافق بر جذب سرمایه و توسعه صنعت پالایش کشور اظهار داشت: ما به فرموده مقام معظم رهبری توسعه صنعت پالایش کشور را منوط به سرمایهگذاری خارجی و برداشته شدن تحریمها نکردهایم.
وی افزود: اکنون به اتکای توان فنی، مالی و اجرایی داخلی طرحهای متعددی با پیشرفتهای بالا در حال اجرا است و امسال ۱۸۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه میشود، اما طبیعتا اگر محدودیتهای بینالمللی کاهش پیدا کند امکان استفاده از ابزار مالی بینالمللی برایمان تسهیل میشود.
مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی تاکید کرد: اکنون از ابزارها و روشهای متنوعی چه داخلی و چه خارجی استفاده میکنیم و در عین حال این آمادگی وجود دارد که فرصتهای سرمایهگذاری صنعت پالایش در تمام زنجیره به سرمایهگذاران داخلی و خارجی و ارئه شود.
وی در ادامه درباره وضعیت توزیع بنزین سوپر در کشور گفت: به اتکای آییننامه اجرایی تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و همچنین بر اساس بندی مجزا در تبصره ۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ قرار بر این است که بنزین سوپر توسط بخش خصوصی وارد و توزیع شود.
عظیمیفر تاکید کرد: بنای ما بر این است زیرساختهای توزیع بنزین سوپر توسط بخش خصوصی را توسعه دهیم، شیوهنامه اجرایی این کار کمترین مداخله توسط دولت است. این برنامه سال گذشته توسط وزیر ابلاغ شده و اکنون در مرحله طی تشریفات قانونی در وزارت اقتصاد و هیات مقرراتزدایی است که از طریق درگاه ملی مجوزها به متقاضیان حقوقی و حقیقی متقاضی واردات و توزیع بنزین سوپر ارائه شده است.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که در نظر دارند واردات بنزین سوپر را داشته باشند؛ میتوانند به درگاه ملی مجوزها مراجعه و درخواست دهند تا مجوز صادر شود اکنون بخش خصوصی آمادگی لازم برای توزیع دارد و حتی بازار نیز نیاز دارد، اما واقعیت اینکه تشریفات و بوروکراسی منجر به طولانی و زمانبر شدن پروسه شده است.
معاون وزیر نفت ابراز امیدواری کرد که وزارت اقتصاد پیگیری جدیتری داشته باشند که کار واردات و توزیع بنزین سوپر تسریع شود و بتوانیم زودتر این کار را عملیاتی کنیم.
- نویسنده: اقتصاد آنلاین